Tisdag







Skinnshorts LINDEX, ringar GLITTER


2008 till 2010







Kolla ögonbrynen!!



Första misslyckandet till noppade ögonbryn











Kort hår!













Haha!



Älskar den här bilden, don't know why!















Den tiden då man kunde visa sig utan smink...













Bilderna är från augusti 2008 fram till juni 2010! Har jag förändrats?


Måndag










Bilder av Amanda Westergren













Det var kuuul igår men skjutsade dock ut alla vid 11 eller nåt för att det blev kaos och sen stannade jag, Amanda, Bella, Milad och Petter i lägenheten och satt och snackade på balkongen. Mysigt. Sen sov Bella och Jacques över. Bra kväll!

En drömoutfit just nu...


Torsdag






No more!

Det här har varit det sämsta året på länge. Jag vet inte hur mycket jag har gråtit, säkert floder... Jag har varit deprimerad nästan varje dag och lyckats dölja det rätt bra men nu på senaste tiden har depressionen bara helt tagit över. Jag har inte mått bra på flera månader och nu är jag väldigt trött på det här.

No more tears! Jag tänker inte låta mig själv deppa längre eller låta folk trampa över mig. Jag tänker inte ta någon skit eller låta någon dra ner mig i "kvicksand" längre. Hell to the no! Nu tänker jag börja om och leva mitt liv, ta varje dag som den kommer och inte låta folk såra mig. Depressionen är över. I'm not going to waste anymore tears on you. You don't deserve it.

"I'm done with this, feeling like an idiot, loving you, I'm over it. I just don't love, don't love you. See you, you are so yesterday I won't let you rain on my parade, I don't wanna hear a thing you say, you are so yesterday..."


Bilderna från sjuan någon gång den här veckan

Måste be om ursäkt för bilderna som jag lovade att lägga upp! Men förra veckan blev inte riktigt som jag tänkte så fixar det den här veckan istället. Sorry. ♥

It's never a right time to say goodbye

Hade jättekul igår på valvakan. Skönt att man har vänner som får en att tänka på annat när man deppar! Vi var ungefär femton pers i lägenheten så det var rätt trångt. Vi hade hela vardagsrumsbordet fullpackat med chips. godis, läsk, ostbågar och allt möjligt. Riktigt mysigt. Sen slutade det också med att 10 personer sov över. Andreina, Lavinia, Hedda, Valentina, Bella, Blanca, Akeem, Love, Carl och Jacques stannade över natten. En viss "Maj-Britt nånting.." ringde oss flera gånger hehe. Det var lite creepy. Och det var väldigt pinsamt när jag och några till råkade gå av på fel våningsplan och så började vi banka helt frenetiskt på dörren och ringa på dörrklockan och så efter nån minut öpnnar en gammal tant med rullator dörren och säger "Vad är det som försigår här??". Oliver bad om ursäkt och vi andra fick verkligen hålla oss från att börja asgarva. Under kvällen satt vi och tittade lite på valet men snackade mest och lyssnade på musik. Vi gick och la oss vid 4 ungefär och vaknade upp trötta i morse.



Söndag






Orkar inte blogga just nu så ni får en bild istället. Nu är det valvaka-time.


Killar med smink?

Kom precis hem från stan. Var där med Johanna och kollade runt i lite affärer. Synd att man inte har pengar bara... Imorgon blir det gymmet och valvaka!

Apropå ingenting... En sak som jag har lagt märke till är att det inte bara är tjejer som använder nagellack nu för tiden! Nästan alla mina småsyskons killkompisar har nagellack! Och med det menar jag inte genomskinligt eller så utan det är starka färger som rött, blått grönt osv och både på fingrarna och tårna. Kommer smink för killar bli en ny trend eller? Om tio år kanske vi ser mascara och foundation på alla i klassen. Känns lite skumt att tänka så men varför inte liksom. Då kanske det inte är en big deal längre.

Men sen så finns det ju faktiskt personer som Pete Wentz och grabbarna i Green day som redan har börjat med det.




Mina planer för ikväll

Hej hej! Skön dag i skolan idag, inte så jobbiga lektioner och gick rätt fort. Har kommit på att jag ääälskar politik! Väldigt intressant! Om 8 år så är det mig ni ser på posters runt om i Stockholm (kanske tihi).

