Gratis för alla med comviq på Gröna Lund

Titta hit alla med comviq! :D Nina dt är då vi ska gå! Hänger du med Amanda? ;)
 


Lördagen den 12:e september går du som Comviq-kund in kostnadsfritt på Gröna Lund (visa bara upp mobilen i entrén). Vi bjuder på glass och ett fritt åk i helt galna Tele2 Insane. Dessutom står Kim och Janet på scenen.

Parken öppnar klockan 11 och ingång sker via Gamla Entrén. Sista insläpp sker klockan 14. Det kan bli fullt, så kom i tid. Välkommen!

 

 

 


En pissdag

Idag har varit en riktig pissdag. Allt börja med att jag gick upp klockan 6 och inte hann göra ett skit på de två timmar jag hade på mig och dt gjorde att jag blev skitstressad eftersom jag gick upp tidigare för att hinna med det. I skolan blev jag typ asflummig flera gånger och var en bitch mot Amanda (som till viss del förtjänade det (a) ). Sen skämde jag, Linnea och Amanda ut oss på bussen genom att snacka om våra "porrkarriärer" som vi då aldrig haft men vi fick dt nog att låta ganska äkta *host*. Jag har inte min dator just nu utan lånar hemmets så kan inte heller ladda upp bilder från dan men kanske kan dt senare ikväll. Nu ska jag titta på mtv om dt är något bra program där.
Nu får vi inte glömma frimärket Amanda!
Mitt favoritord idag börja förresten på f och jag använde det i alla klassrum som vi var i. >:D


Mina söta systrar <3

Nu sitter familjen där och fyllesjunger neej dt gör de inte men seriöst vad håller de på med? Sjunger konstiga låtar och inte lågt heller. Nu har de slutat, haha. Nu ska jag lägga upp bilder på mina söta systrar bara för att jag vill. :O Är vi lika?







 


Inte sista inlägget för veckan ;)

Vi har ju internetanslutning här på landet så allt är underbart, haha. :D Har typ inte gjort nåt idag förutom att jag följde med och handlade mat och tog en långpromenad med mamma, Clara och Christophe. Finns inte så mkt att göra här så dt gäller att ta med sig saker men har messat större delen av dagen och igår. :) Comviq in my heart. Kan inte lägga upp bilder från landet idag för har inte sladden med mig men drf får ni en gammal bild.



Precis vid dt där bordet sitter jag och Clara med våra datorer på.


28/8-09

Hello,
Det här kommer bli sista inlägget för den här veckan eftersom jag ska åka till landet nu vilken minut som helst och dt finns ingen koppling till internet där, vet inte ens om min mobil kommer funka.



    

Mamma stressar mig som fan nu så måste stänga ner så vi kan åka. :S Puss!

HAR PIERCAT MIG I NAVELN NU :D

Hihi. Jag är bäst. :D Har piercat mig i naveln nu! Wihoooo. Jag är skitglad. :D Men var huuuur rädd som helst innan. Gick och andades med djupa andetag på gränsen till hyperventilerade. När jag kom in i studion var dt massa andra ungar där som också skulle pierca sig, eller iaf 2. Så jag kollade på deras reaktioner när de kom ut därifrån och de såg inte ledsna ut alls. De sa t.om. att dt inte kändes nästan. Men jag hade ändå typ panik. Sen fick jag gå in där efter att jag fyllt i ett papper om att jag själv valde att göra dt här och sen följde jag med piercaren in bakom kassan. Och sen sa jag åt henne att jag inte ville se redskapen och hon sa att jag inte behövde det. Hon sa även att dt inte gjorde ont, utan att ta hål i öronen gjorde ondare men jag var skiträdd. Haha. :P Sen gjorde jag dt iaf. :D Men dt gjorde inte så ont, sved mest bara. Sen efteråt spände dt som fan och dt var riktigt obehagligt att sitta ner på tunnelbanan sen men nu gör dt inte ont. ;) Ni får se bra bild imorrn men här får ni en som mamma tog precis när dt var gjort.


Piercing ikväll :S

Här sitter jag och väntar på undegången nää men seriöst är riktigt rädd för ikväll när jag ska pierca naveln. :S Tänk sen när jag är i den där studion och han rengör och håller på..... AAAGH. Jag kommer dö... MEN.. Jag kommer vara riktigt stolt/glad efteråt och det är ju bara att göra det. Just do it. Nu ska jag lägga upp bilder från dan som var kul. ;) Jag och Amanda dansade "dirty dancing" på skolgården. :D Vet inte vrf men dt gjorde vi af till låten "Low" med en dans som vi kommit på själva. Linnea och Kristin spelade in det och garvade när nåra 8:or (måste de väl va nu?) gick förbi och stack tillbaka huvet för att kolla vad fan vi höll på med. Hahahaha. Sen tror jag att nåra 9:or kan ha sett oss också men what the heck. :P Imorgon ska vi dansa mitt på skolgården! Maybe... Hehehehehe. Lägger upp bilder från idag nu sen ska jag hitta på nåt annat



  

26/8 2009



Dagens outfit

  

1. Ninas port som jag suttit och väntat i många gånger. ;) 2. Jag efter att vi två hade joggat. 3. Hässelby strands tunnelbanestation.

