Känner ni igen mig?

Amanda kommer nog ihåg det väl.. Den tiden då jag aldrig kunde ta något seriöst och flummade jämt och ständigt. Här finns bildbevis från de åren och några av bilderna är material som aldrig tidigare visats. Det finns faktiskt ännu värre bilder haha men där går min gräns för vad jag lägger upp på bloggen... 
















I have a dream

På fredag ska vi ha karneval i skolan och det är något som alla ser fram emot. Vår klass samarbetar med tvåorna och treorna som går i samma klass som oss (ESA) och så är det med alla andra klasser också. Det som karnevalen går ut på är att man har två minuter på sig att framföra ett skådespel, dans, musik, tal eller vadsomhelst efter ett tema. Årets tema är "I have a dream". När vi ettor, tvåor och treor skulle planera vårt framträdande idag så kom många snabbt in på "A wet dream" haha. De sa att sexuella framträdanden är väldigt uppskattade så det är vad vi ska göra... Förra årets vinnande bidrag var 'basically' om 50 pers som hade sex med varandra på scenen.

Vårt bidrag ska handla om ett par som ligger och sover och vad de drömmer om. Tjejen drömmer om att pojkvännen är väldigt romantisk och friar till henne. Killen drömmer istället en "våt dröm" (jag hade ingen aning om vad det var tills killarna i klassen förklarade för mig, knappast att man har koll på det haha) om lättklädda tjejer som dansar till Don't Cha med Pussycat Dolls hm... Så vi tjejer ska vara utklädda till naughty schoolgirls och juryn är skolans kafeteriapersonal och bibliotekarier hehe. HELA skolan kommer se oss och det kommer också de som bestämmer sig för att gå förbi Rålis nu på fredag.. Vi ska nämligen uppträda på scenen där. Vår skola är sjuk men rolig ;)



Like what liksom


Kungsholmens Gymnasiums Insparksfest

Jag och min kära vän 'Källan' funkade inte så bra ihop idag, det blev lite bråk och missförstånd... Haha skoja bara, tråkig humor ;) Men jag förstår verkligen inte svenskan, orkar inte heller! Men men..
Den 8 september klockan 22:00 smäller det! Då ska alla ettor, tvåor och treor (som köper biljetter alltså) ha fest på en klubb som heter Metró. Klart man ska gå! Ska fixa en biljett imorgon. Festens motto är "hångla är livet" haha... Festen slutar 02:00 och är på en onsdag?? Hoppas verkligen man får ledigt dagen efter.


Kolla vad mycket kärlek mina älskade skolböcker får

Nu ska jag spendera lite tid med min bästa vän Källan - Antologi... Hörs snart ;)



I'm sick and tired of being sick and tired

Var i stan med Amanda idag. Köpte bara en miniräknare, riktigt kul köp...  Men det var mysigt att träffa henne nu, hon var varit sjuk rätt länge och vi har helt enkelt inte haft tid att träffas. Nu på kvällen ska jag bara ta det lugnt och kanske titta på någon film. Är inte på blogghumör idag så bloggar mer imorgon. Ha en skön kväll <3

Myskväll med Ellen

Nu kommer Ellen snart. Hon ska sova över och det var längesen vi träffades senast så det ska bli kul! Kanske kommer Julia en stund också? :) Imorgon drar jag iväg tidigt för att åka till stan med Amanda. Måste köpa block, mapp, miniräknare och såna roliga saker. Träffade Julia på tunnelbanan idag förresten, längesen man såg henne också. ;)



Älskar hans musik och röst!


Fredag






Klocka JETSET, Kjol BIK BOK


Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör...

Idag blev det inte en så seriös dag i skolan. Jag kunde inte koncentrera mig och på no-lektionen fick vi inget gjort. Jacques, Hedda och Sabrina tycker att jag ser rysk ut och sen ledde det till att vi alla fick ryska namn, jag heter Svetlana Lubniova till exempel... Det var vår nolektion haha. På so-lektionen blev det praise the lord med kristdemokraterna istället och på lunchen höll jag på att garva ihjäl mig åt ingenting. Efter att vi slutat blev det dans vid skåpen och så lurade vi några ettor eller tvåor att vi går på matte e, japanska steg 3 och spanska steg 6. Fyfan vilken tråkig humor men det var så jävla kul..


