GOTT NYTT ÅR

Har bråttom nu så GOOOOTT NYTT ÅR! Ska på middag, sen fest och sen vasaparken, sen fest igen. Oh mahh gawd. Vet inte vart jag ska sova haha men det löser sig ;) Hörs imorgon ♥


Uppdatering

Festen var kuuul, kunde bara stanna till halv 12 men i alla fall. Var massa folk från skolan men andra också som jag inte träffat förr. Som alltid går tiden så fort när man är lite tipsy och man tappar uppfattningen om allt. Var rätt packad när jag kom hem men mamma märkte inget. Jag försökte skärpa mig men jag tror jag gick ganska vingligt. :S Akeem spillde vodka över hela min jacka men det la ju inte jag märke till så gick runt med det på hemvägen. Äh.. Och så var det en äcklig snubbe på tunnelbanan som tog på mina ben när han skulle gå av. Jag blängde elakt på honom, skulle ha drämt till istället.

Ikväll går jag nog till en filmkväll hemma hos Viktors kompis. Kanske sover över hos Viktor sen, det pratade vi om igår iaf. Får se :)

Nu ska jag fortsätta städa på mitt rum!




Har färgat mitt hår (tonat) så det är ganska väldigt mörkt nu haha.


Tonights gonna be a good night

Kom hem från stan ungefär nyss. Var jättemysigt med Jackie. Vi gick runt i affärer på herr-avdelningarna och satt och fikade. Alltså jag har en seriös fetisch - killkläder! YUUUM. Försökte tvinga honom att köpa massa skitsnygga kläder men icke sa nicke. Han ville inte bli G..  Synd. Ikväll blir det fest! Taggad :D Ska åka till fridhemsplan alldeles strax och på nyår blir det också party såklart ;) Hihi najs. Det är så otroligt hur jag och Jack träffades första gången. Helt random på en fest i Rålis. Var där med några kompisar och så joinade han och hans kompisar och sen hamnade vi i samma klass. SJUKT.

Det får mig att börja tänka på gamla minnen.

Jag får stoppa mig själv från att skriva till dig varje dag. Du anar inte hur lockande det är. Skulle vilja göra om allt från början - en ny start. Allt blev så fel. Fact. Hade kunnat vara bättre. Skulle vilja prata prata prata men det har gått så lång tid. Skulle göra om vissa tillfällen och ändra saker.

It's just too little too late ♥

Du förstår inte mig men om du verkligen tänkte efter skulle du inse att jag faktiskt inte är så konstig. Det är kärleken och känslor som är konstiga. När huvudet säger åt en att göra så och hjärtat säger något annat.





Rensa mitt rum

Ska rensa på mitt rum nu, känner att det är för mycket grejer överallt. Sen ska jag laga mat till morfar och in till stan med Jacques. Har inte jättemkt pengar kvar men i alla fall. ;) Vill inte sitta hemma och dega. Men ska sätta igång nu, kanske hittar massa gamla roliga grejer, vem vet!




Bjuder på den här bilden så länge.


Nyårslöfte

2011 = 2 + 0 + 1 + 1 = 4

Bara Jacques som fattar. Oh yes.


Bildfrossa

Tyvärr finns det inte så många på Clara för de tog hon bort... Men här kommer lite av resultatet iaf. Fler bilder finns på facebook!































Ingen rubrik

Köpte jättefina plagg i vällingby idag. Skulle egentligen gå och gymma men fastnade i centrum imorse. Köpte tre plagg från H&M, två från Topshop, jeans från JC och ansiktsoljan. Har många nya fina kläder nu. Jag och Clara tog maaassa snygga bilder med hennes kanon-(höhö, Canon)kamera också. Lägger upp de sen när hon pallar ladda över de på datorn! Ska övertala mamma att tona mitt hår nu. Tog ut flätorna igår. Hade de i tre eller fyra veckor. Var riktigt nöjd. Kanske fixar såna igen sen. Men ni hade spytt om ni såg hur mycket hår som åkte av när jag kammade igenom håret haha. Frisören drog åt så himla hårt så hårstråna lossnade väl från huvet eller nåt. Störtnajs!


