Hejdå alla goa människor

Hej Sverige!
Har nästan packat helt klart till Frankrike nu. Vi var tvungna att köpa nya resväskor till mig och Clara för de andra var för små. Har försökt att inte packa så mkt så att det inte blir som det blev i Hastings där jag fick posta hem kläder i lådor. :P Vi ska bo i Vence som ligger i södra Frankrike i ett hus/lägenhet/radhus/nånting som vi hyrt för de här två veckorna. Ska få shoppingpengar av mamma så ska se om de har nåt fint. Vi kanske ska åka till Italien nån dag också för det är väldigt nära. Vi ska bo vid gränsen till Italien. Fick en ny tröja från mq idag i namnsdagspresent och även solbrillorna som du kan se på bilderna nedan. Fick en smexig neccesär idag också. Hah :) Måste gå och lägga mig tidigt idag för ska gå upp kvart i 5 imorrn. -.- Och som ni förstår så kommer jag inte kunna blogga under de två närmaste veckorna men tar en massa kort som ni får se sen när jag kommer hem. Kommer fira min födelsedag där också så det blir lite mys. ;) Kan skryta med att jag även firat den i Afrika! x)
Alla hänger väl med på Voice 09, 15 augusti, Kungsträdgården, 20:00 - 23:00?? Jag ska gå iaf ;)
Pusselipusseli
Vad tycker ni om den nya headern förresten? :)

Kommer sakna mina bejbisar! <3

      

Amandas trapphus stinker

Hello,
Nu är jag hemma från Roslagen och från att träffa kompisar också. Igår så åkte jag motorbåt och det var sjukt mys. :D Det vill jag göra mer men vi har ingen båt så det blir lite svårt.. Sen umgicks vi med kusinerna och resten av släkten. En av mina kusiner har precis fått ett barn så hon (Alice) var där och bebisar är bara för söta. Sen imorse så badade jag i deras swimmingpool men det var vääldigt kallt. Skönt efteråt iaf. Snackade med min kusin som har piercat naveln och hon sa att det inte gjorde så värst ont att ta den utan efteråt. Det känns ju lite lugnare iaf. Sen nästa sommar ska jag, Nina och Amanda steka på stranden i våra piercingar. ;D Sen när jag kom hem mötte jag de i vällingby och vi gick runt där och kollade lite. Sen drog vi vidare till Hässelby hood istället och gick hem till Ammi. Det staaaaaaaaank i hennes trapphus, fyfan asså. Där kollade vi på videor och bara va'.
Idag har jag namsdag också. ;) Ingen speciell dag, men ändå.
Måste packa mina grejer till mamma för imorgon ska vi packa våra resväskor till Frankrike. :O Läääängtar!
(22 dagar till Voice 09)
Kramkram



Fick dt här heta armbandet i Veckorevyn...

Hjärtstopp :O

OMG! GÅ INTE IN PÅ MIN SIDA FÖR FAN.
(Alla ska inte ta åt sig, en speciell person jag syftade på vid dt här inlägget och dt är ändå inte aktuellt nu, så fortsätt att kolla in min blogg ;) )

Usch vad the voice spelar samma sak

Hello!
Nu ska vi åka vilken minut somhelst så jag passar på att skriva nu. Jag vet inte om dt kommer bli roligt... Clara kommer inte ens följa med för hon är hos sin kompis i Norrköping så jag kommer vara där själv med småbarnen och de vuxna men de har pool så om dt blir varmt kan jag ju bada. Sen kan jag alltid kolla på film eller nåt. Kanske nån av mina favoritfilmer (Stomp the yard, step up 2 the streets). Herregud vad jag blir trött på the voice ibland... De spelar bara samma låtar heeeeela tiden. Just nu är dt till exempel "Halo" och jag haaatar den låten. Den är uttjatad och var inte ens så bra från början. På lördag åker jag till Frankrike! Woho! Sola och bada hela dagen lång, typ. ;) Jag ska bli jättebrun har jag bestämt. Kommer du ihåg vad du ska säga när jag kommer hem Nina?
Sen blir dt till att fira min födelsedag när jag kommer hem. Och sen blir dt THE VOICE 09!!! :D
Puss och kram allihopa!
Ps. Kan inte voice spela Tinchy stryder. (a) (a) snäääälllaa (a) :D

