Streetstar 2011

Ska tipsa om Streetstar som hålls nu i helgen i Solnahallen. De kommer ha battles, workshops, djs och allt möjligt. Riktigt grymma dansare kommer finnas där och om du själv vill testa på streetdance så kan du göra det :)
Jag funderar på att gå, fåår se!


Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to me ♥














Herregud vad världen är liten

Vad är oddsen liksom?? Haha :)

Jag och Vendela var och besökte Polisen på deras basketträning ikväll. Är otroligt taggad på att börja! Jag gillade laget, tränaren, lokalerna, stämningen, allt :D Det lag som vi tittade på är inte så seriösa utan kör mest för skojs skull vilket passar perfekt in på mig. Dessutom finns det en annan nybörjare i laget ---- perfekt! Känns nästan för bra för att vara sant ;) Det är inte så långt borta heller - rätt smidigt ändå att ta sig dit. Träning två dagar i veckan, awesome :) Vi är inte hundra än på att vi ska börja men 80% säkra. Nu köööör vi!


Pornography speech

Jag sitter och skriver ett skolarbete om porr.. Hm intressant ;) Jag ska hålla ett tal på engelskan så jag förbereder min text. Har inte  kunnat jobba i skolan för jag kan ju inte direkt söka på porr på skoldatorerna. ERRROOR haha. 

Jag och Vendela ska kolla på Stockholmspolisens basketträning ikväll och möta laget, det blir spännande :) Får se hur det går!

Måste plugga nu. Hörs


Höhöhöhö

Har gjort massa i helgen, orkar inte berätta haha men det har varit bra :) Men träffade Amanda och Nina :) Var ledig idag, najs!

Jag och Amanda garvade ihjäl oss åt en hund på Oprah Winfrey Show som var missbildad och bara hade två ben och så hoppade han runt på sina bakben som en människa. Först blev vi rädda och sen brast vi ut i skratt. HAHAHAHAA

Check it out yourselves men det var så kul när han hoppade ut på scenen och kollade på alla människor. Kan inte beskriva riktigt men herregud...

http://www.youtube.com/watch?v=yYhzOxSUCA4

Vi satt och kollade på Baboon woman också, ingaaa liiiv. En kvinna som bodde i Sydafrika bland alla babianer. Enda mänskliga kontakten hon hade var hennes tandlösa pojkvän haha.  





Vi är lite konstiga - sanning..



Den bjuder jag på snäll som jag är haha :)



Och läs Amandas inlägg "Yummie" Muuums http://ammiandas.blogg.se/



Och fuck you boy! :)

Dålig uppdatering, I know


Har inte uppdaterat på ett tag men det som har hänt är:
- Gick på spelning istället för basketmatch, blev krångel
- Var på fest
- Satt bredvid Rabih och Eddie från idol med Amanda på tunnelbanan
- Jobbade på Öppet hus i skolan till 9 igår
- Skämde ut mig lite där men sånt får man ta ;)
- Failade med Maja på musiken haha
- Lärt mig sjunga två meningar på persiska!
- Fått Vendelas första basketboll, blev rörd över hur gulligt det var :)
- Har just nu MVG i Engelska Modersmål, stooolt!
- och.. Svenska
- Har funderat på att byta skola fast tror inte jag ska..



Den ni ser på bilden!


Glasses

Ni har inte sett mig i glasögon antar jag... Hade inga linser idag så fick ta på mig de och insåg att jag inte kände mig så obekväm som jag trodde att jag skulle!




Visste ni?

Jag har klippt (rakat) sidecut! Oh yeah, har velat göra det väldigt länge så gjorde det igår ;)







Är jättenöjd! Thanks mum


Äntligen fredag





Har fått låna Vendelas jacka. Den har skinn på ärmarna, exakt en sån jag vill ha. Suuperfiin. Men nu ska jag dra ut ;) (Och jag har blött hår om dt ser ut som att det är fettigt haha)

Sittin on tha toilet

Yiiihaa. Är lycklig idag! Venne just varför men iaf :) Imorgon blir det basketmatch med gulliga Vendela och sen paaaarty. Livet är ju för bra ibland :)



Fan att den riktiga versionen inte funkar men remix blir det här! Hahaha jag vet, jag har sämst humor.

En gång i tiden...



