Jag bloggar från K5!

Alla spanar in när jag och Linnea bloggade direkt från Gina Tricot i vällingby! Lämna en kommentar också ;)

http://www.kfem.se/entrydetails/?comments=1&post_id=1398

Fest i helgen, haha. Absolut inget fest-freak, nej nej :)

Käraste blogg! Du vet att jag gillar dig fast jag inte visar dt så mkt (a) hehehe. Nu börjar jag låta kooooonstig men jag kanske inte ska dölja sanningen ;) Iaf... I helgen verkar dt som att dt blir fest även fast jag sa att det inte skulle bli det.. Aja, hursomhelst det är ju kul och man lever bara en gång. :D Ska ha dansuppvisning imorrn också och det kommer bli grymt kul! Älskar att dansa och speciellt streetdance! Ni ska få se en smexig bild av dt jag ska ha på mig imorrn vilket inkluderar pappas jeans, haha ;)
Ha dt gott!
Love my girls <3<3 Ni betyder!





Längesen man tog bilder men här kommer en!



Min gamla skola. Kändes läskigt att gå där, fick massa flashbacks och den ser ju lite småruggig ut. Skolan sög men jag kommer ändå bara ihåg positiva saker, nästan...


Idolgänget på K5 i Vällingby!

Jag har blivit kär! Haha, nej men jag, Julia, Linnea och Nina var och kollade på idolerna från Idol i k5 idag och Eddie, mums! Jag dampade när han klev upp på scenen och vinkade helt frenetiskt till honom tills han vinka tillbaka till mig ;) Rabih vinkade också :D Och en annan tjej som jag inte kan namnet på, men hon var blond. :) Godnatt på er!



Dålig bild på Rabih, men men! Senare kastade han ut sin keps i publiken men jag var inte den lyckliga :(



Eddie <3



De avslutade med att sjunga en låt om julen tillsammans.



Dålig bild på Eddie som säger hej till alla fans. Han skrev även autografer till några som var i närheten av där han var innan han gick på scenen. Jag vill ha! Haha okej jag är inget desperat fan ;) men mums (a)

Glöm inte att kolla på idol på fredag för då kanske jag är med på tv! :D


THE UNITED STATES OF AMERICA 17/10 - 31/10 2009

Nu har det snart gått 3 veckor sen jag kom hem från USA men minnena bleknar inte. Det var en drömresa som jag länge velat göra och jag fastnade verkligen för klimatet, naturen, människorna, butikerna, språket, allt! Det är ett land som har allt och som är värt att åka till på alla sätt. Sen är det ju helt olika beroende på var man är i landet. Det är som en helt egen kontinent med 50 länder och inte som ett land. På två veckor hann vi med att se nästan hela Kalifornien och det är bara en 50-del av hur stort det är. Kalifornien är nästan exakt lika stort som Sverige, så ni kan ju bara tänka er hur mycket det finns att se! Det var också därför vi hade ett späckat schema och nya platser att utforska varje dag. Men nu ska jag inte tråka ut er med en lång text, ni ska istället få se ett urval av mina bilder!

Vi mellanlandade i New York och min första reaktion eller tanke var att alla såg ut som rapartister, kändisar, ja som Bow Wow, Ne-Yo osv... Det kändes som att kliva in i en musikvideo och det var riktigt coolt. :) Tyvärr hann vi inte se så mycket av New York men jag såg Frihetsgudinnan och de höga husen genom fönsterrutan. På kvällen kom vi fram till våra kompisar Peter och Helen med barn i San Rafael, San Francisco.



Min första vy av Stilla havet



Sjöelefanter under en brygga. Lät hemskt och stank, haha.



Elefantsälar på en strand. De hade snabel haha.

Santa Barbara! <3 I'll be back! Inte bästa bilden men jag älskade det!



Nämen vad står det där då? ;)



Våra biljetter in till en filmstudio som är mer som en nöjespark. De har spelat in många filmer! Och programmet Desperate Housewives är inspelat där. Såg alla desperata hemmafruars hus.



Fanns något som hette Krustyland. Det var olika attraktioner som man kunde åka och det här var en av de.





Mycket folk på Universal Studios



HOLLYWOOD



Walk of fame!





Hollywoodskylten! Finns en grym bild när jag och Clara går på trottoaren och man ser skylten i bakgrunden men har tyvärr inte den.



Beverly Hills!


 
Här bor Lindsay Lohan (när hon inte är på rehab) och Kate Moss ;)



Här bor Christina Augilera och innan henne, the Osbourne family!



Dr Phil



Ett kändishotell som Taylor Swift och Taylor Lautner checkade in på dagen vi åkte förbi det!

Huset där Michael Jackson dog :/

Playboy Mansion, hahaha!



Jag och syster <3



Oops ;)

Fler bilder finns att hitta på Facebook!

Här var vi i Kalifornien:

San Rafael
Monterey
San Simeon
Santa Barbara
San Diego
Hollywood och Los Angeles
San Francisco

KALIFORNIEN <3


Vaccinerad mot svininfluensan!

Då har man tagit svininfluensevaccinet då! Hoppas jag inte blir sjuk under natten eller har alltför ont i armen imorgon! eller... att jag får några allergiska reaktioner :S
Fick inte ta i skolan så var tvungen att lösa det på ett annat sätt så min mamma såg att de hade fått in vaccinet i vällingby idag så det blev att dra dit direkt efter skolan. Fast det är skönt att jag slipper oroa mig för att få influensan nu med tanke på att friska människor dött! Vaccinera er!



Nu drar bloggandet igång igen!

Okej, nu känner jag att jag måste börja lägga tid på bloggen igen. Sitter på pappas jobb på yrkesskuggning och fick nu tid att surfa på hans dator. ;) Det är i helgen två veckor sedan jag kom hem från USA och jag längtar tillbaks! Till alla ni som inte varit där: åk dit!
Ett inlägg om resan med efterfrågade bilder kommer, så håll ut! Vi har temavecka i skolan nu som kommer ha tid till det här med tanke på att vi inte har några läxor...
Nu ska jag fortsätta med min skuggning och kanske träna lite på musikprovet. Peace out! <3
(Sugen på en ny header så om någon har några förslag så tar jag gärna emot de!)