Måndag

Var i stan med Amanda idag och i Kista men hittade faktiskt inget snyggt.. Köpte bara hårfärg - mörkbrunt. Men ska beställa kläder från www.asos.com, kanske böcker från www.adlibris.se och filmer från www.cdon.com. Ska köpa Dr Hauschkas Ansiktsolja också, ska leta efter den imorgon. Inte roligaste grejen att lägga pengar på men måste man så måste man och folk säger att den är bra. It better be. Ska boka tid på vårdcentralen också - yey fun. Imorgon ska jag och Clara ut med hennes nya systemkamera och ta fina bilder, taggad!



Image 1 of ASOS Mesh Bandage Longline Body Con Top

Image 1 of ASOS I Want To Run Away With You T-Shirt

Image 1 of ASOS Double Finger Amour Ring


Hemma i Stockholm

Är hemma från Karlstad och släkten nu men morfar följde med oss ner till Stockholm. Skönt att vara hemma. Det blev en kul och mysig jul. Fick jätte fina presenter som skor, kläder, neccesär, allt möjligt. Kanske kan visa sen. I helgen har vi också åkt pulka haha och åkt skridskor. Jag är ju ingen vintermänniska men det var ändå rätt kul. Sen tittade vi på filmer - Eclipse som jag inte hade sett än och Fighting med Channing Tatum som faktiskt sög. Rekommenderar inte den! Men Eclipse var riktigt bra. Imorgon ska jag till stan med Amanda och shoppa. Mycket pengar och presentkort nu så det är ju gööttt som mina kusiner skulle säga.

Läängtar till sommaren! (Bilder från Frankrike 2009)


Jag och brorsan är gangsta

Haha vi sitter här och väntar på vår kusin som aldrig kommer! Så sysselsättning...







Clara tycker jag är en konstig människa. Ja ni skulle se mig hemma. Jag håller nog med henne.


I'm dreaming of a red christmas






God Jul!

Jag säger god jul redan nu för imorgon åker jag till min morbror i Karlstad och kommer inte gå in på internet förrns på söndag igen. Känns inte riktigt som jul eftersom det har gått så fort men jag är förväntansfull ändå (även fast jag vet alla mina presenter typ haha ;) ). Bättre att välja själv ju. Julen är enligt mig den mysigaste tiden på året!

Träffade gulliga Ellen idag, det var bra längesen! Saknat henne. :)

Men orkar inte blogga, sorry! Puss


Augusti 2009

Hittade mina gamla "modell-bilder".. Shit det var längesen.



Några fler kommer upp imorgon för datorn krånglar.. Bare with me.


Snart så...

Någon dag den här veckan ska jag öppna upp mig för er... Dela med mig av en hemlighet som inga foton, förutom vissa jag själv har, kan bevisa. Inget allvarligt men något som bidragit till min evinnerliga depression. Börjar kännas som att det är dags.



Om Gud finns... Vem skapade då honom/henne?



Där har du något att klura på. Den frågan blev jag själv ställd idag och den fick mig att fundera.


Måndag



Nu drar jag till skolan för att ha en lektion. Onödigt, ja lite faktiskt men men.


I just had sex



HAHAHA min nya favoritlåt :D


Firework

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
You're gunna leave 'em fallin' down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y


JAG ÄLSKAR DIG




Vi svenskar är fega

Hade en intressant diskussion om svenskar på So:n idag. Vad är det som kännetecknar oss? Hur är vi? Vi kom fram till några punkter som beskriver oss bra:

- Ett vanemässigt beteende
- Köer
- Symboler (Ikea, Volvo...)
- Utseende
- Högtider
- Överlägsna (tycker vi)
- LAGOM LAGOM LAGOM LAGOM

I landet Sverige är det viktigt att inte sticka ut. Man ska vara lagom, normal (vad nu definitionen av det är) annars får man konstiga blickar och blir bemött på ett avvisande sätt. Man pratar absolut inte med främlingar, inte ens ler gör man för det är bara konstigt.. Ett otroligt bra exempel på det är ju när man sitter på tunnelbanan. Alla anstränger sig så mycket för att "låtsas att man sitter ensam där" som min lärare sa. Alla sitter och tittar ut genom fönstret, upp i taket, ner i telefonen utan att ens skicka sms men bara för att sysselsätta sig med något eller läser en bok. Om man råkar möta en persons blick blir det plötsligt väldigt obekväm stämning. Och regel nummer 1 är att man INTE får börja prata med personen som sitter bredvid sig. Det gör man bara inte. Något som också gör tunnelbaneresan pinsam är om glasrutan reflekterar sig och det är fullt på tåget. Vart ska man titta då?? Man tittar hit och dit, upp och ner frenetiskt för att personerna runtomkring inte ska märka att man har tittat åt deras håll.

