I want you

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Hur är det?

Bra med mig. Kom hem från Vendela för inte så länge sen. Vi glassade lite på hennes altan ;) Nästan inget plugg kvar i skolan fetanajs! Jag fick mitt sommarjobb även fast intervjun gick lite sådär, blev inte riktigt taggad på uppgifterna haha. Men så det är bra! Rålis förra helgen var härligt, träffa lite nytt folk ba chilla i parken, fast jag hann inte hem emellan för att byta om så kom dit i shorts -.- Och på grund av det otillfredsställande lågtrycket (hehe) så blåste det och var kallt! Men huursomhelst.

Shakar träffade mina föräldrar för första gången igår - mamma - and he passed the test haha. Hon tyckte jätte mkt om hnm, min syrra gjorde dt också så det är helt enkelt stråålande. O Claras kompis sa att vi passade bra ihop. Gullig :) Mamma tvingade honom att sitta med vid middagen men det gick bra ändå haha.




Woop Woop (bara för att Amanda hatar det)

Har varit riktigt busy den senaste veckan så förlåt för kass uppdatering men men. Vad har hänt då..

  1. Har hängt i Rålis mkt, älskar den platsen :)
  2. Pluuuuggat/slitit som eeeett djuuur
  3. Varit på sommarjobbs-intervju
  4. Hängt i Upplands Väsby som jag för övrigt har något emot för att dt är så krångligt långt bort -.- Men vad ska man göra.
  5. Soooolat
  6. Vart på mysiga promenader, gick med Nina över Tranebergsbron från Alvik ändå till Fridhemsplan (Rålis) och visade Shakar hur underbar Rålambhovsparken (ännu igen) är när Amanda, Niklas och the rest of the crew dissade oss -.-
  7. Lekte lesbiskt polygami-förhållande med Aylin och Vendela i mataffären hahahhahahaha. Sjukt kuuul. Hade en underbar översovning med de. Vi ba snacka strunt, laga mat, tjockade oss, larvade oss o satte ihop Ligglistan numero 1 haha. Gå in på min spotify if interested ;)
  8. Njuter av livet

Ha en underbar vecka gott folk!




Bildfrossa på sommarhärlighet





















Är så uuuuunderbart härligt utomhus nu! Sommaren är här för fan! LOVE IT.

Öroninflammation

Greeeeat har dubbelsidig öroninflammation och utslag på kroppen, värt! Enda stället på kroppen som jag inte hade ont på haha (öronen, ironiskt..) Och så har jag ett prov, en inlämning, ett möte, muntligt nationella spanska och en tandläkartid den här veckan. Hur fan ska jag hinna när jag måste vila upp mig? Jävla skit. Plus alla lektioner jag missar, wooooohoo. Och jag får inte sola, tjoho. Är på ruttet humör. Kan inte äta mitt andra läkemedel nu heller, jag vet inte vad jag ska ta mig till om allt blir värre igen. Orkar inte stå ut med det. Klarar inte av det. Önskar att jag inte behövde bry mig om det varje dag. Men såå är det.


 

Älskar mina b-rudar!