Efter skolan drog en större del av klassen till donken för att äta lunch och efter nån timme var vi en liten grupp kvar som satt och snacka sex i ytterligare en timme haha. Fett skönt att vi har lärt känna varandra så bra att vi kan snacka om vadsomhelst. Efter donken drog jag, Valentina och Vendela vidare till Stadsbiblioteket (geeks). Jag och Vendela upptäckte att vi är bok-soulmates! Vi ska gå till stadsbiblioteket någon gång och sitta och filsofera om religion i flera timmar. :D

Ikväll ska nästan hela KG dra till Zinkensdamm för chillfest. Får se om jag hänger med eller inte för Rickard från mitt sommarjobb ringde nyss och frågade om jag vill hitta på något nu. Ska äta snabbt och sen åker jag till Solna och möter upp honom. Vi hade det riktigt kul på jobbet i somras med våra visitkortstävlingar och så vidare. Kul att träffas.

Ha en underbar fredagskväll! ♥


Fredag




Ny design

Jag håller på och leker lite med headern och bloggdesignen så ni får stå ut med det här just nu så får vi se hur det blir sen ♥


Följ min blogg med bloglovin

Haha herregud vilket awkward samtal

Linn svarar i telefonen..
"Ehm, jag vet inte om det går bra... Du får prata med Emma istället"
*Räcker över luren*
"Hej det är Emma?"
"Hej .............. pappa"
"Va, ehm nej han är tyvärr inte hemma nu. Han kommer hem imorgon kväll eller på lördag."
"Jaha men... Jag sa att jag är Emelies pappa och undrade om det går bra."
"Jaha oj förlåt jag trodde du frågade efter min pappa hehe.... Vad var frågan?"
"Jag undrade om det går bra att Emelie kommer hem till er imorgon?"
"Ehm det kan jag inte riktigt svara på. Du får nog prata med Bitte när hon kommer hem lite senare."
"Jaha jag trodde det var henne jag pratade med?..."
"Ehm neeej...."
"Jag försöker ringa lite senare då."
"Ehm aa tack hejdå."




Bilder från igår ♥







(Aylins bilder!)


Torsdag





Linne BIK BOK, Halsband BIK BOK, Jeans TOPSHOP


Jag har en underbar klass!

Sorry för dålig uppdatering, ska skärpa mig. Men åkte hemifrån klockan 7 i morse och kom hem halv 9 hehe. Vi slutade halv 5 idag och efter det så bestämde ett gäng från klassen att vi skulle göra noläxorna i caféet i skolan så vi stannade kvar i en eller två timmar för det. Och tillslut var det bara jag, Bella, Vendela och Aylin från klassen kvar och då satt vi i ungefär två timmar till och snackade om allt och inget. Aylin tog lite kort också, kanske kan få tag på de sen om hon lägger upp de på facebook. Det var väldigt mysigt iaf, riktigt tjejsnack! Skam att stanna så länge i skolan haha men om man älskar sin klass så varför inte. ;)

Var lite kul idag när vi stod och tittade på ett foto på en klass med bara tjejer och då säger säger Jacques rätt högt "Is this like the lesbian class??" och precis då går en lärare förbi och stannar upp och stirrar på honom hahaha.

 

Det kanske inte syns på bilden men jag har faktiskt fått mer armmuskler efter att jag börjat gymma, yey!


Godnatt

Tack för alla underbara kommentarer! Hinner inte blogga mer idag för måste plugga och sen dra till sängs men dagen har varit bra. Christopher kom till skolan för att hälsa på. Kul att träffa honom, det var ett tag sen. Riktigt brun var han (orättvist haha). Och efter skolan har jag bara suttit hemma med de jädrans läxorna. Blir galen. Godnatt alla söta! ♥

Tisdag






Min drömresa

En plats jag jättegärna vill åka till är New York. Det har alltid varit min drömresa. Har varit på New Yorks flygplats Newark och sett frihetsgudinnan från väääldigt långt avstånd men inte mer än så. Det verkar som en riktigt häftig stad! Shoppingen är säkert helt otrolig.. Om jag fick välja vilken plats som helst att åka till nu så skulle det nog bli "The big apple" elller något soligt ställe. Vill ha sommar!





Vilken är eran drömresa? ♥


Måndag





Tröja CARLINGS, knästrumpor TOPSHOP


Hur såg jag ut i sjuan?