Haha! Kommer man ihåg den här tiden eller vad.. Underbar :)

Har aldrig varit på Elverket iaf!


Ingen mer NO förrns i trean!

NOOOOOOO MORE NATURAL SCIENCE FOR ANOTHER ONE AND A HALF YEAR! O M G HAPPY!

Lämnade precis in sista arbetet, i sista sekund men blev lite krångel ;) Rätt nöjd med grupparbetet ändå!

Går inte att ladda upp bilder just nu -.-

Godisförbud

Slänger ihop ett inlägg innan jag går och lägger mig..

Hade jättemysigt girl-talk med Vendela idag, vi skulle ha pluggat men man screw it haha.. Hon ska följa med mig till ungdomsmottagningen, eller maybe? Nej, kanske.. Vettefan. Kanske bäst.

Hur som helst!

Kul att träffa alla idag och nu är vardagen igång igen, skönt med rutiner. Bara 47 dagar kvar till sportlovet!! Oh yeah.

Jag har godisförbud nu minst ända fram till sommarlovet. Jag menar hur ska det gå? :S Jag klarar mig inte utan choklad :( Men det är ju sjukt onödigt så rätt bra ändå. Vilket roligt inlägg höhö. Got nothing to say :)



Vad gör man på sin lektion istället för att plugga?...



NO LIFE!

Crazy crazy nights

Geografin tar aldrig slut. Bara massa pluuuugg pluugg plugg. Skönt när det blir avklarat.. Men gårdagen då..
Jag gillar Amandas sätt att summera kvällen på: let's not talk about it... Haha nee men det var chill, blev galet som alltid med oss bara :) om det var bra eller dåligt går ju att diskuteras haha men iaf... Allt förblir hemligheter. Tyvärr alltså ;) Vi får skriva en bok snart om alla våra galna upplevelser haha 

Saknar folk i skolan! Ska bli skönt att träffa de imorgon, lovet har varit låååångt och ganska så avkopplande, otroligt skönt :)





(Amandas bilder)

Innan vi gick ut! Blodpuddingkompotten! Vart är bilden där jag sitter på din rygg? Och vår andra fina posering...


Taggad










Nu blir det utgåååång. Kan ju hoppas på att det blir som gången jag och Amanda erövrade två kändisar, hon fattar... ;) Hahaha neej men galna ska vi va! Släppa alla hämningar eller vad man säger haha. Lite läppstift blev det :)


It wasn't me...

Igår sov Amanda över hos mig. Det var fett mys, vi kunde inte sluta garva när vi skulle sova, undra varför haha. Idag åkte vi in till Kista och shoppa, hon gjorde det iaf. Det var myys men fyffaaananAANANN vad det är varmt där inne! Himla växthus liksom... Vi svimmade nästan.. Sen åkte jag hem och har pluggat fram tills nu, jävla helvetesplugg. Ska sitta hemma och plugga ikväll istället för att gå på en fest som jag skulle gått på. Men imorgon blir det ÖÖS. Eller hur Amanda? ;) 
 

HAHAHA SÅ JÄVLA VI

Haha litet mobboffer

Ammi grymt fin :)



Haha förstör bilden :(



Tell her it wasn't you?

HAHAHA alltså hjärndöd, vi hade lite kul åt det..


Nyårsbild

Nog enda bilden från nyår som jag är med på... Haha :)


Grattis finaste ungen

Skulle visa mina nya träningsbyxor men går ju inte att se ett skit... Är iaf löparbyxor, tighta, av märket Soc. Drog till gymmet imorse och nu ska jag råplugga Geografi.. Härligt!

Och så grattis till Amanda som fyller 17 idag!! Puss på dig :)




California King Bed

Har inte haft tid att blogga idag. Har bara tränat och gymmat hela dagen. Ska försöka imorgon istället men för er som fortfarande är vakna:
Grym låt.



How come when I reach out my fingers..
It feels like more than distance between us?

In this California King Bed we're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king


Clara ♥

Jag säger inte det här till dig ofta.. Men jag älskar dig. Även fast vi bråkar en del och vi kanske inte alltid är så snälla mot varandra så saknar jag dig väldigt mycket när du inte är hemma. Det känns tomt utan dig. Åldersskillnaden märks ju knappt även fast det inte är så kul att erkänna det haha. Folk tycker ju till och med att du ser äldre ut -.- Pfft people! Men men...