Jag ska pierca naveln ;)

Hej bloggen!
Nu ska jag skynda mig och skriva ett inlägg innan klockan slår 12 och dt blir en ny dag. ;) Idag har jag vart i Vällingby och kollat runt i lite olika affärer. Fick en klocka av pappa och en tröja för 49:- på Gina Tricot av Bitte. Vi åt lunch där också. Sen när jag kom hem så bestämde jag och Nina att vi skulle ut och jogga så jag tog cykeln till Hässelby strand och så sprang vi gula spåret i Grimsta och sen cyklade jag hem igen. Jag var helt slut i kroppen efter den långa dan på Gröna Lund igår... Här hemma har jag slappat, kollade på "Morden i midsommer" och sen kollade jag på Twilight seg som jag är. Den är väldigt bra tycker jag och längtar efter tvåan. :D Men måste säga att böckerna är bättre, oslagbara. Fick veta idag att jag får pierca naveln också. :D:D Så dt blir nån gång i höst, jag vet att jag kommer få dt i födelsedagspresent av mamma så gratis. ;) Aj!, vad dt kommer göra ont. :S Men kommer ju bli nöjd sen. Sen i höst ska även jag, Bitte och Clara göra modellfotografering där man blir sminkad och hårstylad. Sen får man ta 60 kort och köpa de sen om man blir nöjd. Det ser jag fram emot! Nu ska jag gå och sova för imorrn ska vi åka till min faster i Roslagen (?) och sova över där. Sen ska jag träffa Amanda som vart sjuk i halsfluss, på torsdag. Woho.
Godnatt!