Trevliga har vi inte rykte för att vara heller.. Om någon råkar gå in i en på stan kan man inte ens vänta sig en ursäkt. Det händer bara ibland om man har tur.

Det finns speciella regler vi svenskar har omedvetet för alla tillfällen och situationer. Saker som man inte får göra eller ska undvika.

Det hemska är att jag hatar det här beteendet men jag är ändå precis likadan som alla andra på tunnelbanan, på stan, eller i en hiss förslagsvis. Jag har det här vanemässiga beteendet inpräntat i huvudet.

På det sättet är jag otroligt glad för alla andra kulturer och människor som kommer hit till vårt land. Hur skulle inte Sverige vara utan de liksom?

Finns så himla mycket att skriva om det här, ofantligt många exempel att ta upp men jag tror att alla är väldigt medvetna om hur vi själva beter oss om vi tänker efter. När jag gör det så kan jag nästan påstå att jag skäms lite över att vara svensk..

Awkward.



Titta på det här. HIPP HIPP - ATT BLI SVENSK. En del av det är så äckligt sant haha. Speciellt hissdelen.

http://www.youtube.com/watch?v=j5g2fg86gUw


Dutty Wine



Tycker det här är ett riktigt coolt danssteg. Men hörde att någon brutit nacken av det här.. Kanske ska vara lite försiktig. Funderar på att börja dansa igen. Det är ju så kul. Rekommenderar verkligen The Voice Streetdance School. Sjukt bra dansskola med gryymma lärare! Krumping skulle vara lite kul att testa faktiskt.


Magrutor vs. kurvor

Jag har drabbats av ett stort dilemma... Ett 'riktigt' problem... Ska jag satsa på att bygga magrutor eller tjocka upp mig istället?.. O.o Grejen är att jag har så pass bra ämnesomsättning att jag tror att det är fysiskt omöjligt. Men om jag kämpar kan det väl funka. Vem vill inte ha en Beyoncé-kropp liksom? Ni tjejer som har vackra former - sexiga kurvor - kvinnlig kropp - ni bootylicious people - klaga inte! Det är ett ideal att sträva efter snarare än att banta ner sig till size zero och se ut som ett skelett. Det är inte charmigt eller hälsosamt. Samtidigt ska man inte äta så mycket så att det blir en hälsorisk men man lever bara en gång så varför inte leva det fullt ut och må bra i sig själv istället för att räkna kalorier varje dag, gå på dieter, köra hård träning så att man inte har tid över till annat än att bry sig om vad man inte får äta. De som lever så mår inte bra. Man blir väl heller aldrig 100% nöjd. Det man inte har vill man ha och tvärtom. Hitta en balans... Men för mig handlar det mer om utmaningen. Jag är inte obekväm i mig själv för det har jag inte tid med (haha), vill snarare bara känna känslan när jag lyckas med något svårt. :D Nyårslöfte!



Min söndag

Började min söndag med att vakna upp hos Amanda, fixa mig i ordning och sen gå på julbord i Riddersvik. Det var mysigt. Sen på kvällen åkte jag till Hedda för julbak med klassen - lussebullar, pepparkakor och knäck. Gott! Vi badade bastu också och gick ut i snön.. Härligt! Funderade på att sova över men det blev för krångligt. Drog hem istället och tåg ett skönt bad. Ville gå på Lucia Movie Night men dt blev också väldigt krångligt. LMN = film-maraton på några av Stockholms biografer. 3 okända filmer som inte släppts än visas och så får man mat och dryck. Håller på från halv 12 denna natt till nån gång tidig morgon (måndag). Hade vart sjukt kul! Men nästa år kanske. ;)

 

Ta ställning och gör något åt all rädsla

Alla ni har säkert redan hört historian om självmordsbombaren i Stockholm igår. Vad händer med Sverige? Självmordsbombare finns inte precis överallt i världen. De visar sig i storstäder som London och New York men inte trodde man att ett bombattentat skulle ske här i stillsamma Stockholm? Vad ska det här betyda?