Någon gång nästa vecka ska jag bjuda er på gamla bilder på hur jag förändrats mellan 2008 och 2010 och speciellt hur mina ögonbryn har ändrats haha (Mc'donalds varning). Har över 2500 egobilder hehe från 08 och framåt så ska nog kunna hitta en hel del bildmaterial.. Jag kommer lägga upp exklusiva bilder på mig i feeta buskiga ögonbryn garanterat men det gör jag med nöje haha. Checka min blogg i veckan för att få se bilderna och tills dess... ett smakprov. ;) 




"Jag och mitt headset = cool"

Btw besökarrekord idag! Keep it up people


Skönhetsoperationer - okej eller inte?

Det här är bara för mycket... Jag tycker det är jättefult på personer när man verkligen kan se att de är opererade. Det kan vara okej om man bara har gjort små ingrepp men när man ser ut så som Shauna Sands då har man gått för långt. Vill man verkligen se ut såhär? Jag skulle aldrig och kommer aldrig operera mig om det inte är livsviktigt förstås. Även fast man kan vara missnöjd med sitt utséende (alla har någon noja) så tycker jag inte man ska ta till en operation. Det är ett extremt alternativ. Jag tror faktiskt också att killar föredrar naturligt, speciellt om man ser ut som Shauna, eller?





Andra har lyckats betydligt bättre med sina operationer som Megan Fox.. Tro det eller ej, hon har också gjort ingrepp. Hon är en av världens vackraste kvinnor och det tycker jag hon var innan operationerna också så de kanske var lite i onödan.

 

Megan Fox 2007 vänster, 2010 höger.


Söndag




När jag bjöd prinsessan Victoria på mitt födelsedagskalas

När jag var liten gjorde jag mycket galna saker. Jag lurade alltid med mig min syster Clara på att göra massa bus. Jag lyckades oftast övertala henne att utföra mina "otroligt bra idéer" och så kunde jag sitta bredvid och garva i evigheter. Problemet var bara att mina föräldrar alltid hörde när jag/vi gjorde något som vi inte fick för jag fick ett speciellt 'busigt' skratt. Det här ledde sen till att jag blev den flummigaste tjejen i Stockholm. Det kan nog mina kompisar hålla med om. Men iaf... En av de knäppa sakerna jag gjorde som liten var att bjuda kronprinsessan Victoria på mitt födelsedagskalas. Tänk att jag var helt seriös med det här och trodde att hon skulle komma på riktigt. Jag kanske var runt 8, 9 år och så skickade jag iväg en inbjudan. Det roliga var att jag faktiskt fick ett svar tillbaka från hennes sekreterare där det stod att hon tyvärr inte kunde närvara och så fick jag ett foto på kungafamiljen. Vad besviken jag blev då haha :(


Idolfinal

Den 10 december sitter jag i Globen och tittar på idolfinalen 2010 ;)


Jag älskar att gå på konsert!

Jag älskar att gå på konsert. Det är en så underbar känsla. Man får lyckorus och kan inte sluta le. Att få se en favoritartist live är riktigt häftigt. Man rycks med i alla människors glädje och skriken som aldrig slutar runtomkring en. Oftast bjuder artisten också på en riktig show och underhåller inte bara genom sång. Artisten har häftiga scenkläder, otroligt proffsiga bakgrundsdansare, välgjorda dansrutiner och något som är pricken över i:et, något som ger det där lilla extra.

Den bästa konserten jag har gått på var helt klart Chris Browns konsert förra året. Just att jag tyckte så mycket om artisten och kunde hans låtar utantill gjorde hela upplevelsen 1000 gånger bättre. Han var också otroligt duktig på det han gjorde. Han sjöng fantastiskt (live), dansade och gjorde volter samtidigt, använde rekvisita för att förmedla låtarna bättre och så hade han väldigt snygga dansare med sig också. ;)

Bästa framträdandet under konserten var nog när han sjöng "Say Goodbye". Tröttnar aldrig på den låten. Kommer ihåg att jag fick gåshud när han sjöng den.

Jag kommer speciellt ihåg det här numret (undra vrf haha) från konserten! Just det här klippet är inte från Stockholm men de gjorde den här dansen på samma runda plattform i Hovet också. De var precis där vi satt när de dansade såhär. Shit vad alla tjejer skrek.



Lite bilder som jag tog från konserten den 23e januari:



Jubel när Chris Brown entrar scenen genom att bli nerhissad från taket









Andra konserter jag har gått på: Gwen Stefani, Pink (min första), The Voice om det räknas, NRJ och massa andra små.


Jag tror jag vet vad jag ska plugga på universitetet!