Grönan från 11:00 till 21:30

Hej bloggen!
Nu är jag väldigt glad när jag skriver dt här inlägget för jag är väldigt stolt. :D Dagen började med att vi gick upp runt 9, fixade oss i ordning och åkte och hämtade upp Nina 20 över 10 (hela min småbarnsfamilj då alltså). Sen kom vi dit när de öppnade och drog oss först bort till den nya attraktionen "Insane" och jag kände inte riktigt för att börja med en "så läskig" dt första vi gjorde men så blev dt. Det var faktiskt smart för senare på dagen skulle dt bli väldigt lång kö och på morgonen var dt ingen. Jag, Nina och min lillasyster tyckte den var jättekul och lagom läskig så vi åkte den 4 gånger tror jag dt var innan vi gick vidare till nästa sak. Sen åkte vi lite mer och åt lunch. Efter dt eller om dt var innan lunch så åkte vi Jetline och posade vid kameran. Sen när vi kom till den delen när man åker in i mörkret som typ är minst läskigt på hela åkturen. :P Då skrek vi dt högsta vi kunde och asgarvade. Dt gjorde vi flera gånger och alla ba, eeh, okejj....? Men vi sket i det. :D Sen så började Nina och Clara övertala mig om att åka katapulten, jag ba fan heller!! Sen så bad de jättelänge och jag ba, men vafan, okejj då... Så vi ställde oss i kö och jag var jättenervös. När vi åkte upp så tittade jag bara rakt fram hela tiden och absolut inte ner. Men när den åkte ner, tyckte jag inte den var läskig alls. Jag ba, igen! Haha, den var superkul. :) Efter dt gick vi vidare till värre saker. -.- Nina och Clara drog nämligen med mig på den värsta av de alla! FRITT FALL! Och skoja inte om att jag var rädd innan, höll nästan på att börja gråta för den är verkligen en attraktion jag drömt mardrömmar om och jag gillar inte dt där magpirret så värst mycket. Sen när vi satt fast där och började åka upp så tänkte jag ba, fan! Vad har ni dragit med mig på!? Jag vill komma ner nu!! Och dt var sååååååå högt, jag kunde ABSOLUT INTE titta ner, bara rakt fram hela tiden. Men dt förvånar mig att jag kunde posa på första kortet med tanke på att jag var så rädd. :P Jag skrek inte heller när vi åkte ner och dt var inte så farligt som jag trodde! Så jag ville åka igen. ;)
Lite senare på dagen åkte vi popexpressen också och de spelade voice musik därinne så jag blev förstås jätteglad. :D Nina ba, kan vi inte önska låt? Jag ba, men gör dt du då. Hon ba, nej jag vågar inte. Jag ba, aja, men jag kan väl göra dt då. Sen när han killen kom fram som skulle kontrollera om vi satt fast frågade jag, "Kan man önska låt?". Han ba, kan och kan men okej. Jag ba, LOW med  Flo Rida :D Han ba, okeej (med värsta tjejrösten, haha). Så då fick vi den och jag och Nina satt och sjöng med som galningar, alla typ titta och log/garva åt oss. Jag, Nina och Clara gillade också att vinka till folk så vi gjorde dt när vi åkte saker hela tiden. Men nästan ingen vinkade tillbaka. :( Aja, vi hade kul iaf. Dt fanns en kille som jobbade på jetline också som var jättesur hela tiden. Han och en annan kille som jobbade där bråkade om vem som skulle sätta på Nina bältet, haha :P Det var kul. Samma sak hände med henne på ett annat ställe om jag kommer ihåg rätt. x) Sen när vi satt i extreme och hade åkt klart så sa Nina att den hade knakat när hon åkte precis när en som jobbade där gick förbi. Och han ba, nejdå dt gjorde den inte alls. :P Du som hörde, fel, absolut inte. :P Vi ba, hehe. Och sen när jag gick förbi hnm han ba, dt är din kompis som hör saker, inget fel på extreme. Jag ba, jojo, självklart. Clara och Nina flummade hela dan på Gröna Lund med massa saker. Sista gången vi åkte Fritt Fall tillexempel så sa Nina majs hela vägen ner och vi sa majs när fotot skulle tas. Sen snackade de om hur personer såg ut heeeela tiden ba, han såg ut som en manet, han såg ut som en anka. Haha.. Och jag vet inte hur många gånger vi skämde ut oss genom att säga saker högt som när Nina sa, aa, där är de där kinespojkarna igen (killar som uppträdde på stora scenen med akrobatik) och bakom oss hade vi kineser som stirrade lite på oss efter dt. :P Och jag och Clara sa en hel del saker som var skämmiga också. Vi stannade på grönan till ungefär halv 10 och sen var dt dags för oss att dra oss hem. När vi satt på tunnelbanan mot Hässelby strand så blev dt flumm så vi skrämde bort 5 personer, haha de bytte plats alltså. Först satte de sig bredvid oss (alltså inte alla samtidigt, utan en i taget) och sen när de märkte hur vi var så flyttade de. :P Hahaha. Jag höll på med mina scary fingers och Nina spelade in och allting. Sen var dt faktiskt skönt att komma hem för man blir rätt så trött efter en hel dag på grönan. ;) Här får ni bild på oss när vi åker Fritt Fall tilt, man ser inte så bra :S men får försöka ta en bättre sen. 
Puss och kram!



Hoppas ni ser vår vackra pose iaf. ;) Plutläppar och peace-tecknet 80 meter upp i luften... (Nån random tjej längst till höger btw)



Mitt åkband från Gröna Lund. ;)

NU HAR MAN ÅKT ALLT DT LÄSKIGASTE PÅ GRÖNA LUND, VAD NU? ;P

Reggaeton :O

Hello everybody,
Idag har jag vart hemma hos Josefine och firat hennes födelsedag med släkten nu innan hon drar iväg till U.S.A imorgon. Hon fyller egentligen år på tisdag men då är hon ju bortrest så dt blev lite i förskott idag. :) Sen har jag inte gjort så mkt mer idag... Bara slappat och lyssnat på musik. Har upptäckt att jag gillar reggaeton. :O Haha, så har lyssnat lite på dt. Den här låten är bra: Daddy Yankee - El señor de la noche. Jag tror den hette så. :P Aja, ha dt bra!