Bilder från idag 25/8-09



Adidas baby ;) , jag kan iaf leka att jag är en ritch bitch. :D

  

Amanda ser inte alltför glad ut men riktigt söt är hon! Jag med min nya hårfärg som känns mer och mer som svart, haha. Mina skor som jag hade idag. Jääävligt jobbiga att gå i. Men jag är ju dum i huvet som väljer att ha på mig högklackat varje dag. "Smartass".

Mitt nya hår ;)


Me like ;) även fast dt ser rätt så svart ut just nu

Torsdag 19:15 :S

Hola amigas,
Amanda har precis tonat mitt hår eller ja nu är det färdigt iaf. Det blev fint! Fast väldigt mörkt. :P Men som sagt så blir det ju ljusare sen. Danke Amanda. :)
Mamma har bokat tid till att pierca naveln nu! Jag dör. :S Hon sa till mamma att jag skulle vara mätt för då gjorde dt mindre ont så på torsdag klockan 19:15 gäller dt. Men som mamma alltid säger, om man vill va fin får man lida pin. Om det nu ska va nödvändigt... Men jag måste ju också leva efter mitt motto "Just do it". Plus att nu vet massor i min klass att jag ska göra dt så dt e bara att bita ihop. Här kommer bilder från idag:
Pussis

      

1. Jag tror Amanda gillar vår katt (a). 2. Amanda langar pose. 3. Linnea sitter och smygfotar alla. 4. Bokmalarna vill inte bli fotograferade. :D 5. Våran uunderbara skola -.- 6. Kristin. x) 7. Amanda ska tona mitt hår, haha, jag garvade nervöst ett bra tag men hon skrämde upp mig. (a)

Missade att blogga/kunde inte - igen

Ska börja med att lägga in bilder från igår. Mitt internet dampa så kunde inte blogga. Men här kommer de iaf. Var med släktingarna, mamma och Clara inne i stan och kollade runt. Letade efter den där randiga tröjan från Gina som jag har på bild i bloggen men den finns bara i för stora storlekar. Rikke skulle dock kolla om hon kunde hitta den i Köpenhamn. Thanks. :D  Mina släktingar är fett flummiga, de var asroliga. :D De vinkade och tutade på främmande människor i Vällingby, det låter stört men jag börja asgarva. Sen sa de massa andra roliga kommentarer också men kommer inte riktigt ihåg. :P 

 



Gårdagens outfit

   

Haha, första bilden: kunde inte somna kvällen innan så passade på att ta kort när jag var "fin" och osminkad. Andra bilden: Ja, det var i såna butiker vi gick runt i hela dan -.- Förutom några undtantag. Stackars Carsten, haha. Tredje bilden: Jag och Clara tröttnade så tog kort istället. ;)

Veckans lyrics

Hej!
Jag känner mig verkligen hur kreativ som helst just nu! Och hur många inlägg har jag gjort idag, 5 eller vad? Men kom på nu iaf att jag ska börja med "Veckans lyrics". I för sig kan väl vem som helst hitta lyrics hur enkelt som helst på google.se men genom "Veckans lyrics" så får ni veta mer om min musiksmak eftersom jag bara väljer texter till låtar jag gillar. :D Så den här veckan kör på vi låten "Down" med Jay Sean och Lil Wayne som för övrigt nog är min favoritlåt den här veckan även fast "Close to you" nog ligger på samma plats, men den är på hälften spanska så vi med den här på engelska istället. ;) Ville ha den officiella videon men dt gick tyvärr inte!