Jag har alltid väldigt kul med dig och du är en galen krabat. Vi är nog lika galna båda två. HEPP.

Jag skulle göra vadsomhelst för dig syrran, stå upp för dig i alla lägen. Vi håller ihop genom allt, när det är jobbigt hemma och när livet blir tungt. Kan inte tänka mig hur det kommer bli när jag flyttar hemifrån. Förjävligt. :)



Ä L S K A R  D I G  ♥








Hittade massa roliga bilder på dig/oss :D men fick bli de här lite mer diskreta...


Närmar mig mitt mål





Känslan man får efter att ha tränat måste vara bland de bästa som finns. Älskar det.


It's never too late

Jag vill börja på en sport. Önskar att jag hade gjort det som barn för det finns ju nästan inga sporter som man kan börja på i 16-årsåldern. Alla är redan så duktiga och de flesta är väldigt seriösa. Men skulle va kul att gå på en sport där man känner att man kan utvecklas och bli bättre på det man gör (och inte bara gym liksom) - att tävla är sjukt kul. En aktivitet där man känner att man uppnår någonting. Åh varför började jag inte som barn. Dansade ju men en lagsport hade vart coolare. Funderade ett tag på fotboll eller basket, samma med innebandy och friidrott men blev aldrig någonting av det.

UPPDATERING: Jag och Vendela (som spelat basket förut och saknar det) ska maila några av Stockholms basketcoacher så får vi se vart det leder!


Google translate är ju för roligt

Haha man borde nog inte lita på google translate.. Det här kom upp när jag skrev 'hoppas allt är bra med dig'

"JAG hoppas Allt jag mig sminkad behå MED gräva"

For you girls... (and boys)

ÖGON-FUCKING-GODIS








Get busy

Ny fräsch start på året innebär ny header! There you go

Mitt nyår 2010

Det började med en middag i Bromma. Riktigt mysigt var det. Vi var 8 pers där och stannade tills det var dags att bege sig in mot fridhemsplan för att se tolvslaget på västerbron. Dit drog vi och såg ut över Stockholm de sista minuterna av 2010. Det var skiiitkallt men samtidigt awesome. Vi drack skumpa och skålade in det nya året som man ska! Sen gick vi hela vägen till Riddersholm i en meter djup snö... Där blev det krångel på festen så vi stannade inte så länge. Sen skildes gänget åt och jag mötte upp Viktor i Odenplan och sen hans kompisar på tunnelbanan. Kompisarna gick hem till honom för att slagga men vi var festsugna så drog ut till Gärdet klockan 4 på morgonen. Vi stannade där till halv 8 tror jag. Sen blev det donken och tillslut hem till Viktor för att sova. Vi somna runt halv 10 - 10. Herregud. Jag är sjukt trött! Har sovit 3 timmar eller nåt. Men det var det värt! :) Tack för mitt första nyår ute med kompisar!

Summering av 2010:

* Ett dåligt år men det har haft sina höjdpunkter.
* Träffade massa nya underbara människor. Har fått flera nya riktigt bra vänner under 2010. Vänner för livet.
* Började gymnasiet - äntligen ingen grundskola mer.
* Gått på många roliga fester.
* Rålis, vad ska jag säga. All min kärlek till rålis.
* Mitt första riktiga jobb.
* Har gjort galna saker som aldrig kommer glömmas.
* Haft en riktig kärleks-berg-och-dalbana. Blev tillsammans med och gjorde slut med you know who.
* Har lärt mig hur det känns att vilja ha någon så himla mkt att man nästan blir galen även fast man vet att det inte kommer funka eller är möjligt eller till och med att man inte får sina känslor besvarade. Vill fortfarande ha dig. Hur sjukt är inte det? I know.
* Har förlorat en bra vän.
* Min farmor gick bort.
* Lärt mig mer om mig själv och vem jag är.
* Haft rätt mycket otur.
* Mognat mycket enligt mig själv.
* Spenderat för mycket tid på depression. 
* Slösat tid på onödigt skit.

MEN....


DET HÄR ÅRET SKA BLI THE BOMB. Har gjort listor på vad som ska göras så vad gör vi? Nu kör vi!



Otroligt charmig bild haha från festen i veckan.