Såhär stod det i en artikel på DNs hemsida:

Cirka tio minuter före explosionerna skickades ett mejl till TT, som även var adresserat till Säpo. Avsändaren vände sig till "Sverige och svenska folket". Han hänvisade till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och skrev: "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör."

– Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen till TT.

Han uppmanar alla muslimer i Sverige att "sluta fjäska och förnedra er". Han avslutar meddelandet med en uppmaning till "alla mujahedin i Europa och Sverige":

– Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden.


Jag kan tänka mig att större delen av alla stockholmare är uppskrämda nu. Tänk om det här bara är början? Om bombarens ord startar en trend? Att fler muslimer gör uppror och träder fram. Så länge de inte är våldsamma och vill något ont är det bara bra. Alla har rätten till sina åsikter och om de tycker att vi kristna förnedrar de så är det inte mer än rätt att de ska få uttrycka sig och säga vad de vill. Men bomber? Det är inte direkt som att vi kristna åker och bombar i städer som Kabul och Bagdad bara för att vi tycker de gör fel. Ta mig inte på fel sätt men våld och krig löser ingenting.

Jag som precis höll tal om religionsfrihet i skolan i veckan. Jag pratade om just Islamofobi - rädslan mot Islam och muslimer och så händer det här...? Jag har absolut inget emot muslimer alls men att rädslan finns är inte så konstigt med tanke på att såna här saker sker. Bevisa att ni är mycket bättre än så och att det bara är galningar som spränger bomber - alla muslimer är inte likadana. Vi får en felaktig bild av er.

Och som jag redan skrivit - jag är inte rasist, nazist eller någonting, har haft/känner/har träffat/ många trevliga och underbara muslimer och jag dömer inte alla de efter såna här händelser. Men kom igen. Det är ni muslimer som måste göra er av med terroristbilden många har fått av er. Det är inte upp till oss icke-muslimer. Vi blir rädda för saker vi hör och ser på nyheterna. Bevisa för oss att ni är godhjärtade istället.

På ett sätt kan jag nu hålla med om att det är bra att vi har Sverigedemokraterna i riksdagen. Och VÄNTA. Döm mig inte än, läs först.

Det är bra för att då blir alla problem som vi har i Sverige så tydliga. Varför startades ett sådant parti? Det finns såklart en anledning bakom det och det tror jag är en stark rädsla. En rädsla för sin egen nationalitet och en Islamofobi som växer i befolkningen. Det är dags att vi gör något åt det här. Det är dags att muslimer står upp för sig själva men INTE på det sätt som självmordsbombaren vill. Vi icke-muslimer behöver lära oss mer om er. Den bild vi får är bara från alla hemskheter och sådant som det pratas och skrivs om i tidningarna. De muslimer som vi läser om är bara en liten liiten del av alla anhängare till Islam som finns men som alla människor tyvärr gör hela tiden så dömer vi er från de få personerna.

Det finns ju hur många kristna idioter som helst också... Men när det skrivs om de så nämner man inte deras religion. När det skrivs om muslimer brukar det oftast göras klart att det är just en muslim det handlar om - rasistiskt, är det inte?

Kan vi inte bara visa lite mer hänsyn och respekt mot folk? Respektera religionsfriheten. Få in alla invandrare i det svenska samhället och göra allt för att de ska trivas? Om vi i Sverige hade gjort det redan från början hade kanske självmordsbombarens hotbrev aldrig blivit skrivet? Är det inte så...?

Man har rätt till sina åsikter men inte till att kränka någon eller kollektivbestraffa/döma en hel folkgrupp. Något behöver göras NU.




Vad händer?


Mysig dag med älsklingen

Åkte in och mötte Amanda i stan idag. Vi satte oss på ett café i gamla stan och hade girltalk i några timmar. Sen drog vi till gymmet och jag körde på hårt som fan. Vi är så duktiga med träningen tihi. Ökade alla vikter och överdrev med allt. Kör på mitt mål och ska träna mycket under jullovet. :) Ska sova över hos Ammi ikväll så ska dra dit nu. Ha en bra kväll! Pussar



Life is awesome

Såg Idolfinalen i Globen idag! Det var kul och Jay vann! Man blir alltid så glad av att gå på konserter! Synd bara att de artister jag tycker om aldrig kommer till Sverige...