Jag har gjort ett break-through. Gjorde ett test på msn.se om jag vad jag passar att jobba med och jag hittade ett område som verkar perfekt för mig...... Internationella relationer! Min plan är att efter gymnasiet söka utbildning utomlands - helst i England och den här utbildningen verkar väldigt spännande. Grattis till mig för att jag nu är ett steg närmare att komma på mitt drömjobb. Yey.


Det står: 

Du brinner för att arbeta förebyggande oavsett vilken bransch du väljer. Du är duktigt på att se konsekvenser innan de sker och tycker om att arbeta långsiktigt och relationsbyggande. Kanske ser du dig själv arbeta internationellt med mänskliga rättigheter, samhällsutformning, med urbanisering eller dylikt. Inom områden som samhällsvetenskap, geografi, internationella relationer eller miljö finner du ditt kall.

Att arbeta med internationella relationer betyder att du studerar samverkan mellan politik, ekonomi och samhälle i ett internationellt sammanhang. Du lär dig analysera hur utvecklingen tenderar att ske och du vill arbeta med att förbättra dagens samhälle, både nationellt och internationellt. Områden du kan arbeta inom är exempelvis bistånd, mänskliga rättigheter, utveckling samt utrikespolitik.


Jag har även hittat ett perfekt universitet - London Metropolitan University. Här nedanför är ämnena man läser på utbildningen.

London Metropolitan University


Jag vägrar se sjuk ut

Är förkyld men jag tänker ändå inte gå runt hemma och känna mig ful och sunkig haha.








Reebook Traintone

Jag har blivit väldigt lockad att köpa Reeboks nya träningsskor från att ha sett deras reklam som alltid visas på tv. Den som visar vältränade ben och rumpor haha. Reebok Easytone-skorna tränar benen 11% mer än vanliga skor och rumpan 28% mer. Det låter lockande. Det jag undrar över är bara om det är värt de 1000 kronorna som skorna kostar. Jag vill ju ha skorna man kan springa och gymma i också och inte bara gå i. Vet inte om de är lätta att få tag i.




Tired. Hungry. Ugly. Depressed. Sick.

Är inte på topphumör idag. Vet inte vart min jävla depression kommer ifrån men den går aldrig över... Ska i alla fall berätta om igår!

Efter skolan åkte jag, Bella och Jacques hem till mig för pre-pre-party. Vi åt nudlar, thaisoppa och godis. Sen fixade vi oss ordning och lekte med min webcam på datorn. Riktigt fina bilder och videos må jag säga. Efter det taggade vi vidare till förfesten hos Lavinia, i Solna. Där hade vi det riktigt kul. De flesta från klassen var där och även några från ES1B och från andra skolor. Lärde känna en jättetrevlig kille som hängde med på festen efter att han köpt en biljett från en full ryss som inte kom in. Några blev riktigt wasted men förvånansvärt nog så kom alla in!

När vi kom fram till klubben där festen var stod vi i kö i en och en halv timme eller nåt. Började snacka med personer från andra klasser, kul att lära känna lite nytt folk i skolan.

Polisen och vakterna körde blåstest på nästan alla så många kom inte in. Men det gjorde vi och väl inne på festen så var det faktiskt inte så kul. Dansgolvet var alldeles för litet och svettigt (!). Och halva festen hade redan gått när vi äntligen kom in. Efter festen så sov Bella över hemma hos mig och idag har vi varit lediga. Riktigt härligt. Imorgon ska vi till Tom('s) tits haha. Moget.










More pictures on facebook!

(4 månader idag ♥)


Onsdag - Paaarty







Efter skolan blir det förfest hemma hos Akeem i Thorildsplan och sen drar klassen vidare till Insparksfesten i Skanstull. Kommer hem vid halv 3 inatt så berättar imorrn ;)


Rösta på min godispåse tihi!



http://dinpase.se/#/8424


Tungpiercing



Jag vill pierca tungan, det skulle vara lite coolt! Det kommer inte att hända men ändå... Man kan ju få drömma och önska. Lyckades ju faktiskt övertala om navelpiercing! Efter ett år då ifs...


Tisdag





Linne ONLY


Godnatt





Rätt nöjd med min ansikslyftning (botox <333 bland annat) och bröstförstoring som jag genomgick idag.

(Klipp från karnevalen upplagt på facebook, fan att jag inte kan lägga upp det på bloggen!)


Utländsk?



                         
Fransk?                                      Italiensk?                       Rysk?

Får då och då höra att jag ser utländsk ut. Jaså? Bara svensk och dansk, roligare än så är det inte.


