.

Jag orkar inte.

Helgens planer

Tagga för en heldag i Skärholmen på lördag.. :P Vendela ska spela sin första match (första två matcher) för polisen. Woop woop. Jag ska sitta där och köra kombinerad hejaklack med plugg! Ska skrika och heja på hela laget som en galning :D Känner mig inte riktigt redo för match än, tar det om ett tag.. Så ska ladda upp henne med riktigt bra dancehall-musik! Efter det ut på fest förmodligen.. Något skojsigt med Amanda, bebisen, iaf ;) Och på fredagen... När vi slutar ska jag, Vendela och Aylin till en moskée, förhoppningsvis blir det bildbevis på oss i slöja :D Jag och Vendela är ju båda väldigt intresserade av religion så ska dit och checka läget. Och sen shopping och seen hem och umgås med pappsen och familjen. Duktig dotter :) Ingen träning!



Var tvungen att leta fram den här gamla bilden, haha! Har ju testat slöja förut höhö.

Oh yeah (brist på rubrik)

Hur smidig får man vara? Jag vaknade vid 12 imorse när jag började vid 10 hahaha. Dum unge :P Hängde med Amanda på gymmet efter att ha haft en lektion... Ganska lugn dag haha.





Baseballjacka i satin!


Min kärlek till mat





Mat och bakverk, kakor och godis i alla dess former! Behöver jag säga mer? Den stora kärleken i livet. ♥ Och jag citerar en mycket smart person: "Ni män kommer aldrig förstå det speciella bandet kvinnor har till choklad". So true. Måste vara något anlag hos tjejer.


We doing it

Festen igår var kuul men blev lite upprörd ett tag fast det var ju bara att skita i det. Träffade en tjej från min gamla klass i tvåan vilket var lite random. Har sagt det förr men säger det igen världen är så hiiiimla liten! De här senaste veckorna har varit knaas. Skulle kunna skriva en lista på hur många personer jag sett/träffat som jag bara hört om eller sett bilder av och andra som jag bara inte sett på länge och det skulle bli typ 20 pers! Skrämmer mig lite, what's going on haha :D Och speciellt när jag tänkt på personen så dyker hon/han upp. Creepy. Vad försöker gud säga mig? Haha...

Fick tårta över hela mig igår så mitt hår luktade äcklig gammal grädde. Frääscht! Efter festen skulle några kompisar till Nina fixa in oss på en klubb men det tog så lång tid att vi drog och då lyckades de.. Så tyvärr, men nån annan gång. Nina var helt psycho, hon gick fram till en man och ba "Hej du ser ut som Barack Obama!" hahaha och så gjorde hon massa annat också. Sjuk kväll. Kom hem vid 3, halv 4 nånting :)

Idag har jag baaaara pluggat. Gjorde klart en kickass-essay till geografin med Aylin! Vi ska ha mvg för den var fett bra!

MEN HATAR SPANSKA. Varför valde jag spanska 4???? Jag orkar inte. Seriöst jag börjar gråta för mig själv. Läxan till imorgon fick tårarna att samlas i ögonen. JDJFJDKKSKSLKJGDFLKOFPO.

Jag kanske behöver Hampus som speciallärare iaf.. Puta på spanskaskiten.

Så för lite glääädje och bättre humöör :D

Bästa tagglåten! Den borde varje människa lyssna på innan nåt nervöst.


Än är kvällen ung



Var ju på match idag och det fuckade upp sig lite för Tess stukade/gjorde illa foten. Vi tog hand om henne under matchens gång för hon hade så sjukligt ont. Riktigt synd om henne så Linneas mamma fick skjutsa henne till S:t Görans sjukhus, till akuten. Hoppas att allt ordnar upp sig med henne!

Nu kommer väl Nina närsomhelst så taggar vi upp inför kvällen. Pöss

Gotta get down on friday!

En ny klänning, jag köpte igår, i alla vinklar haha. Funderar på om jag ska behålla den eller inte, don't know. Gillar ryggen när det går ner sådär djupt. :)

Planer för imorgon blir.. Plugg, förmodligen träffa Amanda, heja på polisen på deras basketmatch och sen dra ut på fest. ;) Tagga!










Lugnt på gatan



Någonting som jag tänkt på ett tag är att det skulle vara kul/spännande att vara en del av lugna gatan. Man ser de lite överallt över Stockholm. De snackar med ungdomar, ser till att allt är lugnt på gatan.. ;) Och jag tror jag verkligen skulle tycka om det. Natten är ju då jag lever så att bara få gå runt utomhus på en "långpromenad", träffa alla slags människor och flumma runt på kvällarna skulle vara underbart!