Jag har bestämt mig för att vara lycklig nu. Ingen depression alls ska få trycka ner mig. Jag är helt över dig vilket känns riktigt skönt (fanns egentligen inte att komma över, no offence) så nu ska jag bara tränga bort alla jobbiga känslor jag kanske får. Leva mitt liv liksom. Man förlorar så mycket tid på att bara gå runt och må dåligt. Jag är trött på det. Ska fan bara ställa in mig på att tänka positivt och vara glad. Har mina underbara vänner som betyder allt! Älskar ju livet! 



"Life is meaningless only if we allow it to be. Each of us has the power to give life meaning, to make our time and our bodies and our words into instruments of love and hope."


Min dag

Min dag började med ett nationellt prov i matte. Gick helt okej, första delen var hur enkel som helst i alla fall. Efter det biologi i 30 minuter och sen håltimme i 2 och en halv timme! Jag och Aylin bestämde oss för att åka in till stan. Hon julshoppade och jag övade på mitt tal som jag skulle hålla. Gick runt och berättade högt om religionsfrihet för folk haha. På tunnelbanan på väg tillbaka till skolan fick hon och jag ett galet moment som vanligt. Vi satt och pratade persiska/arabiska/serbiska/ryska/eget språk whatever det nu var. :D Men vi satt där helt seriösa och pratade "shumallehelleraouchjsjaka" osv och skoja inte om att vi fick blickar från folk. Fast de trodde på oss haha! Vi var sjukt trovärdiga faktiskt. Hihi det var kul. Efter det spraaaang vi till lidl (tjockisar) och sen spraaaang tillbaka till klassrummet och hann i tid! Jag höll mitt tal och det gick bra, fick mycket positiv kritik yey. Efter skolan drog jag hem snabbt och sen in mot skolan igen för ES1B's christmas concert. Där träffade jag Felix och Viktor så hängde med de (och Calle). Efter konserten skulle jag, Lars, Jacques och Carl egentligen på promenad men det blev inte så... Vi åkte hem istället och jag fick i alla fall sällskap halva vägen.

"Have you heard the story about the girl who asked a boy out, he said no, and now they're in the same class??"
"Aaw you'd make such a cute couple. You should ask him out. Oh wait you already did.. He turned you down."
Haha hatar er..

Måste avsluta med att säga att jag känner mig lycklig nu, åtminstone idag. Har en härlig lyckokänsla. Hoppas den stannar kvar!

Ville bjuda på en porrig Trey Songz video men det gick inte att "bädda in" på youtube.. Ni får en sköön låt istället.


Vilken foundation är bäst?



Jag har testat miiljaaarders foundations så tänkte göra en foundation-recension snart. Tyvärr kommer jag inte ihåg alla jag testat men några kan jag.


Jävlar vilken snygging

Den här skådespelaren var riiiktigt snygg i filmen jag nyss såg. Muuums. Bryan Greenberg. Vad händer med mig? Börjar jag faktiskt tycka personer, som inte är utländska, ser bra ut?... Nää han såg nog italiensk ut eller nåt.. Kan inte hitta någon bild som gör honom rättvisa men så här ser han ut ungefär i alla fall.


Never say never

I will never say never, I'ma fight til' forever

Whenever you knock me down
I will not stay on the ground
I never thought that I could feel this power
I never thought that I could feel this free
I'm strong enough to climb the highest tower
And I'm fast enough to run across the sea

I got the world in my hand
I can handle them.

 


Sugar



Var som sagt på musikal idag: Sugar - I hetaste laget. Henrik Dorsin var bäst. Han var riktigt rolig. I övrigt var den faktiskt kul men det var nästan bara gubbar och gummor på Oscarsteatern haha.

Blev nöjd med mitt hår! Gjorde fyra små flätor för 160 spänn på Blacknuss hair'n care i stan. Bra frisör - men rekommenderar verkligen inte flätorna för hårömma. Gjorde ont för mig och jag är inte håröm alls.







Ska försöka få lite bättre bilder sen men jag tror ni ser ändå.


Man lär sig någonting nytt varje dag

Det gjorde åtminstone jag idag!

Visste ni att...

  • Buzzkill är en person som förstör konversationer genom att säga något opassande eller tråkigt så att det blir helt tyst.
  • Det var apor (troligast schimpanser) som spred sjukdomen AIDS till människor. Jag blev heeelt chockad när jag hörde det, ingen aning om att det var så. :O



Men jag menar den här apan verkar ju villig till det mesta...


