Ben & Jerrys ♥





Drog iväg till gymmet imorse för att jag är så hiimla duktig. Haha nee men det var rätt tufft, har inte gymmat på nån vecka så. Ska till stan med syrran snart verkar det som.

Bild från Amandas blogg tihi men vi åt Ben & Jerrys igår. Så hiiiimla gott, har ätit hur mkt sån glass som helst de senaste veckorna, typ 5 olika smaker och massa burkar :D Går ju inte upp i vikt så whatever.



Jag åt half baked. Muuums. Åt upp hela min hahahaha. Sen åt jag lite av Amandas och några skedar "Fairly Nuts" när jag kom hem hhahahah :D

FYI liksom... :))


Bittersweet



Hemma nu! Såg "Trassel" på bio med Amanda och Niklas. Vi skrattade högt för den var bra hihi :) Sen gick vi hem till Amanda och tittade på Dead Silence. Den är en riktig höjdare!


Sportlov!

Hade en grym träning idag! Martin är en riktigt bra coach, kändes som att jag utvecklades lite bara på en träning, tuffare var det också. Tränade i jeans hahah (det gör jag inte om!) för hade inte tänkt spela seriöst eftersom vår vanliga tränare inte var där.. :) Imorgon blir det upp tidigt för gym hehe! Och på lovet ska vi träna med den coachen som har tränat upp alla svenskar som tagit sig till NBA. Coolt. :)

Och som Kenza skrev i ett inlägg man tränar för att kroppen ska må inte bra, inte för hur den ser ut. Även om man är väldigt smal till exempel så tränar man ju för att hålla igång kroppen på ett bra sätt. Det är viktigt!

Men.. Har faktiskt fuskat med mitt nyårslöfte - magrutor. Har nästan kört tvärtom eller aa det har jag.. (a) Börjar fundera på om det ens är snyggt så vi får se. Har ätit huuuur mkkt som helst på senaste tiden! Kastat i mig massa bakverk och onyttiga saker. Tror jag har fått lite mer fett på kroppen men det är nog bara bra ;)

Juste innan träningen var jag hemma hos Rickard. Skulle träffa honom 3 men var tvungen att åka hem emellan och sen när jag hade kommit fram till honom och han skulle ge mig vägbeskrivning så dog min mobil. Allt fucka upp sig men det löste sig tillslut :D Kul att träffa honom :)

Btw, jag älskar dig Vendela!

Nu ska jag chiiilla. Puss.



Vår galna klass - ES1A

Planer för helgen



Imorgon ska jag träffa Rickard efter skolan, vi tittar väl på nån film eller nåt, we'll see :) Efter det träning, sen kanske ut om jag orkar och kommer på nåt kul! På lördag gymmet, stan och förmodligen bio med Niklas och Amanda hahah :D

Och sen LOOOOOOOV!

Har inga större planer, men det ska bli najs!

Och förresten, tycker inte ni att jag blivit sjukt duktig på att blogga? Kanske inte är intressant men uppdaterar rätt ofta nu iaf :D Har hållit igång sedan augusti förra året, stolt!

7 dagars fasta

Hade mitt tal idag på engelskan som min lärare blev väldigt imponerad av. Lyckades få in aggressivitet och sånt som behövdes hihi, nöjd :D

Nu ska jag tjej-klaga, haaaaaaaataaaar PMS. Hade så jävla ont i magen idag. Vi borde få bidrag av staten för vår smärta! Skulle ha gymmat med Amanda men klarade inte av det så nu fick jag inte träffa min bejbi. :(

Jag och Calle i klassen har kommit överens om att någon gång efter lovet så ska vi två fasta en hel vecka bara för att känna på hur det är för muslimer och hur det känns att inte få äta på hela dagen. Kommer bli intressant! :) Har alltid velat testa så nu har vi lagt ett löfte. Lycka till för mig som är hungrig hela tiden haha... Vi får inte äta förrns efter 9. Fan vad vi kommer smälla i oss mat då!