 



LYRICS
[Intro:]
Baby are you down down down down down,
Down, down
Even if the sky is falling down,
Down, down

[Verse 1:]
You ought to know, tonight is the night to let it go,
Put on a show, i wanna see how you lose control

[Bridge:]
So leave it behind 'cause we have a night to get away
So come on and fly with me, as we make our great escape

[Chorus:]
So baby don't worry, you are my only,
You won't be lonely, even if the sky is falling down
You'll be my only, no need to worry,
Baby are you down, down, down, down, down
Down, Down
Baby are you down down down down down,
Down, down
Even if the sky is falling down

[Verse 2:]
Just let it be, come on and bring your body next to me
I'll take you away, hey, turn this place into our private getaway

[Bridge:]
So leave it behind 'cause we have a night to get away
So come on and fly with me, as we make our great escape

So why don't we run away

[Chorus:]
So baby don't worry, you are my only,
You won't be lonely, even if the sky is falling down
You'll be my only, no need to worry,
Baby are you down, down, down, down, down
Down, Down
Baby are you down down down down down,
Down, down
Even if the sky is falling down

[Verse 3:(Lil' Wayne)]
Even if the sky is falling down like she supposed to be,
She gets down low for me,
Down like her temperature, ‘cause to me she zero degree,
She cold, over freeze,
I got that girl from overseas,
Now she my miss America,
now can i be her soldier please,
I'm fighting for this girl,
On a battlefield of love,
Don't it look like baby cupid sent his arrows from above,
Don't you ever leave the side of me,
Indefinitely, not probably,
and honestly I'm down like the economy,
Yeah

[Chorus:]
So baby don't worry, you are my only,
You won't be lonely, even if the sky is falling down
You'll be my only, no need to worry,
Baby are you down, down, down, down, down
Down, Down
Baby are you down down down down down,
Down, down
Even if the sky is falling down

Shoppingsugen!



Nån som vill ge mig lite pengar? (a)

Min nya hårfärg

På måndag (förhoppningsvis) kommer jag ha den här hårfärgen!

 

Bilder från Barkarby outlet, spana in mina omtalade danska släktingar ;)



      

Bild 0 (fick dt bli): Jag i dagens mysoutfit. Bild 1: mamma, Christophe och Clara. Bild 2: Carsten och Rikke. Bild 3: Söta Clara. Bild 4: Jag (utan smink) och lillsyrran. Bild 5: Jag provar en assnygg skinnjacka (fast dt var inte skinn...). Bild 6: Rikke och Carsten. Bild 7: Carsten provar ett halsband som dt står "Call me tiger" på, hahaha.

Bloggar från mobilen ;)

Haha. Skulle bara kolla om det gick att blogga från min mobil och det gjorde det. ;) kom precis hem från barkarby outlet. Nu ska jag hitta på nåt annat. Pussis

Pachanga - close to you

Herregud, jag bloggade inte igår! Vilken katastrof :O Nu måste jag blogga dubbelt (minst) idag bara för dt. Haha.. Aja, gjorde inte så mkt igår ändå. Var i skolan och läste nästan hela dan och sen åkte jag upp till Vällingby med Amanda. Där tittade vi runt och Amanda shoppade. Jag köpte toning till mitt hår men inget mer än dt. Sen gick jag hem och åt pizza med släktingarna och familjen och sen kollade vi på film och sen gick jag och la mig..
Jag och Nina ska gå på fest den 25e, Klubberiet (skumparty). Idag ska jag åka till Barkarby Outlet och kanske shoppa lite, men jag tror inte det. Måste köpa höstjacka och hittade massa skivor som jag vill köpa nu. Måste nästan köpa Pachangas skiva för de är hur bra som helst. Min nya favoritmusik. ;) Gillar speciellt låten "Close to you". Nu ska jag lägga upp bilder och sen måste jag fixa mig i ordning.

     

Från vänster: Linnea som inte vill vara med på bild och Kristin, jag och Amanda, resten av bilderna är flumm från busshållsplatsen..... (Notera mina höga klackar, love them! :D) ALLA bilder är från igår

Schtek-dag

Emma här.
Sitter med datorn i knät och tänkte passa på att blogga innan stora tjocka släkten kommer! Inget av dt där stämmer egentligen.. Bara två pers som kommer.
Vi åkte till Karlbergs slott idag med klassen (hela 9an) för att springa på den där militär-hinderbanan. Man var inte tvungen att göra dt så vi tog dt lugnt och provade vissa av hinderna som fanns där. Sen låg vi och solade lite och åkte hem. När jag kom hem satte jag mig i trädgården och solade igen. ;) Najs va. :)
Funderar på om jag ska ta navelpiercingen nästa vecka, lika bra att få dt gjort men samtidigt så kommer dt bli jobbigt eftersom dt kommer va så ömt så vet inte om jag kan dansa eller vara med på gympan då. :O Men kan inte göra dt på höstlovet för är i U.S.A. då så vrf inte bara göra dt nu. Fyfan vad läskigt säger jag bara. Men okejj, måste leva efter mitt nya motto: JUST DO IT! ;) Det har fått mig att göra massa grejer jag inte vågade egentligen. :P Så ere..
Men nu ska jag läsa bok om jag kan stänga ner msn.. Haha.