Flummfeber

Igår så var jag med Nina och sov över hos henne. Vi träffades runt halv 3 tror jag, vet inte riktigt. :O Men iaf, jag cyklade till Hässelby strand och sen cyklade vi ner tillsammans till Kanaan-badet för att steka på stranden. Dt var asvarmt så vi badade. Vi var omringade av massa fula killar också, framför, bakom, till vänster och höger. Man ba give me a break. Sen så var dt ju inte som att de inte stirrade heller. -.- Framför oss så hade vi ett gäng med killar som grillade, lyssnade på säämsta musiken (förutom 1 eller 2 låtar som jag sjöng med i och skämde ut Nina med :D haha, och de typ log åt mig, men dt var lite gross) och badade ibland. Jag och Nina satt typ och asgarvade hela tiden, när de typ diggade med till musiken och gjorde cirkuskonster och allt vad det var. xD Sen hade vi typ 3 killar/gubbar (20,25,30?) bredvid oss till vänster och en av de stiiirrade heela tiden och när vi skulle byta om sen och allting, man ba men guud, tror du att du kan titta nån annanstanns för ett tag. Vi skulle iförsig bara sätta på oss kläder men iaf... Sen när vi skulle gå satte han sig upp och kollade efter oss också -.- Fast han såg faktiskt bra ut (från vissa håll.. haha). Aja. Efter stranden cyklade vi runt lite i Hässelby, hässelby strandbadet, maltan, fotbollsplanen vid maltesholmsskolan och ja lite överallt. Sen gick vi hem till Nina och åt god middag! Sen blev dt promenad och jag och Nina ville leka turister så vi gick runt och pratade brittiska. Jag svär att de blev lurade! Sen kollade vi på gamla videor på oss tjejer från typ sexan, sjuan och OMG vad vi var stöööörda. Skämde ut oss själva fan. :S Glad att den tiden är över, fattar att folk tyckte vi var skumma. xD Sen camade vi med massa människor och jag och Nina var aaaasflummiga och dt var jättekul! Vi gick och la oss vid 5 så är ganska så trött idag. Men dt var värt det.
Nu ska jag äta, puss och kram!

Utstirrad på pizza hut vid hötorget

Hej hej!
Tidigare ikväll eller ojj dt blir faktiskt igår :O iaf, då var jag på bio och vi såg "Baksmällan"! Verkligen värd att se och väldigt rolig! Innan dt köpte jag en body lotion från apoteket i vällingby som är bra. :P Och pappa köpte två grejer till mig som jag ska få på min födelsedag. ;) Innan vi gick på bion så åt vi på pizza hut och mittemot oss så satt dt fyra personer (två killar och två tjejer) som var kanske 20 eller nåt och en av de satt och stirra på mig hela tiden (jag vill verkligen inte låta som en bitch) men han höll kvar blicken länge liksom. Och jag satt bredvid min pappa, jag var rädd att han skulle märka hela tiden men dt tror jag inte han gjorde. :P Och en gång när den där killen stirra och höll kvar blicken, då frågade typ hans kompis (kille) som satt mittemot vad han stirrade på. Han borde frågat dt iaf för sen vände han sig om och kollade på vad killen stirra på (komplicerat dt blev, jag förvirrar säkert er :P) men hursomhelst så fick han typ bortförklara sig eller jag vet inte vad. Men dt var pinsamt iaf. :P Och jag försökte hålla kvar blicken på hnm länge tills han titta bort men dt gick inte, dt kändes för skumt. Han var inte ens snygg och tror han prata tyska eller nåt, iaf nåt annat språk. :O Hah. Aja, dt var dt. Nu pallar jag inte blogga mer (a)
Puss och kram! 


Bio och shopping (?)

Hej hej bloggen!
Nu ska jag snart kanske dra iväg till Vällingby och köpa lite grejer förhoppningsvis. Sen ska jag in till stan med pappa och min äldsta lillasyrra Clara. Vi ska kolla på bio men vet inte vilken än. Jag vill nog se "Änglar och demoner" men dt är tveksamt om vi kan få in Clara på den med tanke på att dt är 15-årsgräns. Vi får se iaf. :) Dt här blev väldigt kort men ska fixa mig i ordning nu.
Helt sjukt vad pea kan göra en chockad ibland!
Pusshej


Högklackat äger ;)

Hej hej!
Idag får dt bli ett snabbt inlägg, har inte hänt så mycket heller. :P På morgonen satt jag i trädgården och solade tills klockan blev 1 och jag messade Nina och vi bestämde att vi skulle åka in till stan. Tyvärr hann vi inte vara där så länge för jag skulle vara hemma 5 och vi möttes i vällingby 2. Iaf så åkte vi in dit och köpte glass på donken och kollade på navelpiercingar (som vi vill ha!) på punkten. Alla stirrade på våra högklackade skor och vi kände oss längre än alla andra. :D sen så åt vi middag i viksjö och dt var oförväntat mycket ungdomar som bodde där. Trodde att dt skulle vara pensionärsområde men dt var dt inte. Snart ska vi kolla på nån deckare på tv och sen ska jag nog sova. Kan hända att jag sätter mig vid datan igen men borde inte dt för bli så trött. Får bara sova till 10 också så....
Puss och kram!