Godnatt Sverige

Kom hem från träningen för inte så länge sen, det var kuligt men vår tränare var inte där så blev slappt. Vi spelade lite med 94-killarna. Finns en väldigt snygg höhö fast han var inte där idag. (a) Nej men nej :)

Vendela berättade värsta smarta raggknepet, kan inte avslöja det förrns jag testat det eller bestämt att jag inte vågar haha! Men det var riktigt snajdigt.

Jaja hursomhelst. Är bara allmänt lycklig wiho. :D Måste öva på mitt engelskatal om porr (hehe) tills imorrn och sen gå och lägga mig.

Puuusss





Haha hittade en gammal bild på Amandas blogg igår, stadsvandring på Kungsholmen tihi :)


Män är inte bättre än kvinnor på sport

Ikväll blir det träning! Jag och Vendela ska köpa donuts som vanligt i Liljeholmen, pepp. :D (Om vi hinner tidsoptimisten Vendela haha..) 

Blev sur på Oliver idag. Hade en vild diskussion där han påstod att kvinnor är sämre än män på sport. Hur fan kan man påstå det? Jag blev galen. Vi började typ skrika på varandra haha men han hade verkligen så konstiga åsikter... Och så lyssnade han ju inte på mig heller.

Män är fysiskt starkare än oss kvinnor oftast, det är ju bara så de är födda, men det betyder verkligen inte att kvinnor är sämre på bollsporter för det. Det handlar om teknik, strategi, koordination, spänst, logik och så mycket mer än bara styrka. Dessutom blir vi kvinnor sämre på sporter om ni män ser ner på oss.

Det är psykologiskt bevisat att man börjar bete sig som man blir behandlad.

De flesta killarna har ju gått på någon bollsport sen de var små eftersom det är en del av deras norm och vad de är förväntade att göra. Klart de lär sig det bättre då. Alla tjejer skulle kunna vara miinst lika bra om de hade gjort det också.

Dessutom kanske vi inte blir tilldelade de bästa coacherna direkt eftersom förväntningarna inte är lika höga på oss. Och nej jag är inte feminist (inget fel med det ens) men jag vill bara att det ska vara jämställdhet mellan kvinnor och män och att man inte ska se ner på det andra könet. Aja, ska inte dra upp diskussionen igen men jag och Vendela raagade :D


Drama Day

Idag har varit en bra dag! Har bara allmänt varit glad och gått runt och smajlat :) Vi hade inga lektioner utan det var den så kallade "Drama Day" som innebär att alla klasser i tvåan spelar upp varsin pjäs och tävlar mot varandra och då behövde vi inte gå på våra vanliga lektioner utan vi fick se de uppträda istället. Det var faktiskt riktigt bra pjäser! Alla var otroligt duktiga. Kul att se! :) Nästa år är det vår tur och då ska vi kick ass ;) Älskar att vår skola har lite speciella dagar och aktiviteter/projekt som detta. Har bestämt mig för att stanna på Kungsholmen även fast jag inte känner mig som en kungsholmare. Jaja!

Blev ingen läkartid igår för de ställde in den. Vi fick beställa min antibiotika på ett annat sätt istället, behöver den. Och knäna får jag väl kolla upp nån annan gång antar jag... Är bara rädd för att de ska gå i sönder haha. Efter att jag börjat spela basket så har de krånglat. Det känns som att något inuti båda knäna sitter löst och så hakar de upp sig hela tiden så att jag måste knäcka. Och när jag lutar mig på de känns det som överbelastning. När jag tränat basket i en timme eller nåt så börjar mina ben skaka och jag måste röra på mig eller sitta ner. När jag har byxor på mig så får jag lite stöd iaf så då känns det inte lika mycket. Det gör inte ont men det är bara obehagligt. Och det går inte över. Undrar vad det kan vara..? Bara felbyggda förmodligen. Får använda knäskydd. :)




Det vinnande bidraget på Drama Day! Deras trailer :))


Tonight I'm fucking you (haha låten)

Alltså ärligt talat - afroamerikaner och mulatter!! Behöver jag säga mer. The perfect mixture of the most perfect mixtures ever on this planet. Jag tror inte jag ljuger när jag säger att 80% av alla mulatter + afroamerikaner ser bra ut (åtminstone i ung ålder)..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag tittar på följande bilder!? GAAAAH.