Jag funderar på att söka in till citygruppen som är för ungdomar mellan 16 och 20. :) Om ni också är intresserade meila till: [email protected] (berätta lite om dig själv och varför du vill gå med så tar de kontakt).


Facebook 4 the win

Älska att vår mattant/matgubbe fått en fansida på facebook!! Han är så himla gullig :D Alltid gla' o go! Klart man trycker på like! Han är min idol haha :D



Idag har vart en chill dag. Jag och Vendela har vart fett elaka mot varandra hela dagen, bitchar.. Eller vi har vart taskiga mot alla... Haha


Hata att hon har fått gilla på alla sina :( Bara för det tar jag bort min like på en av de!


Så kan det gå

Idag var jag och Vendela och besökte YBC i Sickla. Vi hade studiedag så passade på att gå dit och kolla lite hur de hade det. Viiilken fin skola! Vi blev helt imponerade av hur fräscht det var och alla hade varsin egen mac dator, helt stört.

Men vi/jag råkade göra bort mig, haha, kanske inte helt oväntat. Vi var på en slacker-lektion och så var vi inne på datorn, på facebook. Jag skulle visa henne en kille från ett basketlag i vår klubb som jag tycker är skitsnygg och så tar jag upp lagbilden och pekar och ba aa han är det. Så visar jag lite fler bilder och säger verkligen damn, vilken hottie. Och så tittar en tjej i klassen på lagbilden och ba men vänta... Är det inte?

Så sitter en annan kille från just det laget preeeeecis bakom oss! Och han ba, jo där är jag säger han och tittar på bilden. Vad är oddsen liksom!? Han sitter i exakt rätt vinkel så att han kan se vår skärm också och höra våra kommentarer.

Men det värsta var att jag råkade säga "Alla andra killar i det här laget är skitfula". Vilket lät som att jag menade hnm. Hahahaha.

Piiiinsamt värre! Och nu kommer vi se honom ikväll för han tränar precis innan oss. Jisses christ, hoppas han inte såg vem jag snackade om hehe.

Och på bussen på väg hem såg vi Chris Mhina, coolt va ;) Jag lovar att han kommer bli riktigt stor någon dag.

Men nu måste jag plugga! Puuuss



Bilden får ni för att jag har idébrist och kommer åka tvärbanan sammanlagt tre gånger idag så det så!


Massa plugg



Har sjukt mycket plugg just nu, Kungsholmen baby, så har inte riktigt tid till att blogga men snart så! Ska bli klar med mina arbeten så kör jag igång mer sen. :)

Razzle dazzle

Bra träning igår! Den var najs! Efter den funderade jag och Vendela på om vi skulle tagga på en fest men jag hann inte med den och hade mer lust att hänga med min kära kusin och syster ändå ;) Vi tittade på film och myste och idag åkte vi in till stan och tittade runt hela dagen. Nu på kvällen gick jag på bio med älsklingsamanda och såg "Hur många lingon finns det i världen?". Den var sådääär men precis innan den skulle börja blev vi lite skrämda.. Såhär gick det till: det var bioreklam och helt plötsligt reser sig personer från spridda platser i salongen och börjar sjunga opera i någon minut och så gör de massa miner och lämnar oss dramatiskt med att slänga ut lappar lite överallt till oss. Vi garvade så vi nästan ramlade på golvet. Hahahahaha. Wtf liksom??



Godnatt!

Mihihihi



Hässelby Villastadsskolan, 2009


Jag är glad

:D

Tack för mig ;)

Sena sommarkvällar med de man gillar allra bäst ♥ Läääääängtar! Mår som en gudinna då haha. Får gåshud när jag tänker på det! Älskar att ta promenader i solnedgången, när det fortfarande är ljummen värme och det luktar så gott från alla blommor och träd! kkdkdkdkdkdk. Ge mig nu!


I keep my head up, farewell to them haters

Träning idag utan Vendela.. Ett ord: irriterad. Kan laget sluta vara så himla negativt??? Var en jobbig träning men jag tog mig igenom den. Kan folk ha lite mer tålamod och respekt och tänka positivt? Snälla liksom. Det ska ju va kul att spela basket, men det blir ju inte det om ni håller på sådär.. Jaja, wäwä.

Imorgon ska jag Calle och Jacques fasta! Ingen mat förrns klockan 9 på kvällen. Och bara vatten är tillåtet. Vi får se hur det går... Kommer vara extremt jobbigt.

Stör mig på folk i skolan också, men det är bara att skita i folk med dålig attityd. Fokusera på det bra istället. Den här veckan har ändå vart väldigt bra! Jag gör framsteg i att inte tänka för mkt på saker. Yay!

Taggad för fest på fredag efter träningen... O.o Men inte bra att hoppas för mycket. Och på lördag ska jag och Amanda kolla på "Hur många lingon finns det i världen?" på bio :D Hihi! Verkar fett rolig!