Har äntligen börjat träna igen

Idag har har varit en riktigt skön dag! :) Den började med att jag slappade och latade mig i sängen. Sen så åt jag lunch och efter dt så åkte jag och min syrra till vällingby för att kolla lite. Hon köpte smink och jag köpte nån hudkräm från garnier. Sen köpte vi glass på donken (:D) och tog bussen hem för jag skulle ut och jogga med Nina. Jag gick hemifrån (hässelby villastad) till hässelby strand och dt tar väl runt 30 min och sen joggade jag med nina (gula spåret) som är 4,8 km och sen gick jag hem efter dt. Jag är heeelt slut! Märks att jag har tappat min kondition lite sen jag åkte till Hastings. Innan dt så var dt här inga problem.... -.-
Jag åt alldeles nyss middag, grillat, mums, och snart ska jag och pappa gå och hyra en skräckfilm eller nån annan. Clara och Bitte (min låtsasmamma) ska gå på Britneys konsert nu ikväll så dt blir bara jag och pappa hemma och småungarna förstås men de går och lägger sig 9 så dt blir skönt. :) Imorgon kanske jag och Nina ska åka till stranden eller stan. Vi får se. ;) Puss och kram!

 
Min hudkräm som jag köpte, får se om den är bra då....

Damp (!!!), surtant, hund och film

Hej hej!
Ja, vad har jag gjort idag då? Först så var jag bara hemma och fixade lite hos mamma och sen kom pappa och hämtade mig och Clara. Då var vi hemma och fikade lite och så. Sen följde jag och Clara med Bitte till Plantagen för att hon skulle köpa krukor och sen skulle vi handla också. På Plantagen så hittade vi krukor som var ganska stora så vi behövde en vagn att ställa sakerna på och vi såg en som såg ledig ut. Det var en jordpåse på den men dt var ingen i närheten så vi tog den. Efter ett tag kom dt en surkärring och ba "Har ni tagit min vagn?", vi ba "Jaha, aa, dt kanske vi råkade göra. Men vi kan hämta en ny till dig." Hon ba "Vrf kan jag inte bara ta den här" och blabla. Sen så skulle Bitte gå och hämta en till men jag och Clara var kvar. Surtanten ba "Vrf är folk så oärliga" eller nåt sånt och jag och Clara ba blängde på henne. Sen stod hon där och jämrade och klagade för sig själv. Blää säger jag bara.

Sen så kanske vi ska skaffa en hund också, KANSKE, men isf efter U.S.A men dt verkar som att dt faktiskt kanske blir så. Jag vill ha en mops isf. :D Men vi får se.

Sen efter plantagen och mataffären så gick jag och Clara ut och cyklade (jobbigt) och stannade utanför videoaffärn för att hyra film. Först tog dt hundra år för oss att välja. Men vi bestämde oss för Changeling med 15-årsgräns så jag ville hyra den på pappas namn. Och jag svär han i kassan måste stavat toookfel för han hittade inte min pappas namn. sen försökte han med Bitte. Sen kolla han på hemnumret och sen på adressen och sen när jag sa pappas första siffror i personnumret ja då hittade han hnm direkt. Jag ba, men shiiit liksom. -.- Vi kom iaf därifrån tillslut.

