California here we come!



Goodbye suckers, nu drar jag! :D Kommer sakna er! <3


Ledigt från skolan!

Shoo bloggen!
Imorgon blir det USA och det känns helt overkligt! Kommer ha grymt kul i Hollywood, San Francisco och San Diego. ;) Ska ta ta massa bilder och shoppa mkt. :D Har inte packat än :S Så måste göra dt medans jag har idol på, på tvn. Eddie ska gå vidare tkr jag!






Lördagsfest!








Baywatch i Grimstaskogen!

Jag har haft en rolig helg som vanligt men nu är dt skolvecka igen. :/ Åkte ju hem till Ebba på fest i lördags med hela tjejgänget förutom Fannie då (Sara, Ebba, Cassandra, Nina, Amanda T och Amanda E). Vi lyckades låsa oss ute i en halvtimme eller nåt och killarna kom aldrig. :P Men vi hade kul ändå! ;) Sen i söndags så åkte jag hem, slappade och joggade med Nina. När vi jogga så börja det ösregna och hagla men det var rätt kul ändå. :D Man blev helt dyngsur but it was worth it! Nu ska jag allldeles strax dra iväg till dansen som ska bli jättekul :) Och på lördag åker jag till USA!!!!

Här kommer lite bilder från helgen:

Fredag:







fler bilder


Tänkte bara att jag skulle skrämma er lite innan jag går och lägger mig (man måste ju bjuda lite på sig själv)!






Min vecka :)

Förra helgen efter födelsedagsfesten hos Nina åkte jag ut i skärgården med familj och dt var väl mys men rätt tråkigt. Vi gick iaf ut och tog en promenad när det var kolsvart och det var najs. :D I veckan har jag mest pluggat men var hos optikern igår för ska fixa månadslinser. :) Idag fyller Ellen år så vi sjöng för henne på engelskan i skolan. :D She didn't like it, hihi. Efter skolan åkte jag, Linnea och Amanda först till Amanda och sen hem till mig. Linnea blev typ kär i Claras hamster. :) Sen åkte vi hem till Kristin och mötte resten av tjejerna - Kristin, Clara och Ellen och Julia som kom senare. Vi åt jättegod pizza och kollade på idol och 17 again. :) När jag sen skulle hem så följde Kristin och Amanda med mig till busstationen. Och ni alla vet vad som kan hända när jag är med Amanda utomhus. ;) Och såklart var det killar ute så vi ropade typ woooo hela tiden. Sen kom dt nåra killar bakom oss och de ba: det är tjejer där uppe och menade oss. Sen cyklade en av de killarna upp till oss och ba hej och ja ba hej?. Kristin tyckte att vi var jättejobbiga och ville bara gå hem :D Men vi hade kul!
Imorgon blir det fest hos Ebba och dt kommer bli grymt. ;) Vi kan ju hoppas på att killarna kommer. :) Jag har säkert glömt att berätta nåt men jag kommer inte på haha :O



Månen var det enda som syntes när vi var ute på promenaden ;)



Innan dansen i måndags :)



Nina lär mig dansen till Crank that på andra sidan spåret efter dansen :D





Linnea och Jonatan ;)



Amanda snackar med sin syrra som hon saknade ;)


Födelsedagsfest hos Nina!
















Godnatt people

Nu ska jag sussa kudde som Amanda brukar säga. :D Godnatt!