Med Berra o grabbarna på stadshuset

Halloj halloj. Har börjat på mitt sommarjobb nu och det känns bra. Jobbar i stadshuset med bara gubbar men det är ändå roligare än jag trodde. Har access till hela stadshuset och stadsarkivet (och några andra små byggnader i närheten), har både nycklar och passerkort vilket är lite coolt ;) Får se hur allt fungerar från grunden, alltså maskinerna och systemen. Ett hus är så mycket mer än bara ett hus. Blev chockad över hur mycket jobb det krävs för att sköta om allt som finns och för att få allt att funka. Har fått se hur allt ser ut under hissar, i köken där maten till nobelmiddagen görs, brandlarm, säkerhetssystem, fläktar, ventilationer, tak, rör, kylskåp, ugnar, elkablar, vattenläckor, vattensystem utomhus under marken, asfaltering, kranliftar/saxliftar, skyddade dokument och papper i stadsarkivet, 106 meter över vackra Stockholm, you name it. Mitt jobb innehåller det mesta. Är mycket man inte förstår om hus tills man har prövat på att vara fastighetsreparatör. Kanske inte låter så spännande men jag har själv blivit förvånad. :)


1 månad!

Pappas fina jacka



Går nog ut såhär ikväll.. Puuuusss

Underbara sommar

Hej hej! Vet att jag inte uppdaterat på länge, hänt en hel del :) Inte känt att jag haft tid.. Dålig ursäkt jag vet :D Men idag är det sooooommarlov 2011! Nina kommer hit snart och så ska vi ut och festa ikväll, grymt :) Imorgon kommer mah boyfriend över för pappa har tjatat om att få bjuda honom på middag haha. Kanske lite fotbollssnack de sinsemellan? Och på söndag blir det vår månadsdag. Tiden flyger iväg.

Vår klass vann för någon vecka sen en dramatävling i skolan. Vi hade bäst pjäs av alla på internationella sektionen, yey på oss! :D Jag såg förjävlig ut men hade en riktigt liten roll. Bara kul att vara med på något hörn i alla fall :) ES1A kommer alltid minnas den dagen!

Förutom det är basketsäsongen över men tränar på hemma i sommar ändå. Och mitt sommarjobb börjar nästa vecka, pirrigt!



Jag o baby var ute och tog lite fina kort förut!



Massa kort i skolan också!



Basket med de stora pojkarna haha



Grr Jack



Haha snygg visst var jag?



Avskedsfest för Maja och Calle som åker till USA för att plugga i ett år! Kommer sakna de :)



Någon har pressat i solen? Svar jaaa