 










Smiska fisk (blir nog min konstigaste rubrik någonsin)

Efter skolan anordnades en aktivitet för "the freshmen" som kallas smiska fisk (haha). Den gick ut på att man kunde tävla i olika lag och första grenen gick ut på att en person låg på marken med en tennisboll på munnen och sen hade den andra personen i laget en fisk i handen (riktig!) och så skulle han/hon slå tennisbollen så långt han kunde och ni kan ju tänka er att det var rätt ofräscht för personen på marken som fick den slemmiga fisken i ansiktet och ibland en örfil när personen som slog träffade lite fel. Sen var det massa andra grenar med sjukt äckliga fiskar. Elevrådet hade köpt in bläckfiskar, gäddor och alla möjliga äckliga vattendjur. Vissa av de gick av på mitten när de kastades så att personer fick inälvor på sig. Hahaha, vem fan kom på den här leken? Men det var kul att titta på iaf. ;)



-Smiska fisk-





Jacques kunde inte hålla sin modellpose haha







Million Stylez



Mohombi fick igång publiken!



Darin is a pro!

Efter Kungsholmen följde jag med Clara och Frida på Nrj in the Park. Älskar känslan man får på konserter! Och i slutet var publiken verkligen vilda. Gick inte att ta  bilder för att alla hoppade och viftade med armarna så mycket. Tycker synd om de som inte gick för det var verkligen värt det. ;) Juste.. Lazee hade med sig sin snygga kompis Chris på scenen. Han fick applåderna istället haha. Efter att Amanda har berättat att Lazee är en diva så tycker jag inte lika mkt om honom längre.


Gillar min nya hårfärg!


...



Varma sommarnätter!

Att vakna upp på morgonen med olästa sms

Nötter

Att resa utomlands

Att gå och lägga sig och veta att man har en dag att se fram emot dagen efter



När butikspersonal och folk man möter på gatan är otrevliga mot en

Bortskämda och ouppfostrade barn

När saker inte blir som man förväntat sig

Selleri

Desperata människor


En bra dag på Kungsholmen

Hemma från skolan. Idag hade jag en sån där bra dag då jag kom hem från skolan på bra humör igen. Har annars varit rätt deprimerad och grinig den här veckan. Det är väl pms som spökar....
Klasskamraterna är väldigt schyssta och jag har lärt känna massa nytt folk. Trivs nog faktiskt bättre med killarna än tjejerna faktiskt men jag gillar alla. Jag tycker det känns jätteskönt att det här inte är en klass med en kill och en tjejsida. Visst det finns tjejer som bara är med de andra tjejerna och samma för killarna men de flesta är ändå med alla. Jag och Oliver höll på att göra bort oss totalt idag men han räddade situationen riktigt snyggt. Thanks for that. Förutom det har det inte hänt nåt speciellt idag och nu måste jag göra min svenskaläxa som är att skriva en berättelse om hur jorden skapades på 70 ord. -.- Sen om jag hinner ikväll så ska jag tona håret daaark. ;)
Juste.. Det går lite rykten om våra lärare också. Vår geografilärare ska tydligen vara modell (det tror jag nog på) och att vår svenskalärare och mentor Mr. Orfèvre är gift med en av vädergubbarna på TV4. Who knows...


bild


Norlie & KKV ft Lazee



Två killar som uppträdde när jag och Amanda var på Lazees konsert i Vällingby någon gång i somras ;)

Jag säger.. OOOF.. vart har du fått din kropp ifrån?
Dina söta små läppar och lockigt hår, få-får
Mig att vilja hoppa i taket
Jag lockas av saker som kostar mig ga-let
Mycket mer än vad budgeten klarar
Men jag vill smaka en gnutta av kakan
Du är utomordentligt, förbaskat
Fruktansvärt, jävla, snygg
Jag tittar på dig, du tittar mot oss
Våra blickar dom möttes sen titta du bort
Shit vilken kattityd
Men jag skådar din charm och din vackra hy
Du dansar i ljuset och njuter av allt
Jag känner detsamma så nu är det dags
Jag samlade mod och jag våga mig fram
*host host host* får jag lov om en dans?