Nu kommer jag dampa här lite i slutet av mitt inlägg bara för att dt är ett "Reunion-party" i oktober för de som åkte på språkresa med sts nu i sommar och jag har sett fram emot dt skitmkt ba, aaa vi ses i höst. Dt är liksom fett synd för många av de jag lärde känna bor i Skåne och dt är inte nära direkt. Inte som att man kan träffas varje helg precis. Då måste man betala tågbiljetter och hålla på. Så drf var dt bra med återträffen för då skulle alla träffas tillsammans också. Men så idag ba, vi ska åka till U.S.A samma dag som discot är. Jag ba NEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag vill gå ju! :( Dt kommer va dj och så kommer de dela ut priser och allting, sen kommer alla från min Classicgrupp och resten av eleverna (ridning och dyslexi) vara där och nu får jag inte träffa de!!! :( JAG ÄR SUR! ******************************** Jag får bränna riktigt mkt pengar i U.S.A för att "bota" min sorg. Hah, nu har jag gått från deprimerad till shop-a-holic. Bra jobbat. -.-



Filmen vi ska kolla på senare ikväll.

Födelsedagspresenter

Hej hej!
Igår gick jag och la mig ganska sent för jag satt uppe och letade efter inspiration till vad jag kan önska mig som födelsedagspresent. Jag vet inte vad jag vill ha. Jag behöver liksom inget. Men jag hittade en del grejer som var coola när jag kollade på nätet. Här är några saker som jag kanske ska önska mig.


Den här t-shirten är skitcool men mina föräldrar kommer ba, eeeh? Den kostar 198 spänn och föreställer Heidi Klum. Vill ha!


Den här väskan från Friis & company är riktigt snygg. Kostar 475 spänn.




Den här tröjan tänkte jag köpa förut från Cheap monday men det blev aldrig så. Tycker den är snygg och den kostar 171 spänn på nätet.

Sen kanske jag kan önska mig en klocka eller nåt, jag vet inte.. När man var liten kunde man bara önska sig leksaker men ny är dt betydligt mycket svårare att komma på någonting. Nu ska jag fixa lunch för jag är lite hungrig. Gorbys piroger dvs.. Hah. Puss och kram!

Förresten kolla på dt här klippet! Omg säger jag bara!
http://www.youtube.com/watch?v=SLbFDMplZDs

Bevis på att svenskar är heta

Här ska jag skriva saker som hände i Hastings som bevisar att vi svenskar ser bra ut men även att engelsmän är pedofiler (inte alla såklart):

*Den största punkten är väl att alla stirrar, gubbar, tonåringar, vuxna, pojkvänner (ja, jag är seriös). ALLA med få undantag. T.om. poliser stirrar (då är dt fan överdrivet).

*Folk sticker ut huvuden ur bilfönstrena och följer en med blicken.

*Killar blinkar till en.

*Killar tutar.

*Killar busvisslar.

*Killar säger "Hey girls".

*Ett gäng killar sa "Fucking gorgeous" och busvisslade till mig och min rumskompis.

*När vi var i London med klassen så var vi inne på en jättebillig affär med snygga saker (Primark, åk dit om ni vill göra billig shopping) och då var dt en kille med sin kompis som kanske var lite över 20 som stirrade skitmkt och jag ba... Okej liksom. Sen så stod de framför mig och min rumskompis i kön när vi skulle betala och när de hade köpt dt de skulle så vände sig en av de killarna bakåt och började gå fram mot mig. Jag ba tänkte neej. Sen han ba "Excuse me, can I ask you a simple question?" Jag ba "Okey..?" och då sa han "How old are you?" och jag "15..." och han "Aaah.... okey" och så gick han vidare med sin kompis. Om jag hade varit äldre hade han säkert fortsatt snacka med mig.


*Vi var på en äng med klassen och spelade fotboll och brännboll och då var dt ett gäng killar/gubbar som spelade fotboll i närheten av oss och alla stirrade när vi kom dit. Sen efter ett tag så skulle vi typ flytta på oss eller börja spela så alla reste sig upp, de ba "No, are you going now? Don't go." och när vi inte gjorde dt, de ba "Yey."


Dt här var då några grejer som händer så om ni vill få mycket uppmärksamhet av killar är dt till Hastings/England ni ska åka. :P Jag skrev inte dt här för att verka självsaker eller whatever. I'm just telling you the truth och jag överdriver iinte. Åk dit så får ni se.

Idag så träffade jag Amanda och Simon (hennes pojkvän) och vi var runt och kollade lite. Jag köpte lösnaglar som jag nu har satt på mig. Alldeles nyss. Efter Vällingby så var jag hemma lite och sen gick jag ut och joggade med Nina på vårt vanliga ställe, gula spåret i Grimstaskogen. Det var skönt. :)
Imorgon åker bejbi till Paris, kommer sakna dig! <3
Ha dt gött!



