I'm out




Paaarty









Ser inte mina kläder på bilden men jag har skinnshorts från Lindex och ett linne ;)


Min helg

I fredags efter skolan så drog jag hem till Aylin i Upplands-väsby för att ha våran sleepover-kväll. Det var riktigt mysigt! Vi snackade om killar, ex, sex alltså everything och hade askul.  Han har säkert miiiiini hahaha. Aylin har världens gulligaste lillasyster som inte ville lämna oss ifred. Jag lånade Aylins kattoffla och lekte med henne. Det kändes... normalt... Fick fram min barnsida! Hon är såå gullig, Artrisa, hoppas jag stavar rätt! Sen tittade vi på the fourth kind (läskig film, hatar ugglor! de skrääämmer mig) och sen Dear John. He is the SEXIEST man alive on earth! Without any doubts. Dregel!
Jag och Aylin skrev en lista på saker som vi ska göra veckan efter lovet. 10 hemliga saker men de involverar bland annat att gå fram killen i trean som jag tkr är attraktiv, gosh hjälp.
På lördagen så åkte hon och jag in till stan och mötte upp hennes boyfriend Tom. Vi gick och kollade runt i massa affärer och köpte lite saker. Sen kom Adrian och Linus dit och så gick vi med de också. De skämdes rejält när jag och Aylin skulle titta på underkläder haha men vi hade ju redan planerat det tihi. Efter det drog jag hem och fixa mig i ordning snabbt som fan. Skulle på fest i Blåsut hos Amandas syrra. Det var jag, Amanda, Renee, Martina, Mathilda, Jocke, Sami och Reet. Det var mys. ;) Vi kom hem vid halv tre ungefär. Idag har jag firat min lillasyrra och vart i vällingby en snabbis. Ikväll blir det chill-fest hemma hos Jack. Passar på att träffa kompisar nu eftersom att jag ska vara borta hela lovet vilket är segt.... Åker till Skåne imorgon och till Dalarna på fredag.









Bild från igår, pretty I know ;)


Bilder från festen hos Hedda förra helgen



















Marika Westmans bilder!


Halloween-utklädnad?

Jag gick med i MUF idag (moderata ungdomsförbundet) idag efter att de tjatade på mig ett bra tag men kan ju vara bra att börja med politik redan nu ifall att det skulle bli så att jag blir politiker i framtiden. Fick en kondom också haha lovar att de körde med taktiken - gå med så får du en kondom. Står till och med hur lång, bred och tjock den är. Awesome eller vad.

Har iiingen aning om vad jag ska ha för halloweenkostym i helgen. Verkar som att det kommer bli sjuka fester och på de flesta måste man ha utklädnad... Får komma på något smart.


Den här kostymen hade vart lite kul :D



Och den här är ju hot, tänkte dock med tights såklart ;)


Kärlek

Jag är extremt dålig på att leva i nuet.. Nån som har några mega-bra tips på hur man gör det? Tänker alldeles för mycket på det som varit och att jag aldrig kommer få tillbaka de stunderna. Jag njuter inte av den tiden som är just nu och av varje dag som är. Istället hänger jag upp mig på sånt som får mig deprimerad och ledsen. Tänker även mycket på vad som ska hända i framtiden, hur bra mitt liv kommer bli då etc.. Det är förmodligen anledningen till att jag mått rätt dåligt på senaste tiden. Känns som att jag äntligen börjar få tillbaka glädjen dock.. :) Mina kompisar (och min familj) stöttar mig, lyssnar på mitt tjat, finns där för mig och gör mig glad! Älskar er så himla mycket! Utan er skulle jag inte inte ha någon mening med livet. Kärleken är det enligt mig det viktigaste i livet. Menar inte just till en partner utan mer i allmänhet. Att ha kompisar som man kan lita på och som älskar en för den man är, är den finaste gåvan man kan få. Såna vänner har jag och det är jag otroligt glad för.

Skulle aldrig kunna leva utan Amanda Eriksson. Vi är som gjorda för varandra. När vi bråkar så går ilskan över efter några minuter eller max en havltimme. Det är omöjligt för oss att vara sura på varandra. Våra gräl kan vara rätt "aggressiva" och intense men sen så försvinner de känslorna. Jag är så lyckligt lottad att jag träffade dig Amanda. När vi inte har setts på länge saknar jag dig så himla mycket. Kan inte vara utan dig! För dig kan jag berätta allt. Du lyssnar och finns alltid där som en stöttande axel. Vi har varit med om mycket tillsammans - både bra och dåliga händelser men mest bra. Som du har sagt: När vi blir gamla ska vi sitta bredvid varandra i våra gungstolar och snacka om hur snabbt våra barn växer upp. Du betyder så otroooooligt mycket för mig min fräsetuss! Jag älskar din underbara personlighet, ditt skratt, hela du. My love for you will never die! ♥


                                                  Min favoritbild av dig!