Hook x1
Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I want let you down
Not anymore, I'm not like before


Haha den bjuder vi på


Tisdag



Kjol BIK BOK, Ring GLITTER


Whaaaat



Striptease på White Party som var en stort fest för Sveriges kändaste bloggare förra helgen... This is over the top, bara äckligt :S Fanns en bild också som jag inte ville lägga upp för att den var så grov. NOT OKEY.


Stora hösttrender!


Will you be there?



Plats: Gröna Lund
Datum: 2010-08-26
Konserten börjar: 19:00



Andra artister: Alexandra Burke, Johnossi, Kato, Jake Oh, Lazee & Sibel och Love Generation


Lingerie from Topshop - gosh give me

         


Dagens inköp

Jag kunde inte låta bli att köpa åtminstone något plagg när jag var i vällingby hehe..





Köpte ett limstift också haha.

VILL HA:

Bustiers! Så snyggt! Vill speciellt ha en lila som finns på TOPSHOP.




TOPSHOPs underkläder är riktigt fina!


Färgchock

Ett smakprov på vilken klädstil jag hade i femman, sexan och sjuan. Fyfan! Kanske därför jag inte kan använda färgglada kläder idag haha... Och jag har använt ALLT på bilden, utanför hemmet.... Förutom det här hade jag gula, lila, gröna, rosa linnen, lila benvärmare och massa annat hemskt.



För er som inte ser är det alltså bland annat ett par orange jeans, hur kunde jag vilja ha de?!

Förbered er på att skämmas över mig...

När jag kommer hem till pappa igen ska jag visa er kläder från min mellanstadie- och tidiga högstadie-period!

Söndag

Nu drar jag till mamma för att hämta lite kläder och annat som jag behöver. Sen funderar jag på att dra in till stan om det är nån som vill hänga med? Kanske får med mig syrran... Fint väder ute idag! Perfekt för att använda min shortsdress som kanske har använts bara en gång tidigare.





Shortsdress RIVER ISLAND, Väska H&M


Navelpiercingar - check

Nu har jag beställt hem de här två navelsmyckena från puss.se!



Funderar också på de här två ringarna från cocoo.se:


Min stilförebild

Om jag fick välja vilken garderob som helst i världen så skulle det nog bli Kenzas. Hon har alltid så fina kläder, accesoarer och skor. Hon är den person jag blir mest inspirerad av när det gäller kläder!


Nya höstkläder

 

Halsband BIK BOK (de grå knopparna tillhör inte halsbandet)



Jacka H&M



Tröja H&M



Tröja CARLINGS



Skinnkjol BIK BOK

Köpte även ett läppstift som det blev lite misslyckad färg på, jaja...


Shoppingtime

Igår kändes Kungsholmen mycket bättre än i torsdags. Jag gillar min klass nu och lärarna verkar bra. Nu när jag har snackat med alla känns det som att jag har kommit in i klassen bättre. Igår var jag på riktigt bra humör, hade jättekul i skolan. Snackade med några från naturlinjen också och jag tror att de kommande tre åren kommer bli riktigt kul på skolan. Förutom bara plugg verkar det som att skolan verkligen satsar på att man ska ha kul också. Det finns massa olika aktiviteter som skolan anordnar. Vi ska bland annat vara med i en Shakespeare pjäs (haha), sen finns det 35 olika föreningar man kan gå med i som till exempel röda korset, amnesty och massa andra föreningar som bara är oseriösa och sjuka haha. I september ska vi ha en fest också som kallas "Insparkz festen (engelskt uttal)". Den är till för att alla ettor ska lära känna tvåorna och treorna. Det verkar askul.
Jag rekommenderar verkligen den här skolan (okej jag har gått där i två dagar men ändå!). Efter skolan var jag med Mehmet och Felix hemma hos mig. Vi tittade på Stomp the Yard som är den bästa dansfilmen.

Idag känner jag mig riktigt deprimerad. Hoppas att lite shopping piggar upp mig.. Har fått barnbidraget nu och fick födelsedagspengar av Janne (Bittes pappa) som kom förbi i förrgår.



Linne (rosa) H&M, Fransväska (rosa) H&M, Byxor TOPSHOP, Kofta H&M, Ringar GLITTER och SISTERS, Skor SCORETT


Torsdag

Första skoldagen är över och det känns väl helt okej. Lite svårt att säga vad jag tycker om klassen än men jag tror det blir bra. Mentorerna verkar riktigt bra iaf, de är roliga. Ni kan ju bara försöka föreställa er Mrs. Rhoads som är runt 40 och en mästare på Wow (jaa world of warcraft). Haha jag driver inte. Hon är tydligen en av de 100 bästa. Det här blir nog tre roliga år.
Gick med Jacques till skolan och var med honom hela dagen. Kändes bra istället för att gå ensam, det hade varit rätt läskigt...
Efter skolan träffade jag Amanda ett tag och vi snackade om hur det gick idag.

Apropå ingenting.. Två låtar som ger mig gåshud just nu:

Love the way you lie - Eminem feat. Rihanna. Grymt text och video! Älskar sista versen, den är bäst. Lägg märke till att det är Megan Fox som medverkar i videon, hon som alla killar tycker är så snygg ;)



What if - Jason Derulo. Hans röst och melodin på låten ger mig rysningar i kroppen och jag lyssnar gärna på låten på högsta volym. Texten är inget vidare... Börja lyssna på 1:06. Hans röst var inte lika fin på de andra klippen så det fick bli den här.


Första dagen på gymnasiet

Idag börjar skolan och mina tre år på kungsholmens gymnasium. Är inte så taggad på att börja plugga igen men det blir nog bra. Hoppas att det är en bra skola. Wish me luck.



Min fina tapet hos pappa i bakgrunden ;)


Bilder från Danmark

Jag har haft en härlig långhelg/vecka i Danmark med mina härliga kusiner. Åkte hem idag för att hinna till första skoldagen men de stannar kvar där. Vi har mest slappat men också haft stooor födelsedagsfest med hela danska släkten för morfar och varit inne i Odense och shoppat.





Clara och Freja



Laura

















Freja





Söta Frida







Fick ett läskigt sår på foten haha


Uppdatering från København

Hej hej..
Sitter på Køpenhamns tågstation i ett internetcafé (dærav de danska bokstæverna haha). Har tid øver innan mitt tåg går så då gick jag hit. Har haft det bra i Danmark med mina kusiner och all annnan slækt. Vi har mest badat i inomhuspoolen i huset och i havet. Skriver mer nær jag kommer hem. Nu måste jag gå och æta någonting innan jag går på tåget!



Haha saknar dig bebis!


Off to Skåne

Gick upp 7 imorse och nu ska vi åka vilken minut som helst, ska till Skåne först och till Danmark imorgon. Tror inte att det finns trådlöst nätverk i huset vi har hyrt men om jag kan så bloggar jag.








Sur

Kom precis hem från stan. Det började bra, jag och Johanna hade kul och jag fick flashbacks från hur kul det var i kungsan förra året.. Men sen så ska Keisha komma in och förstöra allting. Det måste vara något fel i hennes huvud eller så har hon riktiga aggressionsproblem? Jag förstår inte hur man kan vara så omogen och vilja starta bråk med några som absolut inte har gjort NÅNTING. Kan hon växa upp nån gång eller....

Sen är jag grinig för att jag är så irriterad på alla äckliga killar som finns. Ska man behöva flytta sig på tunnelbaneperrongen för att man är rädd att någon ska tafsa på en? Och vafan är det här liksom?:



Äh ja äntligen, jag vet inte hur länge jag har letat efter en webcam hora... -.- Tror du seriöst att det är nån tjej som tänder på det där eller?

Ung08 Fest

Snart ska jag och Johanna mötas i stan för att gå till Kungsan där de ska ha nån form av ung08 fest. Ison & Fille ska uppträda och så ska det vara någon dj där. Har inte hunnit ta mig in till festivalen i år så vill gärna gå dit nu innan jag åker till Danmark imorgon.

Idag är det exakt ett år sedan förra ung08 festen då jag träffade Mehmet för första gången. Tiden går verkligen snabbt.. Han är i Estland just nu och spelar EM i basket så jag hoppas han har kul. ;) Jag tycker han kan komma hem snart för jag saknar honom!

Här hittade jag inlägget jag skrev efter festen förra året och jag skrev om honom då men sen tror jag att jag tog bort det för att jag hörde att han läste min blogg och då tyckte jag det var pinsamt hehe (a)...
http://ssaknadd.blogg.se/2009/august/party-last-night.html#comment



Mehmet Dilek <3

Dagens:



Linne FOREVER 21, Shorts GINA TRICOT, Väska H&M, Skor DIN SKO


Snyggt killmode!

 



Chinos och college jackor måste vara bland det snyggaste killar kan ha på sig. I love it!

Fest

Igår var det som sagt fest i Blåsut. Amandas syrra är på medeltidsveckan på Gotland den här veckan och Amanda har fått låna hennes lägenhet till att ha fest eller bara vara så det var där vi var igår. Vid 8 mötte jag och Amanda upp Johanna vid tunnelbanan och lite senare kom Lina och Ylva. Egentligen skulle Johan och Henrik också komma men det blev ett missförstånd så de kom inte. Sen var det fler som bangade också men vid 11 ungefär kom i alla fall Christopher med två kompisar (Vilhelm och Patrik) och vi dansade vilt till bland annat "Fanta och Rosé". Riktigt skön festlåt! Idag däremot så vaknade Amanda och Ylva upp och mådde verkligen inte bra... Lina tog massa bilder med sin systemkamera igår så om jag får tag på de bilderna så lägger jag upp de på bloggen. ;)

Dagens:



Väska H&M, Cardigan H&M, Linne H&M, Tights VERO MODA, Klocka JET SET


Kvällens outfit

Känner mig lite stressad för ska åka till Blåsut med Amanda nu, därför slänger jag bara upp några bilder lite snabbt.





Klänning BIK BOK, Skor SCORETT


Dagens citat

PÅ GYMMET
Emma: Jucka inte mot maskinen Amanda!
Amanda: Men jag får inte upp den!

Misstolkning hahaha..


Nu drar jag och Amanda till gymmet!



Taggar upp mig med Waka Waka!


Dagens outfit





Heart & Arrow tights TOPSHOP, Jeansskjorta GINA TRICOT


Bloggandet är igång

Okej, nu kör jag igång igen... Make it or break it, ska försöka för Amandas skull (hon vill hålla koll på mig i gymnasiet haha). Var i stan med Amanda och Lina på eftermiddagen idag. Bytte ett par tights på Vero Moda och letade efter min favoritjacka på Top Streetwear men den fanns inte i tjejmodell. Är inte hundra på att jag ska köpa den, för den är faktiskt snyggast på killar... Efter stan åkte vi iaf till Spånga för ett snabbt ärende och sen drog jag hem till Amanda. Imorgon blir det fest i Blåsut! Jag och Amanda har gjort en väldigt bra spellista och Waka Waka är såklart med. ;) Nya favoriten!


Still thinking...


Dags att öppna upp bloggen igen?

Funderar på att börja blogga igen! Känner att jag har inspiration men jag vet inte om jag kommer orka fortsätta blogga när skolan väl börjar, ska tänka lite på det...