Mina lösnaglar med osminkad hy och blött hår, haha.

Små ändringar

Godmorgon!
Som ni ser har jag ändrat i bloggen igen. Fixade till headern och ändrade min spellista, den där iPod Nanon som finns om du scrollar ner skärmen. Jag är jättestolt för efter att jag letat ett lååångt tag så hittade jag ÄNTLIGEN Tinchy Stryder - Number 1 som inte är en remix eller chipmunkrejs (hatar dt btw). Hallelujah! Dt finns två andra låtar där med hnm också som ni måste lyssna på! Han är min nya favorit. Nu ska jag städa mitt rum.... Deprimerande.

Bara 33 dagar kvar till Voice 09! ;)



Dt jag måste städa och fixa till -.-

Mamma flög luftballong och jag tjockade mig

Nu sitter jag här med datorn i knäet i soffan framför tvn och chattar med folk. Mamma kom precis hem för hon har vart ute och flugit luftballong över Stockholm. Skulle jag aldrig klara. :S
Jag åt McDonalds till middag -.- guuuud vad jag måste ut och träna! Kommer gå upp 10 kilo om jag inte börjar jogga snart. Har sjuuuuukt dåligt samvete och Nina kanske inte ens kan gå ut och jogga imorrn... Jaja, får väl gå ut själv.
Idag så åkte jag till Outlet i Barkarby med mamma, syrran och Christophe (mammas pojkvän) och vi kollade runt där på alla billiga grejer. Fick ett par flipflops och en t-shirt men hittade också ett par sjukt snygga vagabond-skor för BARA 149 spänn! Kanske måste köpa de, vet inte.
Imorgon ska jag slappa, jogga och packa mina grejer till pappa. Har inte packat upp min resväska från Hastings än så dt måste jah göra, tyvärr.. Sen åker jag till Frankrike nästnästa vecka, woooohoo! och baby Amanda åker på måndag. :(  kommer sakna dig!
Pussgurka!
Lägger upp en bild på min syrra bara för att hon är så jävla söööt! <3


Dåligt samvete x2!

Jag vill inte dissa Amanda. ---------

Igår chattade jag med en massa människor från min språkresa och nu längtar jag lite tillbaka till Hastings fast dt känns ändå sa pass skönt att vara här hemma där man kan träffa kompisar nästan närsomhelst och ringa de utan att dt ska behöva kosta 4:95 kronor per minut. Det är helt sjukt dyrt. Jag ska iaf gå på återträffen i Göteborg i höst men dt känns onödigt långt att åka. Hoppas jag kan sova över hos nån och sen ta tåget dan efter.... Nu blev jag orolig, tänk om jag är i U.S.A när återträffen är!? :O Shit, dt måste jag kolla upp.

Nina, vi måste jogga! Jag har jättedåligt samvete, har inte joggat på typ en månad! Jag mååååste ut! Imorgon?


Fjorton?? :O

Hej hej!
Nu har jah ätit pizza och är väldigt mätt.. Åkte hem till Amanda förut och vi kollade på The Entity och kollade i gammal skolkatalog och lite allt möjligt. Är helt sjukt vad lite dt finns att göra... Verkligen. Går inte att komma på nånting, typ stan, bio, film, sitta vid datorn, bada (om dt är fint väder) och vad mer? Om ni kommer på nåt annat så blir jag glad för allt dt är så uttjatat. Det är inte ens kul att åka in till stan eller kista eller nåt annat shoppingställe om man inte har pengar att spendera. Suck.. Den här sommarn kommer gå långsamt om man inte kommer på nåt bättre att göra. 

Har lagt till min värdfamilj från England på facebook, hahha. Så nu snackar jag med min värdmamma och hennes barn... Så ere. 

Jag blir irriterad att dt inte går att lyssna på Tinchy Strider på youtube. Hans videos funkar inte! ****'

Nu är dt inte så långt kvar till dt the voice heller. :D lazee kommer, fan va kul och darin, promoe osv.. Lääängtar. Snart fyller jag år också, woho, fast dt kommer inte göra nån skillnad, känner mig redan som 15, ofta att jag är 14 liksom. :P Herregud, 14 är ju hur litet som helst. :O Dt kan jag ju inte va, Amanda har vart 15 i snart ett halvår och jag har fortfarande inte fyllt. Så liten jag är. Haha.

