High on life

Godmorgon!

Känner att jag fått in riktig sommarglädje i skallen nu :) I förrgår tog jag och Nina en lång nattpromenad och det är verkligen det bästa som finns! Vi skulle göra en viss ritual för att släppa saker och det måste sett otroligt skumt ut! Men det känns bra efter den fina riten hahaha. SKÅL. Igår tog jag årets första dopp, sent jo jag vet! På kvällen gick jag på promenad med Ninas granne och hans kompis. Vi gick från Hässelby Strandbad till Kaanan, underbart! Det slutade med att jag och Rafael tog ett dopp i underkläder haha. Det var helt klart värt det :) Sen gick vi hem till de och chilla ett tag. Idag ska Raffe följa med mig och Nina till stranden men först måste jag tydligen fixa mitt jädra pass.



Alla förutom mamma och Clara



Sådan far sådan dotter?










The tears after losing the feelings of what you thought love was

Har inte orkat blogga på ett tag. Känns som att man inte har tid till det för att det händer så mycket hela tiden. Tiden går ju liksom fort när man har kul. :) Var en jobbig vecka för det tog slut med Shotgun men lika bra det säger jag. Han kan ju gå och ta sig efter allting :) Let's have a toast for all the douchebags, inte sant? Helgen dock, har varit bra. På onsdagen drog jag och Amanda med folk till Rålis även fast jag skulle jobba dagen efter. Jag sov hos henne och vi kom dit vid 1 på natten o jag skulle upp halv 6 följande dag haha... Men det var det värt för den kvällen var grym, inte garvat så mycket på länge :D Speciellt när transvestiten på tunnelbanan svängde med sitt afro på mig!

Sista dagen på jobbet i fredags, skönt! Efter det fixade jag mina naglar på salong och sen blev det chillkrök at mi casa. Lite blandat folk, mest killar blev det haha. Och jag fanns där jag trivs bäst, på dansgolvet ;) "Du är nog den bästa svensken jag sett på det där" Haha har man stått och övat bootyshaking och dancehall framför spegeln i några år så, verkligen kämpat :D I lördags var jag med skåningarna Patrik och Dylan i stan. Shame on me, jag visste inte ens att dt var Stockholms Slott vi gick förbi! Var med de igår också efter att jag träffat Aylin i Uppl. Väsby. Och ikväll kanske de sover hos mig om de inte har kvar sin lägenhet. Ska i alla fall till Kista med Mandis och kanske träffa Jack för att snacka om hans galna äventyr på Peace & Love.

Vill ba säga tack till alla mina fina vänner som än en gång har funnits för mig när jag behövt det! Det är ni som får mig att se framåt, glömma alla bekymmer och kämpa vidare :) Älskar er ända in till ryggmärgen och lite längre till. Är oerhört lyckligt lottad som fått så underbara vänner som skulle göra allt för mig. Jag skulle självklart göra detsamma för er!



Var med två gulliga tjejer några dagar på jobbet! Vi flummade runt :D Visst är jag och Emelie fina? ;)



Patrik och Dylan tvingade på mig deras HIF-halsduk haha.