Kommentar till mig och Aylin för någon dag sen på lektion: "Honestly, you two should be in straitjackets..."

Haha we're just crazy biatches! She gave birth to me during our gymclass today. Hahaha. Haft en väldigt kul vecka med henne. ♥

En låt jag älskar just nu:


In mot stan

Nu drar det in mot stan med Aylin! Sorry för att jag vart kass på att blogga, ska inte få bli som förut att inläggen sinar ut till ingenting.. Tack för kommentarer på bloggen! Gör mig glad :) Vart en dålig helg men än är den ju inte slut. Igår fick jag flipp i benen igen så drog ut på prommis själv. Skönt för tankarna lite. Orkade inte göra nåt med nån. Har inga pengar idag men hänger med till stan ändå, kan ju kolla på grejer jag ska köpa sen ;) Har fått tvål i mina linser och det går inte bort så kan inte använda de :( Är halvt blind!
Vi hörs.....



Just the way you are

Fick adhd-flipp här hemma förut, helt desperat efter att gå ut! Så... Lösningen... Åkte till Alvik, mötte Vendela och Milad och sen hem igen hahhaha! Äh skönt att få komma ut iaf, det jag behövde. Smög ut hehe. Och så äre fest i Blåsut nu tydligen men försent för att dra ut på krök nu. Får sitta hemma, tjocka mig och titta på tv. ;)

Har faktiskt gått upp i vikt på senaste tiden, stoolt! Pallar inte vara värsta benranglet, det gör liksom ont i mina ben i rumpan när jag ska göra situps hahah :( Och till er som tänker buhu klaga inte: underviktiga har lika mkt rätt att klaga som överviktiga! Fast istället för att klaga ska man ju göra något åt det man är missnöjd med... But you get my point ;) Jag tycker man ska försöka vara nöjd som man är istället för att må dåligt över sitt utseende. Man slösar för mycket tid på att gå runt och tycka att man är ful/mullig/spinkig/ liksom. Man kan använda den negativa energin till något positivt istället. Om du tycker att du är snygg tycker alla andra att du är snygg också! Och so what om några inte tycker det?? You don't care about that homie! :)



Blood, sweat and tears

Kom precis hem (eller aa så var det för två timmar sen när jag började skriva det här inlägget haha)! Hade bara en lektion idag, najs :D Och det var gympa.. Vi hade basket och jag spelade så himla seriöst och intense att jag ramlade kadoonk fyra gånger (aaaj min svanskota!), en gång med Akeem typ på mig, plus att Iman sprang rakt in i mig, värsta bodyslammen. Råkade säga fuck you till nån också men haha äsch.. Var sjuukt kul :D Efter det slöade vi i skolan i nån timme, åt lunch och så. Sen drog jag, Vendela, Valentina, Jack, Calle och Love till ett café och satt där i några timmar. Sen var Jack tvungen att dra för att hämta sin städerska som hade blivit inlåst utan nyckel och hamnade hos hans granne hahhahhahahaha. Snart ska jag till Vendela för att plugga lite och seeen, WHAT TIME IS IT??

BASKETBALL TIME!



Man kan se det lilla såret i pannan på bilden haha..

We make such a great couple

Hahaha från Amandas blogg! Det här skrev jag tydligen till henne i ett mail på playahead för hundra år sen.

hon e snygg, ja e stygg
vill ha en puss, min fina guzz
hon e min, inte din
vi e skoj, mycket loj
vill du se? får du be
har du tur o spelar dur
får du höra, icke röra
när vi garvar o vi larvar
min fina katt hon vet att
hon e rar, vi e par
hon är amanda och kan landa
på din panda som ska sanda
på sin gång, upp i stång
där får du hänga, sjung en dänga
det tar tid, gubbe lid
du kan hatta, men du ska fatta
att min tjej e till mej HON VILL INTE HA DIG

ett sånt gb ska ja skicka till alla som tror de har nån chans på dig, till alla som ba kan kolla på dig en gång till och förstå att du är utom deras räckhåll, till alla som tror att det finns en chans att du kanske skulle gilla de liiite, medans du kollar ner på de med bitchblick och säger "ursäkta, vad var det du sa? jag? gilla? dig? höh, skulle inte tro det va! spring och kolla på bolibompa istället, barnrumpa!"


You and me

Vart en bra dag idag!
Vi hade vår redovisning om drogkriget i Mexico och vår lärare älskade det, bästa han sett på två år tihi! :D Och min engelskalärare berömde mig för mina dramainsatser på Shakespeare hihihi.

Och efter skolan så åkte jag hem till Nina. Vi lagade gooodaste middagen igen! Fan vad duktiga vi är :D De som gifter sig med oss har nåt att va glada för höhö!