Ha dt gött!

emma johansson jensen @facebook   
creamdeluxe @bilddagboken    
ssaknadd @playahead




Alldeles nyss ;)

Knarkar kompisarna

Hej hej, nu har jag precis ätit lunch och ska snart ringa Amanda. Träffade henne och Nina igår, vi hade inte setts på näästan 1 månad. Hemskt. Sen sov jag över där men Nina gick hem. Vi åkte till Kista och kollade runt lite där. Sen så gick vi typ in på McDonalds för att vi kanske skulle äta där och då satt dt två killar och stirrade på oss men mest på Amanda tror jag. Sen så gick vi förbi de en gång till och då gjorde en av de nåt jävla sjukt ljud så att han lät som ett får och jag började förstås asgarva. Sen följde de typ efter oss ner till bussarna och så försökte de planka på bussen men chauffören (hur dt nu stavas) såg de så de fick gå av. En av de fick dörren på sig också och dt var ganska kul.. (a)
Innan vi kom till Kista när vi var på Fridhemsplan så var dt nån snubbe som sa "Ursäkta" till mig och jag ba "Aaa?" och han ba "Nää, dt va inget, eller jo förresten kom här" och han hade nån tjej där också sen så stod han typ och tittade frågande på henne och på mig, jag ba "Vad??", då fråga han tjejen "Ska vi fråga henne eller inte, ja eller nej?" och jag ba stod där som ett frågetecken, han ba "Nää, okej, dt var inget." och sen gick de typ och jag ba wtf liksom?? Det var lite creepy. Men men.. sånt händer varje dag i Stockholm, haha. Nu ska jag ringa Amanda och sen ska vi göra nåt idag igen. :D puss och kram

BILDER FRÅN HASTINGS SPRÅKRESA










FÖR FLER BILDER KOLLA MIN BDB .......... CREAMDELUXE

HEMMA i Stockholm

Äntligen har man kommit hem då. Har saknat kompisarna som fan och alla mina grejer. Skönt också med människor som pratar svenska och svenska pengar.
Har haft det skitkul i Hastings, England! Träffat jättemånga nya människor och fått bra kompisar. Har inte lärt mig så jättemycke engelska men jag känner mig tryggare när jag pratar. Har shoppat massor. :D fick övervikt på min väska nar jag vägde den i huset så var tvungen att skicka hem grejer med posten. Fick skicka hem två lådor med 2 kilo i var. Fett synd - känns verkligen som jag är en shopaholic men jag packade faktiskt inte så bra från första början. Aja, jag kom hem iaf. Planet skulle ha landat på Arlanda 17:20 igår men landade 22:00 istället. -.- Anledningen var att först kunde vi inte flyga från Heathrow för att vädret var för dåligt så då fick vi vänta i nån timme. Sen flög vi iväg, efter typ 45 minuter så sa de att en person på planet hade blivit allvarligt sjuk så att vi var tvungna att nödlanda i Amsterdam. Det var en kille från STS som jag åkte med som blev sjuk. Han hade slutat andas och allt vad det var. Två ledare fick följa med hnm till sjukhuset i Holland också. Sen kom de på att dt finns en lag som säger att man inte får åka iväg med resväskorna till de som gått av. Så då var de tvungna att leta reda på killen och ledarnas resväskor. Dt tog flera timmar. Sen kunde vi åka iväg, ÄNTLIGEN. Därifrån tog dt ungefär 2 timmar hem. Sen skulle vi hämta våra resväskor och vänta på alla andra så jag var inte hemma förrns efter 11. Gick upp halv fyra den dagen så skoja inte om att jag var helt slut sen när jag kom hem....
Ska hålla kontakten med min värdfamilj också för dt ville hon. Har lagt till henne på facebook och allting. :P Hon ringde typ imorse men jag vågade inte svara, hehe, jag vet inte men asså jag tryckte bara inte på svara och sen fick jag missat samtal. Sen när jag försökte ringa upp svara hon inte.. :P aja..
Ska lägga upp en massa bilder från språkresan, en del iaf ;)
PUSS OCH KRAM!