Så såg jag ut idag när vi skulle dra till Karlsberg. Och bara för att jag gillar westside-tecknet! :D

    


Från vänster: Kristin langar pose, jag och Amanda ser allmänt mobbade ut; jag kan verkligen se riktigt fin ut om jag vill..., Julia leker gangster, gänget som ligger och solar i Karlsberg (eller de sitter visst upp) och jag i hemma i trädgården när jag solar. Som vanligt trycker du på bilderna så blir de större.

SCHTEK, eller vad? ;)


Ett oerhört intressant schackprogram!

Jag tycker jag är ovanligt bra på att uppdatera bloggen idag :D eller vad säger ni? Kollade nyss på värdelös tv.. Vet inte vad dt var men dåligt var dt iaf. Det slutade med att vi satte på öppna kanalen och började kolla på dt program som var så patetiskt att jag var tvungen att ta kort på det. Det kan ni se här under.
Jag känner mig för övrigt väldigt deprimerad av att gå i skolan. JAG ORKAR INTE. Men jag är ju inte ensam om att känna så här. Så jag är inte speciell heller, haha. Men nu ska jag tänka positivt. Så godnatt alla goa människor därute. Sweet dreams och nu ska jag lyssna på Down med Jay Sean (my baby :D han är inte snygg men hans röst är yummy yummy!) och Lil Wayne.



Efter dt här programmet har jag verkligen börjat uppskatta schack. Du kanske förstår mig när du ser hur väldigt intressant det här programmet ser ut och så ser du den där "heta" bratkillen på 19+ som jag kan berätta pratar som en väldigt överlägsen överklass-snubbe. Och glöm inte att stanna upp för att kolla på de intressanta färgvalen de har gjort till det här programmet. Det får mig verkligen att vilja kolla på det igen. Mm-mm-mm säger jag bara.
NOT.
Önskar verkligen att jag kunde lägga in ljudklippet som jag spelade in också :O men icke sa nicke, ne minsann dt gick inte...

Shopping?

Nu har jag precis ätit middag - kräftor och paj... Och var tvungen att ta kort. ;D Here comes the result:



Nu till helt andra saker. Måste köpa en ny höstjacka (har mina gamla goding skinnjackan men vill ha lite omväxling) och hittade en på Lindex och en på H&M som jag kan tänka mig. Får bidrag av pappa också så dt är najs. Sen vill jag köpa skor också :D Men jag vet inte... Börjar bli beroende av skor. Lägger ut bilder här på vad jag kanske ska köpa. Jackan=699:- Skorna=599:- Inte billigt direkt

 
Skorna är übersköna!




Jag gillar inte kräftor så mkt - de är äckliga :O

Wazzup?
Jag sitter och kollar på The Hills som väl inte är så bra... Det är väldigt överdrivet men om man inte har nåt bättre för sig så är dt väl ett alternativ. Om inte så länge ska vi äta kräftor, en så kallad kräftskiva. Det verkar som att alla ska ha det i helgen men vi är lite udda så vi har det mitt i veckan i stället. Nejdå... Men imorrn så kommer två släktingar (eller bara en av de är min släkting, men iaf.) från Danmark och de ska stanna här resten av veckan så kommer väl inte ha så mycket tid över för annat antar jag...
Var i skolan idag och fyffaaaaan vad jsg vill ha sommarlov. Blev deprimerad när jag gick in genom skoldörren. Efter vi hade vart där och fått kalendrar och allt vad dt nu var så åkte jag, Amanda, Linnea och Ellen upp till Vällingby. Där åt vi lunch och gick runt lite. Sen åkte vi in till stan och gick runt där istället och sen åkte vi hem. Lägger upp bilder från idag, dt är så skönt att äntligen ha en mobil man kan ta kort med (som dt finns minne på!!) och är fortfarande kär i den. :D
Pözz

Vill bara att ni ska veta att jag är riiiiiktigt hungrig och nu ska jag äta! Hihi :D



 
Dagens outfit för att jag vill :D Jeans Cheap monday, tröja Gina Tricot 49 spänn! (rean), vit t-shirt H&M, halsband H&M (som jag köpte för några dar sen). Pallade inte med högklackat idag så dt fick bli ett par vanliga vita bara. ;)

  

Yey, fick med alla på bild! Vänster: Jag och Amanda innan skolan började. Mitten: Amanda täcker sitt ansikte och Linnea sitter där bredvid förmodligen inte uppmärksam att jag tar kort. Höger: Amanda gör rolig min och Ellen posar. ;)
Klicka på bilderna så blir de större (i vanlig ordning) :)

Jordens undergång (nästan...)