Jag tror på att det är kärleken som får oss att klara av vardagen. Komplimanger och fina ord kan göra så mycket. De dagar jag mår dåligt mår jag genast lite bättre efter att jag snackat med de jag älskar. Så spread love people! Och som sagt inte bara till partners utan till kompisar och familjemedlemmar också. Det gör så mycket. Ha ständigt ett leende på läpparna. Det lurar inte bara hjärnan att du mår bra (haha det är sant) utan det gör också människorna omkring dig glada. Det gör tex min dag när expediter i butiker eller random folk på tunnelbanan är så genuint trevliga och inte alls fejkar det. Av kärlek och att tänka positivt blir man en lyckligare människa. Att 'fånga dagen' är också ett bra knep. Lev i minuten som är just nu och inte sen. Tänk på allt bra som finns i ditt liv.
Och true love? Det finns säkert men den personen dyker upp när man minst anar det. Det är ingen person man kan leta efter. Plötsligt en dag så inser man bara vem han/hon är.. Och man ska inte ödsla tid på personer som behandlar en som skit. Det är bara slös med sin dyrbara tid. Man ska inte ta någon skit. Umgås bara med personer som får dig att känna dig lycklig, det är en nyckel i livet.

Nu har jag skrivit ett långt inlägg men jag är så taggad på att faktiskt börja LEVA och ta dagen som den kommer. Never stop loving. ♥♥♥

Och..

Jag kan inte sluta le när jag ser dig även fast jag inte känner dig. I think I need you.

Boys - you can't live with them and you can't live without them. Det kan inte jag heller. That's the quote.

Tack för mig ♥


Jag älskar hur galna/random jag och Amanda är

Vi började kvällen med att titta på roliga klipp och sitta och lyssna på gamla disney-låtar. Aladdin, Lejonkungen, Pocahontas m.fl. :D Sen Jersey Shore, Paradise Hotel.. En mysig tjejkväll helt enkelt. Sen hade vi ju planer på att festa men vi fick höra att det inte skulle bli något så då gick jag och Amanda och tvättade av oss sminket, satte på oss våra pyjamasar och kröp ner i hennes gosiga säng. Precis när vi höll på att somna så fick Amanda ett mess om att det visst skulle bli av och att gänget skulle komma till Hässelby, hem till henne. Så då blev det upp ur sängarna, på med partysminket och fina kläder igen haha. :D Amanda slog rekord i att sminka sig, hon har aldrig gjort det så snabbt förut! Och sen ut och möta Tim, George och Joel vid tunnelbanan. Efter det drog vi hem till Amanda och chillade. Sov fem personer i samma säng hur man nu lyckas med det haha. Vi somnade vid 6 på morgonen ungefär så nu är vi helt slut.. Älskar vad Amandas mamma skrev på facebook imorse: "Hur många tonåringar ryms det i en dubbelsäng? Tittade in till min 16-åring och såg 5 huvuden varav minst 2 hade fötter i storlek 47 eller mer!!!! De måste ha smugit sig in när jag sov!". Haha! Hon blev nog lite chockad när hon helt oförberedd såg tre 19-åriga killar ligga i sin dotters säng när hon kikade in i rummet. :D We're never gonna stop our randomness Amanda. <3 Det händer så mycket när vi är med varandra, sjuk kväll igår också! But that's just how we are. Singlar som lever livet, det är väl inget fel med det. ;)

Bilder från i fredags kommer upp lite senare ikväll!


Lördagskväll <3





Jag gillar inte min webcam när det är mörkt ute för det blir konstig färg på bilderna och tyvärr ser man inte flätorna så bra men de är där iaf ;)

Kan alla desperata turkar (inget illa menat ;) nämen desperata personer allmänt, bara det att den här snubben råkar vara just det) låta bli min facebook. Det är en Mustafa som håller på och skriver till mig. Jag nekade hans request och då frågade han varför. Jag skrev att jag inte känner hnm och sen lät jag det vara. Nu någon vecka senare skriver han till mig igen: "pls reject my request...i do not want to see notifications about you ;)". Alltså va är du dålig på engelska eller är du dum? Jag har ju nekat... Aaaargh. Alla som känner mig vet att jag inte klarar av desperata personer men vem gör det egentligen?..

Nu drar jag hursomhelst till Amanda. Ha en awesome lördag! Det vet jag att jag ska ha i alla fall! <3


Sidecut eller flätor?

