Sjuk chey







Ser lite drogad ut på första bilden men jag är sjuuk. Åh hallelujah, igen -.- Var i stan igår med Shakar och åt min första kebab nånsin yay. Fattar inte att jag har missat det, det gör ingen annan heller haha.. Intervjuade honom till en skolsak också, om religion. Men efter ett tag fick jag feber och kallfrossa så fick dra mig hemåt och höll på att svimma på vägen hem.. Så nu tar jag det lugnt ett tag! Men var i välligby en snabbis i eftermiddags och köpte nya underkläder, det är alltid kul :D Och lite annat.. :)

Man kan se att jag är en gnutta brun på bilderna iaf!

Heeeeeeej bloggen!

Har haft ett underbart lov både hemma och på landet! Känner mig utvilad och fit for fight nu.

 Solade och brände mig som fan i Dalarna.. Blev kallad Rudolf i skolan idag :(
 Annat jag gjorde på påsklovet var att hänga i underbara Rålis, festa, shoppa, lära känna en speciell person som gör mig lite förvirrad just nu - vet inte riktigt vad jag vill, träffat kompisar, glidit runt i shorts och tunna kläder wiho!
 Beställt några färgglada kläder från H&M. Yaay!  
Köpt basketskor - finally! Adidas pro model :)



 Blivit förföljd av Jehovas Vittnen... Joo men typ! De har sökt kontakt med mig tre gånger under loppet av en vecka på olika sätt och genom olika personer. :S
 Har säkert hänt mer som jag inte kommer på just nu! Haha joo till exempel.. Spelade på hästar på Rommetravet när vi var på landet hahaha! Blev man kallad bonde eller vad..


Kanske kommer jag tillbaka som en ny människa...

Nu blir det nunneläger för hela slanten! Rehabilitering på landsbygden i Dalarna bland ko-skit och höbalar. Kommer tillbaka på söndag helt utvilad och fräsch för skolstarten. Ha det gött i Stockholm! Puuuuss

Sommarjobb

Gissa vem som har fått sommarjobb va??? Jag sökte bara ett och det fick jag mohaha. Jag ska jobba inom Stockholms Stad vid Stadshuset, mellan klockan 7 (???) och 4, i tre veckor i sommar. And the money.. ;) Runt 12 000 spänn, kaching! Ska vara fastighetsskötare: prata med hyresgäster, byta glödlampor, kratta, måla och såna saker. Ganska chill låter det som iaf. Jag är fett glad nu yaay :D
Nu ska jag fixa mig i ordning för intensivt plugg hemma hos Amanda. See ya don't wanna be ya! Haha...



Look at me now

Hehe. Kanske äntligen kan börja se framåt istället..



Fan vilka snygga kläder de har i den här videon! Älskar sån här stil.

Näästan sommarvärme!















Everyone dies but not everyone lives

Hade chillkrök at my place igår. Det var kuul, en riktig blandning av folk men najs ändå. Inget spårade vilket var grymt! Jag och Vendela trodde att vi hade träning på kvällen men tydligen inte så vi åkte dit i onödan.. Matteprovet gick helt okej.. Sen träffade vi folk i alvik som skulle till busstationen efter oss vilket var väldigt random haha :D Och en gammal glaa tant började snacka med oss och berätta massa saker. Dagen blev lyckad förutom lite triangeldrama på kvällen men skitsamma. Och idag var jag på en libanesisk restaurang i stan med mamma och Christophe, mys! Måste vila upp mig nu för är sjuk buhu.. Puss

Godnatt

Var på bio igår med pappa och Clara o såg filmen "The Rite (ritualen)". Rekommenderas! Handlar om exorcism och jag tyckte den var väldigt intressant och spännande. Var riktigt mysigt att ha lite familjetid, sitta på restaurang, gå runt och kolla i affärer.. Fick ett par snygga solglajjor av pappa också :) Imorgon är jag leeedig! Så ska plugga som ett as och sen träffa Rickard på kvällen/eftermiddagen. Nu blir det dusch och sen att gå till sängs.


Huugga chaakka

Har arbetat med temadagar Milleniummålen sen i fredags och hamnade i en asnajs grupp! Lärde känna tvåor och treor vilket är jättekul :) Riktigt random men kul grupp! Temadagarna var pisstråkiga men sällskapet gjorde allt lite mer hanterbart haha... Och i helgen ska vi spååååra! Fast nää förresten, men det ska dansas som galningar! Tagga :) Lov nästa vecka sen! Wiiihoo.
Imorgon ska jag på bio med Clara och Pappa. Lite qualitytime med familjen, skitmysigt. :)





Broken arrow

Jag kommer alltid att förföljas av tanken men vet ju inte vad som är rätt eller fel. Fattar inte hur känslan aldrig kan gå över. Ska man alltid naggas med den i bakhuvudet? Från plats till plats, dag till dag. När man vet att den är fel men samtidigt tar över hela ens huvud. Man kan inte tränga bort den för då känns det som att man sviker. När man tränger bort tankarna kommer de aldrig tillbaks mer. Då är de historia. Och historia är skrämmande. Vad händer på andra sidan dörren? Hur känns det att lägga alla minnen från förut på hyllan, stoppa ner de i en låda som börjar damma med tiden, tömma huvudet och bli tom.. Det är en främmande vision som man inte vågar tänka sig. När man är rädd för att glömma, och inte kan leva i nuet. Vad ska man göra? Att nästan ge upp och göra saker som man förmodligen kommer att ångra. Att varken veta ut eller in. Känns som tortyr att vara så frustrerad. Kanske meningen.




Sommar, sommar ljuva sommar

Taggad för i sommar! Stina kommer upp från Helsingborg nån vecka, kommer bli jättekul! Träffade henne på min språkresa för två år sedan, bodde med henne :) Bästa sommaren 2009!

 

Älskar er!

Hade en underbar kväll igår med vännerna! Firade Aylin på en persisk restaurang i Sollentuna som hette Alborz. Vi åt good mat, dansade i några timmar, både fritt och den klassiska persiska dansen. Skitkul! Grattis igen äälskling! Stora 17-åringen, älskar dig gumman. :)

Fick ett emotional breakdown igår haha (kan berott lite på pms hahaha..). Satt med Vendela, Valentina och Bella och så var jag lite borta i mina egna tankar, de skrattade, log, skämtade och såg allmänt lyckliga ut. Och då fick jag tårar i ögonen för att jag älskar de så himla mycket. Deras glädje gjorde mig så jävla glad. Tänkte på att man ska uppskatta varje minut och alla fina människor man har runtomkring sig. Vara glad för det man har. Tänkte på hur mkt jag gillar de där tjejerna. Och sen när de kramade mig så kom det tårar på riktigt. Hahaha värsta dramaqueen :D Meen ni betyder mycket för mig! Kapisch?
















Födelsedagsmiddag ikväll






Shoppingsugen tös!



Kläder och accesoarer från H&M, JC och BIK BOK.

Friday friday

På Claras "fest", middag..., så ser jag ut såhär






Grattis syster



Idag fyller min snygga underbara lillasyster 15! :D Vilket öppnar upp en ny värld för henne.. O.o Men om hon så bara skulle börja med bus så slår jag till henne! GRATTIS ♥

Grease lightning go go go go

Kom hem för ett tag sen. Var i skolan och såg Kungsholmens uppsättning av musikalen "GREASE" med Jacques och Calle. Sjukt bra pjäs! Det gjorde de verkligen bra, man blev på awesome humör efter den haha och vi alla önskade att vi också hade gått på audition för att va med.. Men nästa eller nästnästa år kanske, vem vet. Innan Grease så var jag i stan, först med Amanda från klassen och sen själv. Köpte present åt syrran som fyller 15 imorgon och testade basketskor. Finns verkligen inte mkt att välja mellan...

Men nu ska jag sova, pusss.


Never give up

Måste bara få skryta lite hehe. Idag på gympan så dansade vi salsa och så hade vi någon danslärare/gympalärare som lärde oss den dansen och så kom han fram specifikt till mig och min partner och sa till mig ba: "Har du dansat förut?"
"Aa..?" svarade jag. "Har du dansat salsa eller "Nej det har jag inte". "Nähäää för du är riktigt bra på det! Du gör jättesnygga höftrörelser. Perfekta!" Och så fick vi två gå fram och visa för hela klassen några steg till musik hahaha. Men jag blev glad :D Saknar dansen ibland.. Tänk vad duktig jag hade kunnat vara om jag gick kvar.

Men nu är det ju nya puckar! Basket. Gick bra idag på träningen, mot slutet, satte skott, gjorde ganska bra passningar, blockade, försvarade, tog returer osv. Vendela gjorde några riktigt snygga saker också! Kändes härligt :D En hemlig person sa "Snart får de andra passa sig! Ni börjar lära er riktigt bra." Det är precis sånt man behöver höra! Och donut, jafan! Såklart.

Nu ska jag ta en efterlängtad duusch, var tempo idag.

 


Macho doesn't prove mucho


Ansiktsmask + varmt skönt bad


No life without music

Heeeeeej bloggen!

Fan vad jag inte skulle klara mig utan musik. Det muntrar upp i alla lägen (eller får en att må sämre..) och speciellt dancehall, reggaeton får en att tagga upp ordentligt. Eller så kan man som mig lyssna på låtar med massa svordomar, typ fuck you bitch, hate you motherfucker osv.. :D Eeeller varför inte "Pretty girl rock" med Keri Hilson.

My name is Keri, I'm so very, fly oh my! It's a little bit scary..
Boys wanna marry, looking at my derri.
.. Mad cause I'm cuter than the girl that's with ya?
All eyes on me when I walk in, no question that this girl's a ten ;)

Yeah ni fattar grejen :D
Eller så snackar man med sin beeeestiz! Hjälper alltid.



Making loove faces, oh yeah

Min helg

Var i Skärholmen igår hela dagen. Satt och skrek och hejade på polisen i flera timmar. Var helt slut i huvet sen. Satt i sekretariatet och kollade på också. Vendela var skitduktig, den lilla bruden :) Stolt över henne! Mellan första och andra matchen gick jag, Vendela, Ida och coachen Mattias och shoppade i Taxi Fashion Shop och Munirs livs. Hahahaha nej men seriöst vafan finns det för butiker :D I en av de fanns det ett fucking träd mitt inne i butiken! O.o Say whaat? Vi hade kul åt det iaf. Men goosh vad skärholmen centrum är bra, finns ju allt! Sen på kvällen hade vi gäster. Shit vad grabbarna har växt! Stört :) Det var mysigt. Och idag har jag shoppat galet. Fick ett par vita converse och ett par jeans av pappa plus att jag köpte en del själv. Och har fått gamla plagg av syrran som hon inte vill ha. Yaaay. Imorgon skola - ännu mera yaay. Hoppas på en bra vecka!

Vill ha de här basketskorna men tror inte de säljs i Sverige. Grymt snygga iaf!

Nike Hyperdunk 2010 Women's Basketball Shoe




Alien



Tänkte go ahead och visa er hur ett piercinghål för naveln ser ut. I alla fall mitt. Preeetty creepy right? Tänker lite alien... En extra navel som Amanda sa. Och piercingplopparna ramlar av HELA tiden. Fett irriterande. Har haft hålet i snart två år och det blir infekterat ganska ofta men det är det värt! Don't mind de röda strecken på magen på bilden för de kommer från mina tighta byxor och don't mind ifall jag ser lite stor ut. De kilona jag har gått upp kanske! Kurvor here I come.

Var i moskéen, i Medborgarplatsen, idag med Aylin, Vendela och Valentina. Det var en upplevelse! Vi gick in och bad med slöja, lyssnade på böneutroparen och blev utstirrade av folk haha. Vi kanske inte passade in direkt :P Men det var spännande att få se hur det går till i en sunni-moskée. Yay. Tyvärr inga bilder!