NU DRAR JAG

NU DRAR JAG om några timmar! Sista inlägget innan jag sticker nu. Börjar känna mig lite nervös här :S Utan familjen, med främmande människor, i ett främmande hus, i ett främmande land, 3 veckor! Lite sent att backa ur nu dock. :P Det här fixar jag! ;)
Ha det bra och gött!
Här får ni en bild på min heta adidaströja också. :)



PUSSHEJ!

17 juni - 7 juli HASTINGS

Jaa, nu är det nära. Imorgon bitti åker jag till England på min språkresa. Idag har jag fixat allt som behövs. Fick köpa en adapter eftersom de inte har samma eluttag som vi har i Sverige och lite andra saker. Nu kommer jag inte kunna blogga på 3 veckor om jag inte får tillgång til en dator såklart. Ska ta mycket kort som jag kan lägga upp sen. Ska bli väldigt spännande och hoppas det blir bra väder så man kan bada. Hoppas också att jag inte får äta för hemsk mat där som lever och sånt. Det äter de tydligen, haha.
Kommer sakna er älsklingar och ska försöka skriva mail (hoppas inte på för mycket)! Love you and will miss you veery much! Sen när jag kommer tillbaka får ni höra om allt kul som hänt. Pözz! <3


Hastings, England

Mean girls

Sitter framför tvn med datorn i knät och kollar på Mean girls. Gammal film men en klassiker. Tycker fortfarande att den är rolig att titta på, haha. :) Har lagt in en ipod på min sida med några bra låtar, lyssna på de, det är inget virus. Den finns på menyn under länkarna. Har fastnat för html. Kul att fixa med designen. Var hemma idag hos Johanna och vi bakade och hyrde en film. Hyrde nån American pie, sexan eller nåt och den var riktigt skum och overklig. Det var en riktig amerikansk film om hur alla killar vill att college ska va, haha. Aja. Nu orkar jag inte vara inne på datorn.
Hej-


Godmorgon Sverige

Sitter i sängen framför datorn och kollar på "The doctors" på tv4. Inte så jättekul... Måste nog ändå börja göra mig i ordning för jag ska åka till Johanna på Lidingö och det tar 1 timme och 21 minuter härifrån. -.- Måste gå hemifrån 12,25 om jag ska hinna. Vi skulle baka och kolla på en film tror jag. Det låter bra för jag är slapp idag men egentligen borde jag gå ut och jogga nu eftersom jag inte gjorde det igår.
So ni ser i menyn är det 60 dagar kvar till Voice 09, jag ska gå iaf. :) Hoppas dt kommer bra artister. Jag och några kompisar skrev upp artister som vi tror och/eller vill ska komma:
Sheri                                                     Keri Hilson
Darin                                                     Promoe
Kat deluna                                            Flo Rida
Colby o' Donis                                      Flipsyde
Lady Gaga                                            Timbuktu
Danjah                                                   T.I.
Sean Kingston                                      Soulja boy
Timbaland                                             Ne-yo
Ciara                                                     Craig David
Leona Lewis                                         Alesha Dixon
Kid Cudi                                                 Brandy
Lazee                                                     Pitbull
Jordin Sparks                                        Akon
Janet

Vissa på listan kan vi ju bara drömma om ska komma och en del har redan varit där men man kan ju hoppas. :)
Ciao


Bilder från 13 juni 2009



Jag hemma hos Amanda



Jag och Amanda posing



Vackert



Plattade mitt hår också, föredrar lockarna

Ge mig sol istället för spöregn

Hej igen
Nu har Amanda åkt hem och jag följde med henne ner till busshållsplatsen. Där satt det typ en man som var lite efterbliven eller nåt och Amanda sa "Usch, vad det regnar" och efter en liten stund så sa han "Det behövs regn för annars blir det brandfarligt. Det behövs regn för alla växter. Regn är bra." Där fick Amanda en diss men vi behövde inte svara iaf för han hade nån vuxen med sig som sa "Ibland kan det vara skönt med regn." Ja, skumt men iaf nu spöregnar det ute, värsta pissvädret så jag kanske ska krypa upp i sängen och läsa en bok. Vill ha sommar och sol!

Ska ladda upp lite bilder från igår här på bloggen också. Det gör jag snart....

Ska kanske läsa den här boken  ------>          

Amanda försöker sminka sig

Shoo
Nu sitter Amanda och sminkar sig i mitt mörka rum och ser typ inget så dt verkar inte gå så bra. Sen måste hon först åka hem till Hässelby och lämna tillbaka film som vi låna (I taket lyser stjärnorna) och sen åka hela vägen till St. Eriksplan. Ganska så jobbigt. Igår så gick vi först hem till henne och kolla på film och sen gick vi och hyrde film. Det var typ nån snubbe som hyrt en porrfilm eller nåt så vi kunde inte hålla oss för garv såklart. Sen åt vi kladdkaka och tjockade oss. Nu är det dåligt väder ute men jag vill gå ut. Ska kanske ut och jogga sen eller rättare sagt jag måste. Nästa onsdag åker jag till England på språkresa i 3 veckor. Skoja inte om att jag är nervös. :S Kommer dö när jag står på flygplatsen klockan 10 nästa onsdag. Ska bo hos en värdfamilj som har 5 barn och 12 barnbarn och en hund hade de också. Sen ska vi gå i skola varje dag tror jag och ha en massa aktiviteter. Ska t.ex. åka till London. Det blir kul. :) Sen är jag hemma ungefär 3 veckor innan jag ska åka till Frankrike. Yeah, så är planerna. Nu ska jag sluta blogga och va lite social med Amanda.

Mot Amanda

Hej hej.
Min blogg kommer att ändras då och då eftersom jag håller på att fixa designen och gör det lite i taget. Den ser redan annorlunda ut, svårt det där med html bara. Nu ska jag iaf närsomhelst sätta mig på bussen och åka till Amanda i Hässelby strand. Sen ska vi kanske kolla på nån film och så innan vi drar vidare in till stan och kanske går på bio. Kanske man äntligen kan få se "17 again" med Zac Efron då. Men vi får se. Sen ska hon sova över hos mig och det kommer vara huset fullt här med mina 3 småsyskon och en massa gäster.
Pusshej!

Seg är man-

Vet att jag är seg med att fixa blogg, alla gjorde det för ett långt tag sen men måste ha nånstanns att skriva om allting som händer. :)
Idag har jag vart med Amanda i Kista, Vällingby och sen hemma hos henne. Vi shoppade inget, duktiga som vi är utan luffade mest runt i olika affärer bara och åt sen på Asian bbq i Vällingby. Gott! Imorgon ska jag och Amanda träffas igen och kanske gå på bio med nåra andra, sen ska hon sova hos mig så dt blir kul. ;) fick ändra lite planer men nu löser dt sig väl hyfsat iaf. nu ska jag kolla på talang, geek som jag är.
ha det gott!


Välkommen till min nya blogg!