Min älskade Bow Wow.





Visste inte att han var mulatt men tydligen? Dör för hans ögon!



Ray Emery. Yum.



Mitt nya eyecandy. O M F G



HERREJÄVLAR.



Lewis Hamilton



Chris Brown. Katternas katt



Ray Emery igen!



Basketspelare finns det alltid plats för ;) Ime Udoka.




Gullungar! ♥

Vi tillägnar lite extra kärlek åt två personer som gjort det official på facebook idag! Min älskade Amanda, är så otroligt glad för dig gumman så du anar inte! Ska uttrycka det i ord på torsdag. Och ooom han skulle såra dig, då vet du vad vi gör! Mohihi. Nej men haha seriöst.. Happy for you hunbun! :)



Hoppas det är okej för er att jag delar det här med resten av the cyberworld :D

Shake weights or jack off your partner!

Hade världens underbaraste engelska-lektion. Har inte garvat så mkt på länge - åtminstone inte i skolan haha :D

Det var så att vi skulle hålla tal. Alla har förberett sitt egna och det är meningen att de ska va fett seriösa, jag menar engelska modersmål går vi ju. ;) Och vår lärare har väldigt höga krav på oss.

We kicked off med några riktigt grymma tal så alla var imponerade och sen är det dags för Calle Och Akeem.. Ta det inte fel de var grymma också men det de snackade om hahahaha. Kunde inte sluta garva. 

De snackade om Shake Weights som man skakar upp och ner för att bli av med 'gäddhänget' på armarna.  



Akeem började med sitt tal och han skulle vara för produkten.
"(...) People have for ages suffered from a great problem... Women walking around with floppy arms looking like waving flags. But have no fear for Akeem is here. (...) I have dated many women through my days and all of them say that this affect their self-confidence. But now with this product you can finally do something about it".

Alltså HAHAHAHA. Jag och Aylin oomg vi dog.

Sen kommer Calle in och ska 'counter his speech'. Han var alltså emot produkten. Och först spelar han på publikens känslor "I now speak for every man on earth - you women are beautiful and perfect just the way you are.." Och alla ba aaaaw men sen efter massa kärleksgnabb så vrider han in det romantiska kärleksspåret på en aaannan bana. Han börjar med ett helt seriöst uttryck hävda att istället för att använda shaky weights så kan man runka av sin kille istället och genom det få exakt samma träning fast gratis. HAHAHAHA. Och hans oskyldiga ansiktsuttryck var obetalbart till det där talet. Båda gick verkligen in i sina roller för att övertyga oss om vem som hade 'rätt'. Borde ha spelat in! Så himla underbart!

i.d. foundation

Jag funderar på att köpa iD's foundation eller rättare sagt jag måste köpa den eller en från märket Smashbox eftersom att jag har så ljus hy att det är de enda märkena som funkar... Fail -.- Tack mamma och pappa haha. Båda är riktigt dyra. iD är dyrast - 450 spänn men den är vääldigt bra mot hyn och håller i runt ett halvår, ljusast i färgen är den också. Bättre med mineralfoundation än flytande dessutom och jag tror helt enkelt att den är bäst. Men är den bra? Någon som vet?
Faaaast alldeles nyss hittade jag en sida där den bara kostar 260 spänn! Kap! Sparar 150 spänn efter betalad frakt. Beställer därifrån istället för att gå till butiken :) Då kan jag också passa på att köpa den som är lite dyrare men lite bättre eftersom jag ändå sparar pengar ;)
Tipsar om den hemsidan för den var gryym:

www.vivamondo.se

Kommer allt som allt bli 321:- för Bare Escentuals i.d. Matte Foundation #Fair

5200193702


Hahah alltså seriöst, jag undrar hur mycket pengar som lagts ner på produkter för min hy, fleeeera tusen, kanske 10 000? Eller nja men 5 000 åtminstone (inräknat aaallt till hyn inte bara smink).

