Reebook Traintone

Jag har blivit väldigt lockad att köpa Reeboks nya träningsskor från att ha sett deras reklam som alltid visas på tv. Den som visar vältränade ben och rumpor haha. Reebok Easytone-skorna tränar benen 11% mer än vanliga skor och rumpan 28% mer. Det låter lockande. Det jag undrar över är bara om det är värt de 1000 kronorna som skorna kostar. Jag vill ju ha skorna man kan springa och gymma i också och inte bara gå i. Vet inte om de är lätta att få tag i.




Kommentarer
Postat av: Johannah

Hej!



Jag vet inte om du har hunnit köpa dig ett av Reeboks "Tone-skor". Men här kommer ett litet tips... De man ska gå/powerwalka i heter: "Reebok EASYtone Reeinspire och de du kan både gymma i och gå/springa i heter: "Reebok TRAINtone Reeactivate". Du ser alltså skillnaden på skorna om de heter Train eller Easy före "Tone":)Och de finns bland annat på dessa svenska sidor:



Stadium:

http://www.stadium.se/sport/traning/traningsskor/112444/reebok-traintone-reeactivate-w



Halens:



http://www.halens.se/Product/54761?tm=86&utm_source=kelkoose&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Reebok%20Tr%E4ningssko%20%22TRAINTONE%20REACTIVATE



Annars är det bara att googla fram dem på namnet som jag har angivit:) Lycka till hur du än kommer att göra!



/Johanna

2010-09-21 @ 22:27:22
Postat av: Johannah

Jag igen...glömde ju säga att jag själv har skorna och att de är hur härliga som helst att träna i och att de verkligen uppfyller alla förväntningar. Nu är det ju inte så att jag har blivit super slimmad av dem på de 2 månader jag har haft mina. Men de är som sagt hur härliga som helst att träna och och jag har märkt att jag får lite träningsvärk i vader, lår och rumpa när jag har haft mina under powerwakling eller när jag har joggat i dem:)



/Johannah

2010-09-21 @ 22:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback