Perssiiiiisssk mat!

Idag åt jag persiskt till lunch (Zereshkpolo) muuuums och ikväll ska Aylin lära mig en annan persisk rätt. Brukar säga det att varje gång jag blir hungrig tänker jag automatiskt på persisk mat, det är sant!





Har letat jobb heeela dagen

Jag och Amanda har varit och letat jobb hela dagen. Visst är vi duktiga! Vi känner oss ganska vuxna hihi fast så är vi ju inte det.. Snart är vi båda 18 men vi beter ju oss typ som 15-åringar woho, barn för alltid. Man väntar hela sitt liv på att bli 18 så känns helt stört att det året har kommit nu. Dags att ta mer ansvar. Amanda har kirrat jobb nu så bara jag kvar. Måste ha ett extra-jobb för studiebidraget räcker ju inte långa vägar plus så ska jag till Spanien med Vendela och Valentina i sommar och då behövs pengar!

Ikväll blir det café 60 med Nina. Myyyys.



Första lovdagen

Godmorgon människor :)

Internet är sämst här hos pappa så man blir galen. Ibland har man tur dock. Det är skit fint väder ute idag :D Underbart! Vill ta en promenad, kanske går ut med vår hund Thea (Tea).
Ikväll ska vi på bio i Kista med familjen men annars har jag inga planer för dagen.







Jag vet inte om ni ser vad jag har på mig (har ingen självutlösare på den här camen, sääämst) men: röda shorts från Bik Bok och en svart långärmad tröja med guldknappar från Topshop.



En skräckfilm senare

Började kolla på en spansk film med Nina idag "Julias ögon". Vi fattade det mesta utan att läsa texten vilket var skitcoolt :D Duktiga vi är! Men nu är jag lite rädd för det var en skräckfilm. Vågar inte kolla på slutet nu själv haha.. Men snart får bebi ringa så jag icke är så ensam. Får se vad det blir för planer i veckan, massa skoj iaf :D Puuuss på er 





Gillar mitt nya halsband hehe

Och fett random men jag älskar dig Amanda! Looove

Lugn Lördag

Giiisssa vad?? Nu ääär det loooooooooooooooooooov.

Var och kollade på Shoo Bre igår med Nina. Den var helt okej men skitmysigt att gå på bio :) Ändå värd att se. Sen drog vi till Tumba för fest men kunde bara vara där i typ 40 min haha och det blev ett äventyr att ta oss hem men vi fixade det!

Idag var jag i stan med mamma och Clara, jätte mysigt! Ikväll ska jag hänga med Amanda. Alla planer har blivit knas men ska va med henne. Har saknat min bebis <3



Fick halsbandet jag har på mig idag!



Shoo Bre låten, fett bra! Sätter sig på hjärnan!

Daddy Yankee till Stockholm! Ooooommmggg



Jag behöver inte säga mer tror jag!


Härlig morgon

Godmorgon!
Vaknade upp med att solen lös in i mitt rum åååååh såå härligt! Min längtan till sommaren är staark. Har sovmorgon på torsdagar så känns än så länge som en ganska bra dag :) Sitter här och lyssnar på reggaeton som vanligt, man blir så glad av det!



Smoke

Vi hade pjäs-uppträdande idag i skolan. Det gick väl inte jättebra men vi hade kul iaf :D Synd att vi inte fick mer tid till att öva. Vi vann inte men det gjorde liksom inget, vi var förberedda på det. Men applåder till Aylin och Hedda som fick pris för bästa kvinnliga skådespelare! Grattis! Stolt över er babes :) Tycker det är väldigt kul att vår skola arrangerar både Shakespeare Day och Drama Day, som detta tillfälle idag kallades. Är extremt kul!

Juryn idag var lite halvbra och det var ganska dålig attityd både i vår klass och de andra, speciellt den vinnande klassen. Tråkigt! Plus att denna process ända fram till föreställning har varit kantad av människor som klagar, inte anstränger sig och inte gör det de ska. Men men.. Riktigt bra jobb idag allihopa! :)

Och sluutligen vill ha en stooor feeeet Ben&Jerrys för är verkligen inte på bra humör idag, humörsvängningar hela dagen. Choklad hjälper alltid :D



En del av vår PR inför pjäsen.


Upplevelse: Bibliotek

Jag gjorde det roliga nöjet att gå till biblioteket idag. Älskar att gå dit, när jag gör det är det som en belöning :D Kan vara där i flera timmar. Det är så lugnt och tyst men förutom att bara se det som en avkoppling så är ett bibliotek precis som en skattkista. Finns alltid en massa intressant, spännande, kul, coolt och så vidare att hitta! Och idag gick jag till ett väldigt speciellt bibliotek - internationella biblioteket. Måste säga att det verkligen var en häftig upplevelse. Kändes som en kulturkrock på alla sätt och vis, men absolut en positiv en, olika länder och språk vart man än vände sig och alla du kan tänka dig! Måste gå dit fler gånger, lånade en spansk skönlitterär bok, nu ska jag lära mig spanska! :D

Sin concentración en mi estudios, ¡qué mala chica!

Todas las personas que me conocen saben que me gusta el español y poor eeesso voy a escribir esto en esa idioma muy hermosa. No sé si es totalmente correcto pero, bueno!

Esta es una fotografía de mi. Mi amiga, Amanda, lo tomó ayer. Alguien (no digo algún nombre höhö) piensa que parezco como un kongokrigare??? Pero me encanta la chaqueta :(

Graaaacias por tu atención yy adiós :)) 


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Tjatja bloggen!
Det är ju faktiskt ganska kul att blogga, åtminstone ibland :D haar ba så himla mycket att göra nu för tiden med plugg och allt som behöver fixas inför framtiden. Herregud blir stressad när jag tänker på framtiden, är ju dags att börja planera för den nu. Panik! Men iiiaf lite mer läglig uppdatering nu haha..

Har haft en skön helg, typ gjort det vanliga, i fredags var jag med julia i stan och fikade, hon tvingade mig att åka hela vägen dit den knöölen :) Det vaa myss vi åt hallonpaj och snackade om "svenskt beteende", skitintressant haha :D typ "svenska personal-space problemet"... Sen var jag med Nina och snackade gamla minnen från sexan och så tog vi promenad i vällingby och jag gick runt i mina arbetarbyxor från i somras haha, sen blev vi så trötta att vi typ förhäxade varandra på arabiska/påhittat språk/engelska vettefan vad, bara vi som förstår hihi.

Seen igår träffade jag Amanda och vi tittade på världens läskigaste film, vi skrek till 20 gånger, "The strangers". Om man vill bli skrämd ska man se den! Sen hade vi deep-talk där ett tag, älskar dig tusenfalt (höhö fast nää, mer än så) <3 Och på kvällen var jag med bebi-Hussein, vi hyrde filmer men han var dum och ville inte kolla på min som jag valde (feegis), såå sen typ flummade vi istället, har bildbevis men det skulle kunna få otäcka följder om jag la upp bilden haha för han har typ 3 på mig som han kan sprida runt haha... Nån dag!

Och idag är det plugg och städ-dag fyyfan kan inte koncentrera mig på spanskan!



Köpte skitsnygga skor (12,5 cm) i Skåne förra helgen, älskar de!