Ready for whatever

Be miserable. Or motivate yourself. Whatever has to be done, it's always your choice.
- Wayne Dyer
 

Hemkommen från stan

Kom hem från stan för ett tag sen. Var där med Amanda och köpte en sportbag, sportbehå och två sport-tshirtar, bara träningssaker :) Amanda köpte lite också!





Min mysiga kofta från MQ!


Förvirrad cheeey

We've got some issues.. Och jag tänker inte förneka det, jag saknar dig. Men vafan jag borde inte efter så här lång tid. Vet inte hur jag ska reagera, blabla osv. Ville bara... idag äääh whatever :) Vet ingenting. Bara tänker på hur det var för ett år sen, det var bra. Undrar om du har tänkt på hur det hade kunnat vara istället. Undrar om du är dryg eller bara vill försöka glömma. Som sagt vet ingenting, varken hur du tänker eller vad jag själv tänker. Pallar inte. Ska sova nuu.. Snygging. Inte bra.


Ps... Stolt över mig själv för idag, skjööt 3-poängare för att jag är så himla cool ;) Det kunde jag inte förut men det kommmer sakta till mig och ibland har jag sköna flows hihi! (Alltså jag är fortf sämst :D) Men miiina knän, fuck them. Måste kolla upp vad som är fel. Skriver mer om det när jag vart hos doktorn på tisdag :)



Februari förra året tyyyp. Vad fort saker kan bli helt annnorlunda :S


Planer för helgen

Planer för helgen då.. Hm ikväll träning, egentligen är det en konsert som hade varit kul att gå på och ett chillkrök men jag tror inte jag orkar med att dra till kröket efter basketen liksom.. Rickard ville träffas också men det får vi ta en annan gång, inte träffat honom på sjukt länge. Imorgon hade jag egentligen planer för kvällen men det blev knasigt, så är det filmkväll istället men jag måste nog verkligen plugga så får se.. Känner mest för att vara hemma och ta det lugnt bara. Ska i alla fall till stan med Amanda på dagen och shoppa, behöver köpa lite saker :) Det blir mys! Träffade henne och Julia igår efter skolan, alltid kul! Kanske borde spendera lite tid med mamma också som jag knappt sett på 1 månad. Familjen är sjukt viktig :)



Haha creepy..


Suuuuur

VARFÖR. Typ första gången som en av mina favoritartister faktiskt kommer till Sverige för EN enda spelning så är det 18-årsgräns såklart!!!
Missar Trey Songz :( Nooooooooo.
Helvete säger jag till det!




Missar även ett event imorgon!



En basketfest med basketturnering och uppträdanden som Adam Tensta. 20-års gräns!! Hade ändå inte kunnat gå eftersom jag har träning då men ändå :( Dessutom kommer Jonas Jerebko vara där - den enda svensken som är med i NBA. Coolt.

 


Mina olika hårfärger

Som liten skitunge hade jag blont hår tills jag var runt 4 eller 5 år...



Sen ljusbrunt/mörkblont whatever :)   (min naturliga)



Förlåt för de dåliga bilderna :D Sen möörkbrunt. Det har jag haft några gånger, tycker nästan det passar mig bättre, gillar inte mittemellan färgen :)



Sen dumma mig. "Åh ja vi experimenterar med färgen blont! Fyfan vilken bra idée!" NOT. Orange hår????!!! Hälsefyr som min pappa säger!



Mörkrött ungefär. Visste inte ens att jag hade den färgen då förrns efter jag kollat på bilderna!



Och nu brunt som skiftar liiite i rött, men inte helt säker på min hårfärg för tillfället. Är typ omöjligt för mig att få tillbaka originalfärgen men ääsch då.


I love the way it fades

Haha jag vet redan att jag är konstig, okeeej. :) Här är en cover som jag gjorde på Love the Way You Lie Part 2 på mattelektionen.

Under Stephen's left foot sock his toenail seemed so bright.
But the colour yes it faded, when he used some acetone.

Just gonna stand there and watch it fade but that's alright because I like the lighter shade...
Just gonna stand there and watch it go but that's alright because it's still an ugly toe.

It's always been just so.

Oh oh.

En musikvideo på denna skulle vara intressant. Nu ska jag fortsätta plugga! Får avsluta låten en annan dag, yeees indeed.



Hemma hos Amanda i fredags. Peacefully sleeping under her laundry, yes sir! That's where I like it you know.


Glad alla hjärtans dag

En jobbig dag för vissa antar jag men ni som blivit dumpade/sårade kan tänka på min quote "Better to be without the assholes than to be with them" (och nej det är inte min inställning gentemot killar) ;) Men kör bara, ät choklad och var positiv. :D Choklad hjälper mot allt! Marabou nom nom. Så jag gör ett undantag och bryter mot mitt godislöfte bara för idag. Istället för att deppa - lyssna på bra musik, titta på en härlig film, umgås med kompisar.
Skratta lite åt hur ful jag är på den här bilden :D









Snygg snubbe! Ni kanske känner igen honom från "Livet enligt Rosa"? Amir :)


Jag älskar min bruur



På ett eller annat sätt blir det alltid fighter mellan oss två. Matkrig i skolan, bråk i hissen, i korridorerna, på facebook-loggen haha.



Så glad att jag lärt känna honom. Han är min crazy snyggserb bror.  


Let's have a toast for the douchebags

Hemma igen.. Festen i fredags blev ju spårad så igår åkte jag hem till Munir för att hjälpa honom att städa. Jag bor ju inte direkt långt bort och bara glad att kunna hjälpa till liksom. Har själv varit i ungefär samma sits men det blev snäppet värre för honom. Hans mac-dator blev stulen (17 000 spänn bara sådär), ölburkar och vinflaskor överallt i lägenheten, folk lämnade kvar strumpor, krämer, nycklar, tröjor, halsdukar. Allt var en enda röra. Nån hade till och med använt hans hårborste, eeeew.
Jag, han och Felix hade ett awesome teamwork. Jag dammsög hela lägenheten och diskade allt, kände mig fett duktig :D Borde kanske bli housewife! Efter att jag vart där mötte jag upp Jack och så hade vi chillkrök hemma hos mig. Det var myyysigt. Jack, Nina och Kathalina sov över men resten drog hem. Chris ville att jag skulle ta med mig folket till en fest i hässelby. Jag var taggad men ingen annan orkade haha. Jag glömde massera Jack med the holy book igår! Fan!

Jag har märkt att jag är hungrig hela tiden! Jag äter och äter och äter men blir hungrig en timme senare. Min metabolism är fööör bra. Är ju fysiskt omöjligt för mig att gå upp i vikt. Åt mycket till lunch/frukost men nu är jag hungrig :(

Och nu måste jag sätta mig och plugga om jag ska gå och titta på matchen i eftermiddag. Har en uppsats på en bok på tisdag som jag inte ens börjat läsa. HEHE.









Älskar min nya ring. Knucklering med tre döskallar.


Jag vet vart jag vill bo om jag ska bo kvar i Stockholm



Liljeholmen. Skitmysigt ställe!


Lördag




www.modekungen.se


www.modekungen.se




www.modekungen.se



www.bikbok.com


www.stadium.se


Finns mkt annat också hehe, limited sources but unlimited wants som vår samhällslärare säger (a)


Våren, var är du?

Vet att jag tjatar mycket om träning just nu, men det med basketen är ju helt nytt för mig än så länge.. Hade träning klockan 7 igår, najs på en fredagskväll liksom men det var en väldigt kul träning! Vi var bara 7 personer så alla fick chansen att spela mer. Min hand börjar vänja sig vid en basketboll och jag börjar långsamt lära mig mer för varje träning. Vi gick igenom några taktikter igår vilket gick bra. Såklart känns det fortfarande jobbigt eftersom jag är enda nybörjaren i laget, som jag trodde att jag inte var men den tjejen tränar tydligtvis i ett annat lag. Jag uppskattar att folk har tålamod med mig, de flesta iaf ;) Verkligen alla i laget har någon skada och eftersom mina knän redan är lite fuckade kan jag nästan garantera att jag kommer få fler problem om jag fortsätter. Vet inte om jag kommer börja köra matcher men det får vi se! Det verkar så himla aggressivt och många kör med riktigt fula trick. Vår tränare visade oss ett exempel som han vill att vi ska använda och om man utsätter någon för det så kan meniskerna gå av och allt möjligt. Härligt!

Efter träningen smet jag iväg på en fest i vällingby. Och såklart var 'han' där. Kul när Amanda och han började bråka iaf. Han fatta inte riktigt dissen men piss off dude. Tack för all hjälp igår med det ena och det andra boo (Amanda)! Självklart spårade festen också.. Great. Fast då hade jag hunnit gå. Blev utfrågad till alla hjärtans dag men njaaaaa. Jag tror vi skippar det ;)

Nu ska jag plugga!



Från och med nu, jag bryr mig inte alls. Du har förstört för dig själv. Du ska inte tro att du kan säga vadsomhelst eller behandla mig hur du vill. Behandla de du känner med respekt och det spelar ingen roll vem det är eller vem det har varit. :) Du får den skit tillbaka som du ger till andra. Vill du ge tillbaka för att du blev dissad, fine försök med det, det gör mig bara starkare. :) Cry me a river.

Träning, träning, träning

Såå... första basketträningen ever in my entire life igår! Första delen gick ganska bra, jag menar hade inte direkt så höga förväntningar på mig själv men jag kommer ju bara utvecklas mer och mer från och med nu. Det är svårare än man tror.. Laget behöver lite positiv stämning istället för att hata på alla men det känns bra. Fkb. Jag och Vendela blev så stressade igår att vi inte såg nåt annat val än att byta om till våra shorts mitt i tvärbanan. Och jag försökte diskret ta av mig byxorna utan att visa mina string hahaha. Fail. Glodde folk? Svar ja. Vi var skitnervösa hela dagen så fick sitta och pusha varandra till att göra det och we diiid it.

Vi har en tradition varje onsdag också - att köpa donuts i Liljeholmen om vi lyxar till det alltså annars blir det från pressbyrån haha ;)

Hade en lektion idag bara - sweet. Sen gymmet fast kämpade inte direkt för har grov träningsvärk från boxningen/dansen/basketen. Imorgon feest om jag hinner för har träning då igen. Shit jag har blivit en sån person som måste dissa saker för träning..

På lördag blir det chillkväll. Och på söndag drar jag och Vendela och supportar laget på en match.

Snart sportlov!


Dagens quote

"Om du är orolig och inte kan göra något åt det, varför oroa dig? Om du är orolig och kan göra något åt det, varför oroa dig?"

Älskar oss

Är så glad att jag har en så fin vän som Amanda. Snackade med henne i telefon idag (som vanligt höhö) och vi smidde massa planer för framtiden. Våra barn ska antingen bli bästa kompisar med varandra eller bli tillsammans. De har inget val! Vi ska matcha graviditerna. Underbart :D

Älskar oss! Vi är så galna. Shhhh this is a secret: jag och Amanda körde vårt partytrick i helgen och.. alla killar tystnade i rummet, äh mer säger jag inte :D Reaktion: "Ojj..."

Hahaha..

Imorgon är det idrottsdag och jag ska köra boxning på morgonen med Valentina, Jacques och Freja bl.a. och dans på eftermiddagen med Franko och Valentina. TAGGA.



Jag saknar mina braaids!


Söndagsångest

Den här veckan har varit bra, gått snabbt som vanligt. I måndags var jag i Ninas skola, Frans Schartaus och besökte. Verkar bra :) Hade säkert trivts där men vill ju ha engelskan, hade det på min val-lista förut iaf :) Har varit på promenad med Ninis också, så himla skönt att bara gå och snacka. Det var några skumma personer ute som höll på med langning eller något, vi blev lite rädda. Och förra gången vi var ute var det en kille som stod och grävde i skogen med en stor svart plastsäck klockan 10 på kvällen. Creepy. Förutom det så har jag varit på basketträningen och tittat. Det mesta verkar bra men det återstår att se. Igår så blev filmkvällen till en fest istället. Blev helt chockad när jag hörde att vi skulle till lägenheten precis mittemot min mammas, nära hem. Har ångest för den där kvällen, anledningar som vi inte tar upp här men äckligt alltså... Festade med två killar från gamla klassen och en annan kille från den skolan. Och sen några andra personer. :) Igår skulle jag och Amanda egentligen till Norrtälje för fest men det blev en annan i Vällingby igen istället, på samma plats. Vi hade förfest hos mig with some people och sen gick vi tvärsöver gården så var vi framme. :D Snubben som bor där är grym på att dj:a. Awesome musik. I kicked ass på singstar med Amandas klasskompis Sanaz. Sen drog jag, Amanda, Tobbe och Dan till donken för lite fyllekäk och sen ""efterfest"" hemma hos Amanda som ledde till att de sov över. Tobbe såg en bild på min mamma hemma hos mig och så spenderade han hela tunnelbaneresan in till stan på att beskriva/snacka om hur han ville bli m.i.l.f.ad av min mamma. Haha inte okej! Jag blev mobbad fett mycket, alla hade kul åt hans fantasier... Inte något man vill höra om sin mor. Blev mobbad kvällen innan också, vafan jag vet att det var nasty men ookkeej. 
Och idag - donken igen - hem - plugg (som inte går bra..) 



 

1981

  • MTV börjar sändas, premiär
  • Astrid Lindgren ger ut sagan Ronja Rövardotter.
  • Anabola steroider förbjuds i Sverige
  • Justin Timberlake föds, Natalie Portman, Chad Michael Murray, Beyonce, Zlatan, Salem Al Fakir, Britney Spears m.fl.
  • Bob Marley dör
  • Aids upptäcks
  • Post-it lappen skapas

Dvs. 1981 var för läääänge sen.



Rolling Stones 1981.

Bara Amanda som fattar varför jag skriver det här inlägget, usch.


Let's do it again

Heeeeey people. Bestämde mig för att uppdatera, tjoho.
Förra helgen flummade jag med Nina och Amanda, finns massa bilder (och videos hahahhaha) men orkar inte lägga upp (a) Hade en hääärlig helg iaf och nu är det det igen, yey!
Fest imorgon och kanske blire att titta på film ikväll med en gammal klasskompis, Henrik eller bara allmänt slö hemma i soffan. Filmkväll blir det.
Basketen rullar framåt, jag och Vendela har kört på ganska mycket för att förbereda oss för nästa vecka då vi ska medverka på vår första träning, lääskigt. Men det kommer gå så bra så, visst ;)
Jag och Vendela har bestämt att vi ska ha en "weird day" (alla dagar är det för mig :D haha men..), vi tänkte köra på med att bryta alla normer, bada i fontänten vid t-centralen, störa och snacka med folk på tunnelbanan, göra saker som folk inte väntar sig och som de tycker är så himla konstigt. Vi ska försöka göra de så förvånade eller fundersamma eller chockade att de tappar hakan. Typ stå i ICA och ba.. eller vänta jag kan inte ens skriva det, se till att va där bara :D
Hahahaha omoget, jo visst är det :=) Men det är så kul när man gör saker som folk inte väntar sig alls. Varför leva livet tråkigt?




"Pleeeeease (aaaaaa) (a) (a)"