Idag börjar skolan! :(
Tack för bästa sommarn iaf! <3

Public enemies på bio :)

Idag har jag vart och kollat på bio med Julia. Vi såg Public enemies med Johnny Depp och den var riktigt bra men väldigt lång. -.- 2 timmar och 20 minuter men dt var okej. :P Sen hann vi inte med så mkt annat. Vi kollade inne i stan och sen åkte jag direkt hem. Deppar nu för att skolan börjar imorrn. VILL INTE! Men dt blir väl okej när den väl startar igång.... Aja.
Vrf börjar jag känna den där äckelhetskänslan igen?......
Har inget intressant att skriva. Pusshej



Bajs för att Channing Tatum bara var med i en scen och det med ful peruk..

Min nya bff ;)

Hej igen!
Nu har man ätit och sitter och lyssnar på Ring-a-ling (Black eyed peas)  som jag och Nina hörde på Åhléns idag. Vi gick runt i Vällingby och kollade och Nina köpte såna örhängen som jag har fast guldiga (stora tjocka ringar). Jag lägger upp en bild på dt jag köpte (men kalendern är ett undantag för den fick jag). Imorgon ska jag träffa Julia enligt planerna och hitta på nåt. Och sen på onsdag börjar skolan :( ! Jag och Nina har iaf hittat en till fest som vi vill gå på (skumparty!) så då har vi nåt att se fram emot. :D Jag älskar min mobil förresten. :D Den är min nya bästa kompis. :D Har ääääntligen comviq kompis också! Hallelujah! Kanske ska ta promenad med Clara ikväll om hon har lust. (a) Nu ska jag lägga upp bilder från idag.
 



Dagens outfit: Skjorta från Salt, skärp från Peacocks i England, kofta från H&M, väska Friis & company, stentvättade jeansleggings från Gina Tricot, skor från Din Sko (?) och självklart min underbara mobil! :D


    

Jag provade Ramlösa Mango ;) Och Nina tog Coca Cola körsbär! Men den var faktiskt god. :) Bild på mig och Nina från H&M också. Och sist av allt det jag köpte: Sjal från wedins (199:-), halsband H&M (79,5:-) och kalender för 119:- från Åhléns. Tryck på bilderna för större versioner. ;)


Hur många har jag sett den senaste veckan egentligen?

Omg, såg ___ idag! Fan vad chockad jag blev och dampade. Visste väl att jag skulle se människan förr eller senare men idag... Säkert bara för att jag och Amanda hade kul på telefonen... Aja. Hatar __. Inga namn nämns för vem vet vem som läser bloggen. Jag och Nina åkte iaf upp till vällingby för och kolla och shoppa lite. ;) Jag och Nina hittade hur mkt som helst som vi ville ha. :P Aja, måste äta. Men kan skriva nytt inlägg sen. Så får ni bilder från idag också (inkl. dagens outfit). ;)

Amanda och Emma goes crazy on the phone

Hey,
Klockan är kvart i 3 och jag har inte gjort nååånting idag :S Snacka om att slösa bort dagen. Men klockan 4 drar jag, Clara och pappa iväg till Kista för att skaffa nya mobiler. Tele2 har precis öppnat en butik där så dit ska vi. Sen ska vi köpa åkkort (plus) också det blir dyrt för pappa idag, hehe. Jag och Nina hade jättekul igår fast vi blev sura för att Danjah inte kom. När vi kom hem fick vi höra att nån hade sprutat tårgas i publiken och det hade då skapat kaos så hade jättemånga sprang därifrån men trots det så märkte jag och Nina ingenting. Det måste ha vart på andra sidan av scenen. Kanske var därför Voice slutade halv 11 men jag vet inte...
Haha, Amanda. Jag börjar garva när jag tänker på hur kul vi hade det med att ringa runt på telefonen i fredags, haha. Vilken kick alltså, synd bara som sagt att vi började med du vet vem. Hade vart kul att få avsluta meningen.. Haha. Nu ska jag hitta på nåt annat än att skriva här.

THE VOICE! :D

Hello people!
Förlåt för dålig uppdatering men den här veckan har vart kaos. Har haft nåt som jag skulle göra varje dag men nu är de stora grejerna över. Var iaf på voice idag och det var kul! Bäst var nog Pachanga, ett reggaeton band. De skapade riktig bra stämning i publiken men Lazee var också riktigt bra! Det var helt paaackat med folk så skoja inte om att man blev trampad på fötterna och att folk knuffade en och tryckte på som fan. Men men... Ska inte ta med mig väska nästa gång säger jag iaf. Det var fett jobbigt att hålla i den och bli puttad.
Hoppas jag och Nina kom med på nån bild för vi typ de som skrek mest och allting. Publiken var så tråkig och applåderade nästan inget.... Vad var det för fel? Det var meningen att vi skulle vara med nåra kompisar från villastad men vi hittade de aldrig. Det var alldeles för mkt folk för att vi skulle kunna göra det. Men vi träffade Ninas kompis Mona och hennes kompisar som vi var på Ung08-festen med. Supersnälla!
Jag och Nina var iaf riktigt smarta som tog högklackade skor för annars hade vi inte sett nånting! När vi var på väg hem var det nåra killar som försökte ragga upp oss men vi dissade de, haha. Kommer inte ihåg om de var snygga men pallade inte ändå. Såg massor som vi kände idag igen och en person som jag veeeerkligen inte ville träffa men hon såg mig inte, hoppas jag. Nu ska jag snart sova. Ska fixa ny mobil imorrn med comviq! Puss och kram, sov gott allihop!