HAHAHA Jack alltså... Fattar ju nada men iaf.

Och idag Nina ba alltså egentligen varför heter sex just sex?.. Jag ba: Men är det inte för att siffran sex är typ en pinne och ett hål?

Och så ville hon ha kräftor med potatis! WTF hahahhaha

Vi hade kind of weird konversationer hahaha om allt möjligt. Saker som vi måste undersöka lite närmare!


Wet The Bed

Sitter här nyduschad och lyssnar på sexlåtar, ojoj ingen misstolkning snälla. Haha men faktiskt alla låtar jag lyssnar på (r&b) handlar ju om sånt barnförbjudet. :D Och häromdagen bustade jag min mamma med att lyssna på "Tonight I'm fucking you".. Milfryktena går redan hahaha. Har man en snygg mamma så har man.. O.o



Frisk människa! Är jag :)


Some of my randomness

Förlåt för kass uppdatering. Haft mycket att göra, I guess! Har pluggat väldigt mycket också så inte haft tid att bara sitta ner och blogga. Orkar inte skriva ett vanligt inlägg tihi så ska skriva en lista på fina och fula ord, så kul va!
Men innan.. Internationella kvinno-dagen idag (och Fettisdagen! varför måste vi dela med semmeldagen liksom :S). Ska inte gå in i djupa diskussioner för då kommer jag aldrig sluta men make your voices heard idag eller vad man ska säga.

Så....

Fina ord vs. fula ord



Äääh fiinns så himla många ord ju! Kunde inte komma på när jag tvingade mig själv att tänka, brukar aldrig lyckas då hehe...



Men nu ska jag och Clara kolla på ett avsnitt av O.C. Bästa tv-serien ever!!


A drop in the ocean

Såå gårdagen.. Pluggade till klockan 5 eller nåt och senare på kvällen hängde jag med Nina på fest i Skarpnäck. Det var naajs, lyckades övertala mamma att låta mig komma hem vid halv 2, stolt! Idag har jag baaara pluggat, städat och ätit i princip haha.

Amanda spelade finaste låten för några dagar sen.






Jag för kanske 5, 6 år sen..

Varning för grafisk bild

Sitter här med Sara och Alice från klassen och snart kommer Pia också. Vi är duktiga flickor så sitter och pluggar, jobbar med vårt projekt om drogkriget i Mexico. Usch vad hemska bilder som finns. Varning till alla känsliga människor.



Vi ska hålla en lektion om det här nästa vecka så förbereder oss. 

Vi ska prata om drogvåldet som har ökat sedan Mexicos president har vidtagit åtgärder för att minska den illegala drogsmugglingen och handeln. Drogkarteller och poliser dödar dagligen drug-dealers men även civila människor råkar illa ut. Interesting interesting.

Bottoms up

I onsdags lagade jag och Nina värsta goda middagen. Faaaan vad goott det var!! Vi var riktigt skillade alltså. Kycklingpasta med soltorkade tomater, ost och hasselnötter. Sen en mumsig sallad med hallon-balsamvinäger och glass med choklad, kola och nougat-sås. Mumma! Nästa torsdag blir det någon middag hemma hos henne. Kuligt.


(Snor Ninas bilder)

Igår var jag och Vendela i baskethallen i nån timme och hade halva inne på 4 basketkillar haha (eller she's got a boy already men aa). Nåväl, faith will bring us back together haha!

Efter vi hade vart i Gullmars så drog vi hem till Milad för chillkväll med lite pers men jag var där en jättekort stund bara, för hade lovat att kolla på en film med pappa. Duktig dotter! Den var väldigt bra faktiskt. Spännande.



Ikväll ska jag på middag på Pizza hut med lite awesome people. Och nu ska jag hem till Amanda som är rädd..? Haha men om hon inte låter mig plugga blir det smisk.

Ain't no stopping us now



I'm gonna get what I want and I'm gonna be determined. Krigar mig fram.

I feel like there's nothing that I can't try
and if you with me put your hands high

There've been so many things that have held us down
But now it looks like things are finally comin' around
I know we've got a long long way to go
And where we'll end up
I don't know
But we won't let nothing hold us back


Härliga lov

Sorry gott folk för dålig uppdatering men har man fullt upp så har man ;) Haha... Har gjort allt möjligt som jag inte kommer ihåg men Johanna sov hos mig i förrgår, det var myss och sen har jag pluggat med några från min klass, gymmat, vart med Amanda allt möjligt.



Johanna är så svart att man knappt ser henne höhö! Och jag är bara allmänt mysko.

Jag har 3946 bilder/klipp på min webbkamera.. Nån som sa ego? Neeehee..