Hade en kul kväll igår hemma hos Hedda på hennes fest! Kommer upp bilder här sen när de läggs upp på facebook. Det var massa nytt folk som man lärde känna. Tre utbytesstudenter från Italien, det var lite coolt och en kille som såg ut som Edward Cullen. En kille i min klass hade klippt sig så jävla snyggt. Ser ut ungefär såhär:



Så som killen till vänster har.

Och jag har börjat fundera på om jag ska klippa sidecut eller fläta högra sidan av mitt hår hos en frisör. Det är sjukt snyggt! Mamma flätade mitt hår nu så kan lägga upp bild sen, blev riktigt snyggt. :) Ikväll ska jag kanske ut med Amanda och festa med äldre killar, tihi. Annars så har vi bara en lugn myskväll hemma hos henne. ;) Älskar henne så jävla mycket!

Idag på dagen var jag med henne och Johanna i stan. Jag köpte smycken, en neccesär och en fin bh men kanske ska lämna tillbaka den för den satt inte precis som jag ville..



Ska jag klippa mig såhär? Och kanske pränta in en stjärna eller något? Snyggt!


I have always cared about you but you just don't see that

Är sjukt trött på hela skiten. Har alltid gillat dig och gör det fortfarande till en viss del men känner mig ändå så redo att bara fokusera på annat. Man lever bara en gång så jag tänker inte slösa mer tid på att må dåligt. Har känts jobbigare än jag trodde att det skulle men nu har jag rätt inställning. Äntligen. Känns som en lättnad! Men facebook var väl ändå lite överdrivet?... Jaja.

Gaaaaah I'm so happy right now and I don't really know why. Kanske för att jag fick MVG på engelska modersmål från bittergubben Clarke. Yay! Eller för att.... Hehe. Det är kärlekens vecka!

Planer för helgen: Fest ikväll, jag partajar galet nu. Förra helgen var den sjukaste i mitt liv eller i alla fall på det här året. No comments. Sen imorgon ska jag träffa Johanna och Amanda, kanske Christopher om han hinner. Sen på söndag blir det pluuuugg, kanske med kompisar om någon vill ha plugghörna.

Jag ska ha insane klackar ikväll om jag orkar gå i de.. (Update: och det  gör jag! Har testat, sjukt snygga skor!) PUSS



Jag vet.. Jag tar på mitt hår på nästan varje bild och ja fjortispussmun, who cares :D



Kolla pimpringen, love it ;)




Direkt från hjärtat

Jag vet att du kanske läser det här inlägget och att skriva det är väldigt dumt av mig eftersom att det inte gör det lättare för någon. Men bloggen är mina tankar och upplevelser genom åren så någonstans måste jag kunna skriva av mig och spara det.

Jag vill spola tillbaka tiden och göra om det som varit. Men jag önskar att du hade varit annorlunda. Jag vill börja om från början men det krävs så mycket mer. Ibland hatar jag dig och ibland känner jag tvärtom men jag slutar aldrig tänka på dig. Ibland är jag glad, ibland är jag ledsen. Det är svårt att bläddra till nästa kapitel för det händer alltid någonting som får mig att tänka tillbaka på det som var. Jag försöker och jag vet att jag borde men tänk om... Jag vet inte hur många gånger den tanken går i mitt huvud. Och nästa sekund tänker jag på hur sårad jag faktiskt har blivit. Jag vill inte riskera någonting igen. Jag vill inte ge med mig. Men någonstans i mitt hjärta eller är det bara i huvudet? så får jag känslan att jag bara vill springa fram till dig och ge dig en stor kram - to make everything good again. Jag är för nostalgisk.

Jag har kluddat ner mycket mer än såhär men det blir för privat och personligt för att lägga upp så om du läser det här och vill ha resten så har jag det. Jag tycker att det är din rättighet att få höra allt om du vill.  


I kind of like it

Mössa "Bear" - Fur

Skulle vilja ha en sån här mössa i vinter! Gooooos.


Gaaaaah Channing Tatum

Längesen man blogga men nu kör jag igen!

Channing Tatum måste ju vara en av de snyggaste skådespelarna som finns! Hallelujah, hur kan man inte tycka att han är det, undrar det ;) Fick höra av Andreina idag att han har varit en manlig strippa, jaså :O Måste iaf se Dear John med honom i.







(Ignorera håret under armarna! Hahaha annars beautiful ;) )

Och apropå modellmaterial så hittade jag min geografilärare på en modellagenturs hemsida idag, coolt att han är modell! Har gjort reklam för Björn Borg, Dressman och allt möjligt. ;)





Oj oj oj då ;)



Haha ännu mer oj...



Coolt!