Cornrow braids

Kom hem från donken för inte så länge sen. Fan vad man går dit ofta alltså.. Inte bra, speciellt inte när jag planerar att bygga magrutor... Var där med Andreina, Sara, Pia, Alice, Hedda, Iman och Akeem.  Och yey då blir det fest i helgen trots allt. Ska på en i bromma ikväll, det blir nog kul. ;) Lite incest förmodligen men vad gör det haha. Efter det kanske jag sover över hos Hedda i klassen, blir enklast så.

Imorgon klockan tolv ska jag vara hos frisören i stan för att fixa mina snygga cornrow braids! Hihi får hoppas på att de blir snygga iaf. Lite random att ha en afrofrisör på Östermalmstorg? But I guess not. Sen efter det ska jag på musikal med familjen, höhö jag är inte töntig alls.


Ska ha flätorna på samma sätt som Shakira men kanske i lite mindre storlek så som de Alicia har.


So since I'm not your everything,
How about I’ll be nothing,
Nothing at all to you,
Baby I wont shead a tear for you,
I won’t lose a wink of sleep,
...Cause the truth of the matter is
Replacing you is so easy




Bad day

Den här dagen var inte en av de bästa direkt. Hade no-prov och blev anklagad för att ha fuskat... Vår dumma lärare tog mitt och Aylins prov och sa att vi hade kommunicerat med varandra. Vi hade INTE ens tittat på varandra! Hon sa att vi snackade med varandra och att vi hade "clear eyecontact" och så fick vi inte skriva klart biologiprovet. Hon skickade ut oss ur klassrummet. Visserligen var det bara fem minuter kvar av tiden men ÄNDÅ. För det första 'skämde' hon ut oss för hela klassen genom att säga att vi fuskade högt och tydligt. Sen när vi snackade med henne efteråt anklagade hon mig för att ha ljugit, rakt upp i ansiktet. Jag tittade inte på Aylin. Det svär jag på. Jag hade ögonkontakt med kärringen och hon såg att jag inte tittade på henne. Från och med nu har jag förlorat all respekt för henne. Klassen har haft problem med henne förut men det blev bättre. Idag bevisade hon bara hur opedagogisk hon är. Hon tror att hon är så överlägsen alla elever och när hon pratar med oss är det som att vi är 10 år och inte fattar någonting. När vi gick fram till henne kom hon direkt fram med inställningen "I'm RIGHT, you're WRONG but it's okey.. You probably didn't cheat" (*crossed fingers* eller vad). Puttinutti på henne, hur fan ska man ens kunna fuska genom att bara titta på någon? Jag citerar Jack: she needs to get laid. Inte konstigt att hon inte har en man. J*vla bittra tant. Om hon bara visste hur myyyyyycket jag pluggade. Idiot som säger att vi fuskade. Att hon ens tror det om oss. Känns riktigt orättvist att vi inte fick göra klart det.






Ritade en teckning av henne som anger management. Einsteinhår, magpolotröja, fuula skor, hängbröst. Och så ser hon faktiskt ut på riktigt.


Failad böghög

Haha fett underbara vi är i klassen. Vi gjorde en böghög på en bänk utanför ett klassrum idag. Bredvid bänken stod ett högt glas-skåp med uppstoppade djur. Vi var lite väl högljudda så en lärare kommer ut och tittar konstigt på oss fyra personer i högen och säger åt oss att vara tysta. Vi tystar ner oss men när den femte personen kommer och lägger sig över mig som ligger längst upp säger det kras kras och en hel glasruta går sönder HAHA. Vi vet inte vem av oss det var som tog sönder den men såklart kommer läraren ut igen och säger åt oss att gå ner till receptionen och berätta vad som hänt. Vi funderade på hur vi skulle förklara det hela haha men som tur var slapp vi det. Vi kunde inte hålla oss för skratt för det var ju rätt kul ändå och det blev bara svårare efter Aylins roliga ord för "uppstoppade" som jag inte kommer ihåg. Vaktmästarna började också skratta så som tur är behövde vi inte betala något. Awesomeness.

1 december idag! Sista månaden av 2010.
 



En uppstoppad örn. En sån har mamma i vardagsrummet som prydnad. Hon har döpt den till Örjan haha. På julen får den julpynt/julkläder på sig...