Den mobilen blir min!


Stora besvikelsen idag var dock att Danjah aldrig kom! Nina kom ju nästan bara dit för honom! Dumma Voice, så nu har vi mailat de och frågat vart han tog vägen. :D


Jag behöver inte en till -.-

Hellow,
Blir så trött på att en viss människa måste leka min förälder hela tiden, asså herregud dt räcker redan med två stycken, jag behöver fan inte en till.....
Dt är inte säkert att våra planer ikväll blir av men vi hoppas att vi kan lösa det. Iaf... Jag ska snart gå ut och jogga för jag känner att jag behöver göra det. Sen ska jag fixa mig i ordning och dra till Amanda. Och imorgon är det dags för THE VOICE! Woooah! Puss och kram.

Party last night

Gud vad kul jag och Nina hade igår!! Först kom hon hem till mig för att vi skulle fixa oss i ordning inför kvällen och sen åt vi middag och blev skjutsade till Vällingby. Därifrån tog vi tunnelbanan till T-centralen. Bredvid mig satt en jätteäcklig gubbe som kollade väldigt mycket på mina och Ninas ben (blä!) och jag kunde nästan inte hålla mig för garv. Han stank svett också.... När vi ääntligen kom fram efter hundra år började vi röra oss mot Kungsan. På vägen gick vi förbi några killar och den ena kollade på mig och pekade på marken framför mig och sa "Du tappade nåt." så jag tittade förstås ner och då sa han "Nej, men du kommer snart göra det." Man ba, men eew äckel...  På vägen mötte vi även Ninas kompis och hennes kompisar som vi skulle gå på festen med. Vi gick till Kungsan och var på "förfesten" ett tag. Det var packat med ungdomar! Sen gick vi till stället där festen var på och ställde oss i den långa kön. Sen skulle de söka igenom en för att kolla så att man inte tog med nåt olämpligt in. Festen var i Kungsträdgårdens tunnelbana på perrongen så det var riktigt coolt. Man åkte nerför rulltrapporna, ner i mörkret, röken och musiken. Sen hade vi askul och dansade supermycket med massa människor. Nina strulade med en kille. Hahaha.. Vi hade riktigt kul iaf och såg massa som vi kände. Tyvärr var vi tvungna att gå vid 12. Vi hade gärna stannat hela kvällen men men... När vi kom hem till mig så kollade vi på Teletubbies (haha.. trååkigaste ever). idag åkte vi in till stan för att kolla runt på Ung08. Vi såg några från festen igår, hehe. Bland annat Channing Tatum som Nina dansade med. Sen fikade vi och snackade om hur roliga våra liv är, haha och började skratta när vi tänkte på hur vi hade det förra året... Du fattar nog vad jag menar Nina. Imorgon blir det fest med Amanda! Woho, here we come. Och på lördag som alla vet så är dt the voice! Puss och kram
Jag och Nina ska förresten gå på alla fester från och med nu. Ammi, du ska också följa med!



Lägger ut en random bild från festen igår, glömmer aldrig! <3

Har använt en av mina födelsedagspresenter :)

Shoo!
Om runt en halvtimme kommer Nina hit. Vi ska fixa oss i ordning inför festen och efter den ska hon sova hos mig. Wiho. Har inte gjort så mycket idag men jag joggade imorse och brände 204 kalorier på 4,19 km och allt det på 37 minuter eller nåt. Jag använde en av mina födelsedagspresenter: Nike + iPod och det är en sensor som man lägger i skon som sedan räknar hur mycket man bränner, hur långt man sprungit och så vidare. Det är jättesmart. ;) Nu ska jag fixa lite på mitt rum. Kram kram!