Mina piercingar från puss.se har kommit!


Inget mer shoppande

Kom hem från stan för en stund sen. Köpte lite saker som vanligt. -.- Har lovat mig själv att när jag får mitt barnbidrag (eller juste har ju studiebidrag nu..) nästa gång så ska jag inte köpa mer än vad som är nödvändigt. Hjälp till med att hindra mig från att köpa sånt som jag inte behöver och att inte fråga om jag vill följa med och shoppa i stan haha. Finns så mycket jag vill ha bara!



Kjol med hjärtan, BIK BOK



T-shirt, BIK BOK



Spetsbody, ZARA


Nu räcker det med shopping!


Din kommentar inväntar granskning??

Var och gymmade med Amanda imorse. Det är skönt att vara igång med träningen nu, speciellt eftersom vi inte har någon idrott i skolan heller. Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan med Clara. ska titta på en klänning på Bik Bok.

Och det här såg jag igår på Paows blogg. Vadå MIN kommentar? Jag har verkligen inte skrivit det där. Det är inte så kul att någon använder mitt bloggdomän och namn för att kommentera andras bloggar direkt. Sluta upp med det vem det nu än är. Tänk om han/hon skriver värsta taskiga grejerna och så tror alla andra att det var jag som skrev det. Thanks liksom.


Hur desperat får man va..



Sitter och larvar mig i telefon med Amanda. Blev helt chockad över vad hon berättade. Trodde inte att personen var så himla desperat men tydligen så.. Vissa människor har verkligen "no common sense" och tänker med typ.. tårna.


Jag älskar min skola!

Vi hade det sjukt kul igår på karnevalen! Egentligen skulle vi ha varit i rålis men det fick vi inte för polisen så vi fick dra till Zinkendamms IP istället. Nästan hela skolan masrcherade mot tunnelbanan (resten var redan och väntade på oss på IPn). På vägen dit gick vi och sjöng massa ramsor om vår skola och alla människor gick och glodde på våra utklädnader. Vissa var bönder med en egengjord traktor, får, playboy bunnys, marsmänniskor och ja allt möjligt... Vi tog upp en heel tunnelbaneperrong och hade värsta partyt inne i tunnelbanan. Alla äldre och medelåldersmänniskor ville bara skjuta oss och få oss att hålla käften men nej vi skrek på och hoppade som bara den. Vakterna i slussen höll för öronen när vi kom och tittade snett på oss men det sket vi i. På vägen till Zinkendamms IP gick vi också förbi Södra Latin som är vår rival. Vi stod på deras skolgård och ropade "Södra sch sch!" och allt möjligt. Eleverna tittade ut genom fönstrena och lärarna blev väldigt sura på oss men det var det definitivt värt. :D Väl på IPn hade vi också skitkul med att titta på allas uppträdanden. Vi kom tvåa!! Nästan alla hade något sexuellt inspirerat... Jag var tyvärr tvungen att gå innan det var slut men jag hann iaf uppträda. Det var kul! Här kommer lite bilder som jag snodde från Linnea Maurex (?) på facebook. Mina egna bilder var inte alls bra..





Karl och Oliver haha



Utanför Södra Latin!



Zinkendamms IP



Malou, Jacques, Freja och Vendela



Nästan alla tjejer i klassen iaf



IP (egen bild)



(Egen bild)



Juryn (egen bild)



Ingen bra bild men man kan se att vi tar upp hela perrongen (egen bild)


Middag på italiensk restaurang



Ikväll ska jag, Clara, pappa och Bitte äta middag på en restaurang för att fira deras tio år tillsammans. Hinner inte ladda upp bilder från karnevalen igår, nu, så det får bli när jag kommer hem 


Beslutsångest

    

    


Grattis till tio år som gifta! <3



Bild från London, 2008


Det kommer bli en galen dag idag



Åker till landet (Dalarna) efter skolan så berättar hur det gick imorgon när jag kommer hem ;)

I miss the good old days...


Bik Bok och H&M

Mina favoritbutiker nu är helt klart Bik Bok och H&M. Jag älskar deras kläder. H&M har alltid trendriktiga kläder men till ett mycket billigare pris än olika märken och detsamma med Bik Bok som bara är lite dyrare. Topshop har också väldigt fina kläder men det är alldeles för dyrt för att shoppa där.









Drake <3


Lash Stiletto Volume

Bra mascara som inte klumpar men ger fin volym



VA VA VA Voluuuume


Det här är en del av vårt karnevalbidrag.. Omg