Modellfotografering idag :)

Helloj!
Var i "The studio" idag och tog modellbilder med familjen och det var superkul. Ska lägga ut några av bilderna här. Det var riktigt dyrt bara men aja.. De sminkade oss och stylade håret, sen fick man ta med sig olika klädombyten. Det är väl det enda jag hunnit med idag egentligen. :P Amanda sov över hos mig igår och vi kollade på "Bert - den siste oskulden". Omg asså. Hahaha, skit vad han är skämmig och man kan inte fatta att det är en barnfilm. Barn ska väl ändå inte se sånt där? :O Haha, nu låter det som värsta porrfilmen och det var det inte men.... En barnfilm? Sen drack vi massa energidricka också och satt och snackade hur mycket somhelst. Det var mysigt. :) Har saknat mina goseungar när jag var i Frankrike. Så skönt att få träffa de nu! Imorgon ska jag och Nina på disco, wiihoo. Jag ska ut och jogga också har jag bestämt. :) Nu har de skrivit alla artister som kommer på Voice 09 på lördag. Jag som hade förväntat mig nån roligare. Snälla, Mims liksom.. Aja, kan ju vara lite coolt att se hnm. Men Lloyd Banks, vet knappt vem det är. :O Förra året var det ju bäst artister! Nu mår jag bara ännu sämre för att jag lät mina kompisar dra mig därifrån. ***** Well, that's life. Nu ska jag kolla på nån film. Puss och kram

      
Tryck på bilderna så blir de större...

Ung08 festen på onsdag

Okej, nu är det bestämt. Det blir Ung08 festen på onsdag, najs. :) Ska gå med Nina och hennes kompis (och kompisens kompisar). Det ska bli kul! Öppnade födelsedagspaket idag och blev riktigt nöjd! Kan ta kort sen som ni får se. :) Ska nog gå och lägga mig snart för är trött.. Lyssnar just nu på Darins nya skiva som jag fick idag (laddar upp mig inför lördag :D). Puss och kram!


Fullbokad vecka

Hello!
Idag har jag vart och kollat i Vällingby och köpte hudkrämer men inget mer intressant. Har hela veckan fullbokad, det är inte säkert att allt blir av men då har andra saker jag kan hitta på så nåt blir det varje dag iaf.
Måndag - Amanda sover över hos mig, we need to talk.
Tisdag - Fotografering
Onsdag - Kanske ska gå på Ung08 festen med Nina, men det kostar ju 100 spänn. Det är ju inte så mycket iförsig men ändå...
Torsdag - Kanske ska träffa Julia om hon inte åker till landet.
Fredag - Sover över hos Amanda, partytime. ;)
Lördag - THE VOICE (!) plus att Julia nog ska sova över hos mig efter konserten
Söndag - Ska åka till mina kusiner i Norrköping.

Det kommer bli en kul vecka! :) I just know it. Nu kommer snart andra hälften av min familj för födelsedagsfirande så ska stänga av datorn. Puss och kram 
 

Haha, jag är patetisk när jag är deprimerad

Saknar Vence, Frankrike!!! Alla lid med mig (a) Är helt slut också............. Kunde inte sova igår natt, låg vaken hur länge som helst. Och jag vill bara åka tillbaka och bada och gå runt i Vence, och sitta på trappen till vårt hus och bara va'. Vrf kan jag inte få göra det? Gud, vad jag snackar skit men måste skriva av mig. Haha

Vad som gör mig glad när jag tänker på det är iaf, att Amanda ska sova över hos mig på måndag (om dt går) och jag hos henne på fredag för då blir det röj (!) och the voice på lördag (!!). :D

Dampar för att Nina inte svarar på sin telefon :O

Tycker synd om "Jesus" som var tvungen att åka bil 12 timmar idag för att komma hem och det utan luft-konditionering (!). Plus att människan var tvungen att gå upp 3.

Har dåligt samvete för att jag inte har tränat. Måste väga mig. *Går till badrummet* Och vi har ingen våg! Men damp. Som ni märker är jag inte på bra humör just nu.

Vrf måste sommarn gå så himla fort?? Nästnästa vecka börjar ******skolan igen och då har jag ett år av nationella prov, gymnasieval, plågosamma inlämningar, prov, läxförhör, uppsatser, läxor och redovisningar att se fram emot. JIPPI! Not -.-

Det året kommer visserligen gå fort som allt annat. Tiden bara flyter förbi och det är hemskt. Man hinner inte med!! När jag gått ut nian är det dags för nästa steg; att splittras med mina kompisar, vi kommer hålla kontakten men vi kommer inte kunna träffas varje dag... Suck, vad jag gör mig själv deprimerad. Men det är jag ju bäst på, att få mig själv att må dåligt. Okej, måste verkligen tänka på nåt kul... Kan inte avsluta det här inlägget med massa snack om att jag är deprimerad.

Imorgon ska jag få öppna födelsedagspresenter! Fyllde år igår men vi var ju i Frankrike, så imorgon är det dags för firande. Fick iaf bada i Medelhavet och äta glass i Vence på min födelsedag (och lite annat smått och gott ;) ) 

Modellfotografering den 11:e, piercing i naveln, ska få ny mobil och ska tona håret mörkare. Okej, jag har faktiskt en del att se fram emot.

Hahah. Nu börjar jag bara garva åt hur patetisk jag är just nu så bäst jag avslutar.

Au revoir

Glömde att klaga på att jag har träningsvärk också :D -.-




Inte direkt som att jag framhäver min solbränna på den här bilden men nu blev det som det blev.

BILDER FRÅN FRANKRIKE



Sorry for the bad picture, men dt där är typ den enda bilden jag har på mig själv från Frankrike. :P Fast det här är visst Italien, men ändå.


ITALIEN! Vi badade, shoppade och åt glass. :)



Sen åkte vi vidare till Monaco som var supercoolt. :)



Där inne bodde vi i "Pavillon des roses" på Rue De la Coste. Vi hade alltid dörren/dörrarna öppna så alla som gick förbi kollade in och jag menar dt, ALLA.



Bild från gatan vi bodde på och grannarna som jag snackade med bodde runt hörnet av dt gula huset till vänster.



Om man tittade upp åt det andra hållet på gatan.



Också bild på vår gata. :)



tre av de våningarna vi hade. Bottenvåningen var ju med dörren. Jag och Clara sov där dt är öppet.



Clara tittar upp och jag tar kort från vårt rum.



Så såg dt ut i en del av Vence. På vänstra sidan av kortet hade de konsert rätt så många kvällar. Det var en festival som kallades för "Nuits du sud" men vi gick aldrig och kollade på dt för dt kostade 20 euro eller nåt sånt och det var inte ens artister man kände igen.



Antoine :P En av min mammas pojkväns barn.



Och Beatrice, hans andra barn. :P De tre, jag, mamma och Clara var dt som var där.


 
En dag åkte vi till ett ställe där vi fick göra våran egna parfym. Vi fick välja namn och vad den skulle lukta och vi fick blanda ihop den själv, dt var jättekul. :)



Hemma igen!

Hej!
Nu är man tillbaka från Frankrike då! Dt var riktigt härligt, mellan 30 och 33 grader varmt varje dag! Så man har ju fått lite färg. :) Vi bodde i en stad som hette Vence i ett hus/radhus/nånting med fyra våningar. Fast dt var bara 1 rum på varje våning så... Lite onödigt. :P Hade grannar som festade nästan varje dag och snackade med mig och Clara massor. Grejen var att de bara pratade franska och inte engelska så jag och Clara fattade ju ingenting, de kunde ju sagt vad som helst egentligen. De visslade också och höll på. Det var bara en av killarna som bodde där i huset men han hade alltid gäster. En dag när jag och Clara satt ute på trappan till vårat hus så satt dt 2 killar och även 1 tjej där. Då sa den där tjejern "Hey girl, hey girl" och då gick Clara därifrån och lämnade mig ensam med de -.- Jag ba, eeh, hey. Och sen pratade jag med henne på engelska då. De där killarna kunde ju som sagt inte engelska men de bad henne att fråga mig massa saker och så fick hon översätta. Efter ett tag hon ba "Vill du sätta dig och ta en drink med oss?" Jag ba, "Eeeh, nee, asså jag tror inte dt.... Men tack ändå, hehe...." och jag tror INTE hon menade alkoholfritt. Haha. Grejen var ju att resten av familjen hörde allt vi sa. Så nej, dt var ingen bra idé. Och han som bodde där hade en katt så han gick och hämtade den och la den på mitt knä. Jag ba "Heh, aa, cute." och sen klappade jag den lite Men den hoppade ner från mitt knä och sprang typ in i ett annat hus, jag ba "Oops (a)" så fick han gå och hämta den där sen. Haha, aja.. Blev bra kompis med en annan granne om man säger så också... Blir inte så mycket detaljer här, men dt var en kille. :P Hade dt superkul i Frankrike iaf och vi badade i Medelhavet nästan varje dag. :D Vi åkte även till Monaco (dit jag vill flytta nu :D värsta rikemansstället men ändå. Vi hann även med Italien. ;) Och dt var gött. Vi åkte också till Cannes där de har den där stora filmfestivalen och till andra ställen i södra Frankrike. :) Plus att jag inte vet huuuur många gånger jag har sagt Bonjour, bon soir, bonne nuit och allt vad man kan säga. Det blev så eftersom alla var så trevliga och hälsade. :) Förutom turisterna då. Men men...
Kram kram
(Kommer bilder senare, måste ladda upp de på datorn först, ni får en bild som jag hittade på google, ungefär så här såg dt ut där vi bodde.)